Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Action bar olarak Dominos tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ui in çok tatlıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Klasik UI nesi tatlı? Kusura bakmayın ama warcraft 3 arayüzü gibi alt kısmın komple kaplandığı arayüzlerin devri çoktan geçti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sen nerden çıktın be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 @nessarien: o para ne be yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ozanbey said: amd 5.6 işlemci 4gb ram asus eah3850 ekran kartı var bende de deli gibi fps sorunu var. bu makinayı sırf güzel wow oynatsın diye aldım fakat shattrahda 30 fps e kadar düşüyor.. sistemim xp sp3. acaba directx i 9.c değil de 10 kullansam bi değişim olur mu? veya bu makinanın hakkı o kadar mıdır? XP'de 4GB görmüyordur büyük ihtimal. Power Supply dandik olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sp3 de 4gb görünüyor da hani bi sakatlık olmasın die ekran kartına 512 mb paylaşım verdim rami bol bulunca. vistadan daha çok verim alabilirmiyim o sistemle en çok merak ettiğim konu bu. bi de wow un dx10 desteği varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Dx10 desteği var mı bilmiyorum (bence vardır :P) ama vista kurup denemelisin bence. En fazla bir günün onunla uğraşmakla geçer ama olmazsa tekrar xp'ye dönersin. Aklında soru işareti kalmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 mulgear6 said: @nessarien: o para ne be yuh :D Çok değil ya abartma guildin en fakiriyle konuşuyorsun şuanda. Wayne said: ui in çok tatlıymıs Tşkler tatlıdan ziyade sade ve göz yoran yanı yok demek daha doğru olur. Bir healer olarak ihtiyaçlarımı karşılayıp göz yormaması yeterli. Bak burada daha komplike uiler bulabilirsin. http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=3359.0 [hr] Gangren said: Ozanbey said: amd 5.6 işlemci 4gb ram asus eah3850 ekran kartı var bende de deli gibi fps sorunu var. bu makinayı sırf güzel wow oynatsın diye aldım fakat shattrahda 30 fps e kadar düşüyor.. sistemim xp sp3. acaba directx i 9.c değil de 10 kullansam bi değişim olur mu? veya bu makinanın hakkı o kadar mıdır? XP'de 4GB görmüyordur büyük ihtimal. Power Supply dandik olabilir mi? Senden benden çok daha iyi sistemler kullanıp raidlerde berbat fps değerleri almaya devam eden insanlar var. Mesela raid dışında maximum ayarlarda 100 üzeri fps alabiliyorlar ama raid esnasında bizimle aynı değerleri görüyorlar. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=292169679&sid=1 Şunu kontrol et istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 p4 3 gforce fx5200 1gb ram varken gayet rahat oynuodum ben tüm detaylar açık 30 40 fps ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 WoW'da DX10 desteği yok. Sadece WoW oynuyorsanız, Vista'ya geçmenin mantığı da yok :) Ayarlarınızı gözden geçirin, View Distance'ı orta seviyelere çekin mesela falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 xperl fubar ace2 açıkken fps en az 20 düşüyor onu öğrendim, uiyi değiştirmicem hatta sade takılcam artık ya, eziyet gibi öbür türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 vistadaki düşük fps nedenleri genelde ramden kaynaklanıyor ortalama 3gb ram gerekiyor dogru düzgün oynayabilmek için. düşük fps sorunu wow dışındaki oyunlarda da oluyorsa sisteminizdendir zaten mesela psu ne alemde belki düşüktür tam performans çalıştırmıyodur senin pcni -ki yeterlidir muhtemelen sadece wowda problem yaşıyorsanızda bildigim kadarıyla şunlar olabilir - wtf / interface dosyaları. özellikle raminiz düşükse addonlar biraz yer kaplayabilir yada bazen sorun yaratabilir - wow klasöründeki repairla düzeltmeyi deneyin, sonuç vermezse wowu silip tekrar yükleyin (imkanınız varsa). - sanırım 2.4tü bi patchten sonra ses kartlarından kaynaklanan fps düşüşleri olmuştu. o yüzden ses kartının , anakartın vs driverlarını bi yenileyin. driverları silip tekrar yüklemeniz gerekiyo bu programıda wow forumlarında görmüştüm belki işinize yarar http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 (yinede bi kontrol edin antivirüs programınızla ne olur ne olmaz. bide beceremem diyosanız kurcalamayın hiç ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Yanlız fps için çok önemli bir diğer unsur da monitor hiç yazılmamış. Max fps oranı ve ortalama fps oranını etkiliyor. fps refresh rate(mhz) nekadar yakın veya yukarıda ise o kadar iyi. Lcd de 90fps raid yapar iken normal 107e monitorde 55-65 fps alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Syn said: xperl fubar ace2 açıkken fps en az 20 düşüyor onu öğrendim, uiyi değiştirmicem hatta sade takılcam artık ya, eziyet gibi öbür türlü. x-perlsiz targette debufflar çok büyük oluyor hoş durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ag unitframes olmadan oynayamıyorum ben oyunu artık. mumkun oldugunca orijinal halinde tutmaya calısıyorum ui'yi ama buna cok alıstım. yani targetladıgımda gordugum renkten hangi class oldugunu anlamam lazım mesela. bu cok onemli benim icin. action bar addonu kullanmamaya karar verdim, etkiledi baya. gereksiz ıvır zıvırları da sildim. mesela cartographer kullanmıyorum artık cok sevsem de. su anda en vazgecilmezlerim dbm, grid ve ag unitframes. bi de prat, cok guzellestiriyo ondan da vazgecemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ag unitframes x-perlden daha basite benziyor acaba performans artışı olur mu x-per yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 valla bundan once xperl kullanıyodum. ondan da cok memnundum ama bunun sadeligi ve ace addonu olması tercih etmeme sebep oldu. ace addonu oldugu icin belki belki performans artısı saglayabilir xperl'e gore ama 2mb üzeri memory yiyor. az değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zada gecen aksam gordugum max fps 8 di :s ama ayıyı aldık antivrusu bile kapatıyorum gene de çok bir gelişme sağlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Intel E8400 @ 4.14Ghz (550fsb, 2200Mhz eder) 1:1 de 5-5-5-15 calisan 2GB Adata Vitesta ram (1100Mhz) 8800GTX ekran karti (standart hizinda) Asus Commando mobo WD raptor 10k RPM disk Seasonic 650W PSU 226 BW 22" Samsung LCD (S panel) Ayilar gibi addon (65MB ) 1650*1080 cozunurluk, full detail, x8 FSAA. SW de gordugum en dusuk rakam 48fps. Vsync acik oldugu icin zaten 60fps normalde. Nasil bir oyunsa bu makinada bile 60 sabit alamiyorum. Belki addonlari kapasam alir ama oylede oyun oynanmaz. Ben sabit 100fps ile oynuyorum filan diyen varsa inanmayin, vardir bir izbelik o iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 değişik çözünürlük ve multiscalede acayip fark oluyor yanlız misal benim eski makinada 4x multiscale ile eşek yüküyle fps alırken düşürdüğümde fps tökezliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi min 48 fps diyosun zaten. 100 olsa ne olacak, yine en ufak bi takılma olmadan oynuyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bi soru: quest helper neden bukadar çok kastırıyo? 10-15 arası fps decrease'i yiyorum qh açıkken. öeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ram imi 1 gb dan 2 gb a yükselttim ama pek bi değişiklik olmadı performans da. sistem performansından bakıyorum en çok kastırdığında bile ram e pek yüklenmiyor. tam tersi olamsı gerektiğini söylüyorlar bende mi bi gariplik var? ram yerine başka bi yere mi yükleniyor? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 toggie said: abi min 48 fps diyosun zaten. 100 olsa ne olacak, yine en ufak bi takılma olmadan oynuyosun işte.bende 4-8 arası fps o tek derdim :s fenris said: ram imi 1 gb dan 2 gb a yükselttim ama pek bi değişiklik olmadı performans da. sistem performansından bakıyorum en çok kastırdığında bile ram e pek yüklenmiyor. tam tersi olamsı gerektiğini söylüyorlar bende mi bi gariplik var? ram yerine başka bi yere mi yükleniyor? o.Ocan sen geri mi basladin? nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar