Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 http://www.sabah.com.tr/haber,E9FBD7BA63BD4986A53A26E5F88D0936.html said: .... Virüsle mücadele şirketinin [McAfee], internetin beş büyük arama motoru, webdeki aramaların yüzde 93'ünü oluşturan Google, Yahoo, MSN, AOL ve Ask'da yaptığı araştırmada, American On Line (AOL) şirketi en güvenli, Yahoo ise en riskli çıktı. AOL'de yapılan aramalarda sitelerin yüzde 2,9'u, Yahoo'da ise yüzde 5,4'ünün riskli olduğu belirlendi. McAfee şirketinin araştırmasında, webde yapılacak en tehlikeli aramaların da dijital müzik paylaşımının olduğu P2P siteleri olduğu ortaya çıktı. "Bearshare" P2P sitesi yüzde 45,9 ile en riskli sonucu verirken, bunu yüzde 37,1 "Limewire", yüzde 34,9 ile "Kazaa" ve yüzde 32 ile "Winmix" izledi. Diğer riskli arama kelimelerinin de yüzde 42 ile "screensavers" (ekran koruyucu) ve yüzde 31,1 ile "wallpapers" (duvar kağıdı) olduğu belirlendi. valla ben avguard kullanıyorum, şu ana kadar virüslü bir google arama sonucuyla karşılaşmadım. öte yandan limewire zaten kendisi spylı geliyor :P ve screensaver ve wallpaper olayına bence "smiley" kelimesi de eklenmeli. ama winmix ne ola ki? [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 14:18 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 iyide abicim aram amotoru viruslu deil ki siteler viruslu sen gider onune gelen exeyi cekersen helbet girer biiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 eheh helbet tabi bonepart haklı.. ayrıca o winpırt'ı ben de merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 arama motorunda virüs olması kabul edilemez bir olay bence. hatta onun da ötesinde, arama motorlarının işi biraz da site filtrelemek değil mi? yani güvenli/güvensiz olarak siteleri filtrelemeyen bir arama motoru bir yerlerde hata yapmıyor mu? bence biraz da arama motorunun sorumluluğu bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 deil arama motorunun isi aramaktir adi ustunde eger filtrelemek istiyosan gider mcaffee yuklersin acarsin web protectionu hatta acarsin safety hedehodusunu icinde adware spywqar eolan programlarin sitesien bile giremez browserin eger arama motoru filtrelemeye baslarsa bu isten cikilmez ne biliyosun benlki ben o trojani ariyorum belki ben spywareli felan ama o an o program aihtiyac duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: arama motorunun isi aramaktir adi ustunde arama motorununun eylemi aramaktır. görevi ise bulmaktır. olaya bu gözle bakmak gerekir. arama motorunun en büyük görevi, sorgunun doğru cevabını bulmaktır. virüs, trojan içeren bir site, sanırım doğru cevap olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 google badware bulunduran sitelerde bu site bilgisayarınıza zarar verebilir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 zaten aol değilmiydi gereksiz spyleri pc'mize sokup kendi reklamını yapan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar