porsuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 horde tarafında 75 den sonra nerde train oluyoruz?alchemyi 150-225 trainerlarını bilen arkadaş varmı nerede olduğunu [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 09:20 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 225 e kadar şehirlerde oluyor sanırsam 225-300 swamp of sarrows da, eğer şehirde yoksa UC ye git orda mutlaka vardır 150-225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 eğer bir trainer sana daha fazla öğretemiyorsa nereye gideceğinide söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 devlet daireleri gibi demek hmmmm bürokrasi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 300'den sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 300'den sonra thrallmar outland hellfire peninsula, 80630. mektuplarınızı bekliyorum. omfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 4 saatte 300 g ile 350 alchemy yaptım fakat alchemy stone yapmak için revered olmak gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Transmute mastery seç bence, para babası olursun, hem herbalism yoksa senin için para kazanması en az zahmetli dal olacaktır. Hem tek yapman gereken, orgda bağırmak matleri verin beleş primal might yapyorum diye. Sonra bir critleyecek 5 tane 4 tanesi sana kalacak, tanesi 135 gold bizim serverde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hehe oyle yaptım valla bende ama tranmute master questine 4 tane prima mgiht istiyor [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 16:39 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bakalım şimdi, 4 primal water kasmak 40dk, 4 primal air kasmak 1 saat civarı, primal airle primal fire'ı aynı anda kasarsın nagrandda ikisine 1.45dk de, geri kalanlar zaten ucuz AH'da kasmaya gerek yok. Diğerlerini yapmaya kalksan gidip 3-4 tane BM yapman falan gerekiyor en iyi ihtimalle. Eğer paran varsa git AH'dan al primal mightları nasıl olsa 4-5 saat sonra çıkartırsın parasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 4 gün cooldown'u yokmu o transmute'un. benım butun transmute arkadaşlar ağlıyo valla, yarısını pot cu yaptırdım yarısını elixer bana calışıyolar nıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Daha neler, cooldown 23 saat. Eskiden diamond cd 2 gundu, simdi o da 1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 peki şey sorcam jewelcraft gemlerini yapınca p.might cooldowna giriyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 girerse kafa atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Jewelcraft gemi dedigin sey Mercurial Stone ise girmiyo, Earthstorm/Skyfire Diamondlari diyosan 1 gun cooldownu var onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bu alchemy hakkinda biraz bilgi verirmisiniz ? veya bir sayfa olursada olur. Demek istedigim transmute mastery felan yada diger mastery ne ? Neler yapabiliriz bunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Transmute, Elixir ve Potion Mastery'ler var, bunlardan birini questini yapip aldigin zaman o dalda yaptigin seylerden 2-5 tane alabilme sansin oluyor. Pot Mastery aldin mesela, Healing Pot yaptin, 1 tane matlariyla 5 tane bile cikabiliyor sansliysan. Patchden beri para vererek respec sansi da var bunun, 100g'dan baslayip 50 50 artiyor sanirim. Respeclediginde baska mastery almak icin onun questini ayrica yapman gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bu arada son 3 gün discover flask/cauldron kapalıymış 500+ pot içimde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 0 - 75 Orgrimmar (UC, Silvermoon veya TB) 75 - 150 Orgrimmar (UC, Silvermoon veya TB) 150 - 225 UC 225 - 300 Stonard (Swamp of Sorrows) 300 - 375 Thrallmar Mastery quest için de Shattrah sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hayir mastery quest degisiyo, transmute Stormspire'da mesela, Potion Cenarion Exp'de sanirim, Elixir'i bilmiyorum. Patchden once bikac hafta kapaliydi discovery, sadece 3 gun degil. Inventory doluyken pot yapmayi deneyip fail oldugunda discovery proclama ihtimali vardi, boyle bisey rapor edilince kapattilar discovery'i tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 artık açık discover hatta discover artık daha kolaymış(!?) elixir mastery ide shatthar c. den alchemy masterden alabiliyorsunuz, alchemy lab.ın orda. Ayrıca patch itibari ile daha önceden aldığınız masteryi değiştirebiliyorsunuz. Mastery aldığınız amca/teyze ye gidin 150g verin sonra masterisini istediğiniz amca/teyze ye gidin öğrenenin. Ayrıca daha önce yaptığınız için yeni seçeceğiniz mastery nin questinide yapmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o güzelmiş o bi pot masterdan transmute swap atarım :o bu arada açıldımı dissover gerçi crap herb bitti flask herb kaldı elimde flask yok ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 açıldı ya ben pot masterım her türlü salak flaskın discovery sini yaptım :D Flask of Arcane Fortification Flask of Shadow Fortification Super Rejuvenation Potion bunları discoverladım patchden sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bide şey sorayım alchemist stone dreamless potionları etkiliyormu ? yoksa sadece heal manamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Health ve Mana diye biliyorum. Ayrıca o Elixir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar