draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Türk Horde PvE guildi Temet Nosce Magtheridon u tokatlamıştır. http://img127.imageshack.us/img127/7738/wowscrnshot061007190423ty8.jpg SSC için kendine güvenen PvE nin zorluklarını bilen belli bir olgunluğa sahip oyuncular alınacaktır. Başvurular için Guild Temet Nosce [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 09:13 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Eheh başlığa çok güldüm, tebrikler ama. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Guild hakkında biraz bilgi verebilir misin? Siteye baktım da pek bulamadım.Örneğin ne ölçüde hardcore bir guild.Haftada kaç raid yapıyorsunuz vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Haftada 4 gün raid yapan, hardcore pve diil akıllı endgame pve amaçlayan bir guildiz. Hardcore a yakınız sadece :) No lifer insanlar yaratmak ve olmak gibi bir amacımız yok. Her hafta en az 2 bazen 3 grup tamamen karazhan temizlemekte, Gruul temizlemekte ve bu haftadan itibaren de Magtheridon da kesilecek. Amacımız yaz boyunca aktif olacak, aktivite sorunu yasamayacak pve nedir bilen ve gerekliliklerini yerine getiren wipe, buff, pot yüzünden sızlanmayan oyunu item için değil, birlik ve beraberlik içinde First Kill ve Progress için oynayan classını iyi bilen ve kendine güvenen takım olarak hareket etmesini bilen arkadaşları guildimiz çatısı altında toplamak. Beklentilerimiz bu. Size sağlayabileceklerimiz ise, eğer yukarıdaki koşullara uyuyorsanız arkadaşça bir ortamda adaletli bir yapıda raid yapma ve emeğinizin karşılığını alma fırsatı endgame içeriği görme guild içi dayanışma. guild hakkında detaylı bilgi için msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bende druidimle düşünüyorum sizin guildi faket kara zhan questini yapmadım ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gz reroll yaparsam horde a size gelicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 oyunu first kill için oynayan kalmadıki güzelim.herkes kabullendi bazı şeyleri xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bende gelirim ama sadece twink yaratıp çok da pis etinden sütünden sömürüm guildi twink char için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Gz. Bu arada merak ettim guild ismi hangi dilde ve ne anlama geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Latince "Kendini bil" anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 güzel isimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Keşke ally olsaydınız ya.Cidden application atmayı düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 slap Magtheridon by Temet Nosce bu ne demek magtheridonla slap in yerini karıştırmışın herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 türk guildi oldugumuzdan gramere bakmıom :D yeri gelirse ingilizce de parçalarım :D Speaking English? I live in English..It's not only a language to me.. It's totaly best way of expressing my own..You know.. sometimes i'm dreaming of a world all people understands eachother perfectly.. Yess i've dreamed. Imagine all the people dancing and touching eachother.. communicate in a joyfull harmony. gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 gz :) droplar neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 2 tane hero chest, 1 tane cloth caster dps eldiven 1 tane de kemer dps olmalı. bakalım bugün ne düşürecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bende Temet'deyim artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bir sürü arkadaşım sırf beraber oynamak için benim servera gelmiş olmasaydı gözüm kapalı direk temet'e başvururdum.. çünkü hakkaten Boulderfist avrupanın en aciz en boktan serverıdır diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Türk guildlarının progress yaptığını görmek güzel, aramızdaki bu tatlı rekebet progress iyi yönde etkilemekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 * Druid Açık * Shaman Açık * Paladin Açık * Mage Açık * Hunter Açık * Warlock Kapalı * Priest Kapalı * Rogue Kapalı * Warrior Kapalı Böyle olmasaydı ben de gelebilirdim. Bu arada Bonfanzin, Cenka , Fanaturk vs. isimli xaviustan migrate eden memberlarınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar