nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Makaay Trezeguet'den iyi değil bence. Hatta kat kat kötü. Dediğim gibi beleşçi bir adam. Kalite gol sayısıyla ölçülmez, attığı golleri nasıl atmış ona bakılır. Sabri de GS'de işe yarıyor çok ama sonuçta Sabri. :D Bergkamp mesela diğer topicte yazmıştı biri attığı gollerin sayısıylka değil güzelliğiyle kalitesini belli eder diye. Golcü de3diğin öyle olmalı. Yoksa beleş golü Nobre de atıyor. Ayrıca Fener'e Makaay'dan iyisi yakışır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yukardaki yorumdaki isimlerin yerlerinin karıştırıldığını düşünüyorum.. makaay beleşçi ,trezeguet kaliteli? where are you from? diye sorarlar adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Valla Juventus taraftarıyım haliyle Trezeguet'nin birçok maçını izledim. Alman ligi maçlarını da elimden geldiğince takip ederim zevkli bir lig. Ve gerçekten de Makaay'ın tırt olduğunu düşünüyorum :D Hem beğenme meselesi, ben onun futbolunu beğenmiyorum, benim kaliteli dediğim forvet pozisyonları kendisi yaratır, yırtıcıdır her yerden vurabilir. İki adam var bence bu konuda ilah olabilecek. Biri Rooney diğeri de Henry. ama Henry yaşlanıyor maalesef :( Gerçi iyi Arsenal forvetsiz kalsın tehlikeli olmasın Unitedıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Makaay kesinlikle harika bir futbolcu yalnız Türkiyede başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Almanyadaki lakabı fantomdur nedenide saklanıp kendini unutturur ve bir anda ortaya çıkıp boşluktan atar golü. Açık defanslara karşı çok çok iyi ama türkiyede 11 kişi defans yapıldığı için performansı çok düşecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Türkiye'ye gelmiş Roberto Carlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ahahaaa tipe gel :D Şaşırmış adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Carlos imza atıyor Kadıköyde, tribünler dolmuş durumda şu anda binlerce insan var yaw , muazzam bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 adamı korkuttunuz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ahahah hakkaten surat süper resimde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Görmemişlik olmuş biraz o kadar büyük imza töreni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 görmedik tabi carlos bu yani hangimiz gördük onun gibisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hagi deli etmişti en son o zaman gördüm :P O değil de madem o kadar büyük kulüpsünüz biraz ağırbaşlı olacaksınız, görmemiş gibi 5000 kişiyle imza töreni yapmayacaksınız. Ben futbolcu olsam Fener'de kıskanır kasten sakatlardım herifi antremanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 makaay > trezeguet. bunu tartışacaksak gideyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yahu ben carlosu alsam ben de öyle imza töreni yapardım az bile bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bence Trezeguet, tutan da yok :) Ama bence Ronaldo daha işe yarar o Makaay'dan. Adamla da anlaşmışsınız da gece hayatına akıp göbek yapıyor diye görüşmelere ara vermişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya ronaldo kilo aldı diye kim nereye alıyo ya. milan'a bile gittikten sonra takır takır attı golleri. makaay, trezeguet eyvallah da RONALDO lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Şimdiye kadar hiç bir transferde yapmadım ama Ronaldo gelirse direk en ykaın feneriuma gidip formamı almayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bu transferin uzerine canaydindan ilhan mansisi futbola donmeye ikna etmesini beklerim. GS carlosa karsilik mansizla analsti:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hayırlı olsun fenerli arkadaşlara. her klübün işine gelecek bu transfer biraz da olsa. iyi yanından bakalım : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: nileppezdel 19 Haziran 2007, Salı - 16:52 Hagi deli etmişti en son o zaman gördüm :P O değil de madem o kadar büyük kulüpsünüz biraz ağırbaşlı olacaksınız, görmemiş gibi 5000 kişiyle imza töreni yapmayacaksınız. Ben futbolcu olsam Fener'de kıskanır kasten sakatlardım herifi antremanda :D avrupa takimlarinin bir cogu yildiz transferlerine stadyumlarinda imza attirir yani bu gormemislik degil reklam birazcikta.bunu bilmemek gormemislik olmasin sakin? :P [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 18:02 tarihinde, fmea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bu gg nedir abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 good game demek. oyun bittikten sonra had geçmiş olsun der gibi kullanır bizim türkler. robertoyu aldık hadi geçmiş olsun demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: avrupa takimlarinin bir cogu yildiz transferlerine stadyumlarinda imza attirir yani bu gormemislik degil reklam birazcikta.bunu bilmemek gormemislik olmasin sakin? :P eh yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 i love you babay roberta amuhaha hangı saf yaptıysa ona kazanda yemek ısmarlıcam :) http://youtube.com/watch?v=mnJkf-xnXQI [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 13:20 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 13:21 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar