RamsesII Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Volfied, 02 Mart 2003 18:24 tarihinde demiş ki: en büyük hata, OSI dışında free shardlara forum/destek türevi şeyler verilmesi bilinçsiz üye sayısı arttı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu ARcane'e ve sana yüzde yüz katılyıorum.Pek tanınmasamda ultimatr ilk açıldığı günden beri takip ediyorum...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
wanderer Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Gimli, 03 Mart 2003 17:25 tarihinde demiş ki: Pepelek => Paticik Al sana hata :D supersin 6@6 ehe[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; )
eldar Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Gimli, 03 Mart 2003 17:25 tarihinde demiş ki: Pepelek => Paticik Al sana hata :D mecburi olsa da ad desitirmek bence de aynen katılıorum
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Hamuhahaha justin imzana gülmekten öldüm abi mideme ağrılar girdi[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
Öne çıkan mesajlar