Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marvel online

tunch

Öne çıkan mesajlar

marvel entertainment ve cryptic studios un yapımı için anlaşmaya vardığı yeni mmorpg

crpytic ; city of heroes ve city of villians ın yapımcısı.. zaten oyun mantığı da marvel evreniyle birebir örtüşüyordu.. özellikle amerikadaki çizgi roman fanatikleri sayesinde coh/cov hatırı sayılır bi oyuncu kitlesine ulaştı.. marvel da bunu görüp crytpicle anlaşmış olucak..

2008 de çıkması beklenen oyunun henüz sitesi yayına açılmadı..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten Coh-Cov u var adamların elinde Marwel ile anlaşıp oyuna marwel karakterlerini/özeliklerini ekleseler aynı şey çıkıcak ortaya. Şimdi tutupta aynı grafik motorla aynı seyleri tekrar önümüze farklı bir isimde koyarlarsa hiçbir anlamı kalmaz MARWEL olmasının.

DC Comics in yapım haklarını SOE almıştı en son simdi noldu bilmiyorum ama hala SOE yapıyorsa kalsın ben almıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya SOE aslında cidden iyi bir firma ama nasıl düşünüyorlar,ne düşünüyorlar da bu kararları alıyorlar bilmiyorum.

Bir Everquest2 takımına bakın,yaptıklarını vs. görün birde SOE,MatrixOnline vs. takımlarına bakın.Dağlar kadar fark var.

Everquest2'nin Dev kadrosu çok iyiydi,ayrıca cidden diğer oyunlarına göre daha çok ilgileniyordu SOE Eq2 ile.Bayağıdır takip etmiyorum ama hala böyledir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...