eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hayırlı olsun ilk bombamızı patlattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 maalesef aylardir biliyorduk bunu ama yine de guzel oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bir hevesle geldim topic acmaya herzamanki gibi sen benden once dawranmissin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 :D acayip mutlu oldum biliyordum olacağını ama resmi olarak duymak başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yasli masli diyorlar ama olusu ise yapar her takimda. seviyoruz kendisini Turk futbol seyircisi roberto carlosu da izleyecek ya, helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya süper birşey ya tekrar gurur duydum fenerbahçemle sorarım dünya karması kurarken roberto carlosu sol bek kafadan yazmayan varmıdır acaba? [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 02:21 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Catlak sesler baslar birazdan .. Yaslı adam vs diye .. Gercekten gurur duydum .. Tuncay - Alex ikiliside kalırsa .. Bikaç takviye ile gerçekten bu senemiz parlak gibi sanıyorum uğur boralı carlosun yedeği olarak bırakıp wederson u sol bek yerine dmc mewkiine cekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hayırlı olsun. İyi işler yapması dilegiyle.. ilk bomba süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 topu sağından atıp solundan geçeceği anadolu takımlarının defanslarını düşününce heyecanlanıyorum.. lig tv almalıyım.. robertoyla başladıysak kezmanın yanına kral bi adam alırız.. tuncay kalırsa takım ciddi süper olur.. of ulan of =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Cift Forvete donmek icin Kezmanın yanına iyi bi transfer .. ortasaha yeterli diyelim (tuncay alex kaldıgı surece) defans ta guclendi .. Bikac turk yetenek takviyesi lazım .. Yedek kulube zenginliği açısından ciddi hoşuma gitti bu transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 vay be. 5 sene önce Roberto Carlos Fenerbahçeme gelecek deseler yaşı nolursa olsun gerekirse 50 olsun 60 olsun inanmazdım. of of of. ROBERTO BU BE ROBERTO!!11BİRBİRBİR GELSEDE KARŞILASAK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Belliydi Ümit Özat'ın gitmesinden falan. Carlos yaşlı, doğru, eski formunda değil o da doğru. Defans da yapmaz defansif yönü de zayıf o da doğru... Ama şu anki haliyle ne kadar oynamaz bilinmese de 1 sene bile oynasa Fener'i uçurur sol kanatta. Hele ligde zaten karşısında duracak adamı geçtim takım yok tek başına :) Ne kadar para ödüyor FB bilinmez, tahminen maliyeti de kurtarmaz ama süper bir adam aldılar, bu sene uçacak R.Carlos... Avrupa'da da iş görür ligde zaten.. oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bu arada kimin yerine geldi? Kontenjandan kim gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bu söylenti kesinleşti mi ? hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 forma satışlarından, r.carlos'u izlemek isteyecek kombine satışlarından vs. parayı vuracağı garanti klübün.. hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Umit Ozat solda oynuyodu, o gitti, yerine de Carlos gelicek heralde. edit: Bi de NTV'nin eski haberlerinden birine gelen yorumu aynen aktariyom: said: tamamen bir gösteri olur gelmesi...PLAY STATİON tabiriyle hızı 98 den 80 e düşen FM tabiriyle DAYANIKLILIĞI 20 den 14 e düşen bir eski yıldız...tamam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol kanatıdır ama eskidendi o...inşallah gelir ...ALİ SAMİ YEN de eski günleri yad ederiz...iyi tanır GALATASARAYımızı...3-2 yi ve 2-1 i... [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 02:59 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yok yani 6 yabancısı vardı fb nin zaten o yabancı kontenjanından kim boşaldı diye sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 deivid gidecek gozuyle bakiliyor. onun disinda federasyondan izin cikacagindan eminler gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 wederson dmc oynuo mu ? eğer dmc için alıncaksa denizle geçen hafta sözleşme uzatıldı, aurelio zaten var, kemal desen orada da oynayabilen birisi, selçuk var zaten 1 yıldır sakat. bu 4 isim dışında şu anda hatırladığım yok ama dmc için alınmışsa çok saçma, yok dmc oynıycak bu isimlerden 3 ü yedek olcaksa 4 de kaleci yedek olsun o zaman :D sol beke alındıysa carlos neden alındı, yok sol acık ıcın dusunuluosa orasını bılemem, ama sanırım bu carlos olayından sonra wederson yatar? imzaladıgını bılmıom, soylentı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Biri kanat diğeri bek oynicak işte Wedersonla... Bi de adamlar kendi kanallarında açıklamışlar, heralde kesin olmasa yapmazlar bunu, düşünsene sonradan işin yattığını, rezil kepaze olurlar, kimse o riski göze alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hayır soylentı olarak wederson olayından bahsettım, carlosu demıyorum. sol acık oynıycaksa tuncay gitti demek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Tuncay zaten sol açık değil ki esasen, forvet, ve forvet arkası oynuyo. Birebirde o kadar kaçıran adamdan forvet olmaz dediler forvet arkası yaptılar ki esas yeri de o olmalıydı bence, Bi de Tuncay gitmese de gidebilir diye önlem alıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Tuncay'ı forvete almak istiyormuş Zico. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bence forvet arkası olmalı Tuncay. Orta sahanın ilerisinde forvet hattının hemen gerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar