Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue Skin


Exceed

Öne çıkan mesajlar

eski rank 11 rogue'me geri döndüm ve kasmaya karar verdim, kendileri şu an için 60 lvl ama yakın süre zarfında 70 olacak inşaallah.

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=40010

n.elf rogue'nin teki undead skin'iyle oynuyor, daha önce druid için açmıştım böyle bir konu ama beynimin konuyu algılamaması üzerine tekrar açıyorum. [ özeleştiri ] [ abi verilen programları kullanıp skin yapamadım, beceriksizim. ]

en azından gerekli programların kullanım detaylarını anlatırsanız çok bahtiyar olurum. veya bu konu üzerinde uzmanlaşmış ve hali hazırda skin'leri olan rogue [ alliance ] arkadaşlar var ise bir linkte bizlerle bunu paylaşırlarsa sevinirim.(z) veya hali hazırda bildiğiniz bir link varsa o da olur.

ulan faturanızı bile yatıracam, pot verecem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi legal/illegal olduğunu tartışmasak.
illegal olabilir, ama oyunda da bir esneklik var, biliniyor.
gold farm yapanları ispiyon ediyorsun, tşk mesajı geliyor vs, bakıyorsun adamlar aynı yerde devam ediyorlar gold'lara. bunu yapanlar ban yemiyorsa, en azından esneklik payı var ise, skin için bu esneklik payı daha geniştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterin skinin değiştirmek çok zor zaten. Çok fazla ayrıntısı var - dance emote vsvsvs degısıyor cunku -
Nasıl oldugunu bulursan yazmayı unutma =)

potion motion çekmiştir o eleman belki bilmiyorum ole bişi var mı yok mu da.
ama ban yersin anlaşılırsa, ayrıca toplu ban geliyor o farmerlara

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılmaz bişi değil elbette ama yapmadan evvel bütün WOW klasörünü kopyalamak lazım başka bir yere ve sonra çalışmak lazım. Zamanı gelip patch yapacağında veya sıkıldığında yedek klasörü copy paste yapınca sorunsuz devam edebilirsin. Bu yol dısında butun oyunu sıfırdan kurmak lazım her patch sonrası ki o da bayar adamı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ya tbc oncesi vardı ben de o dosyalar (hatta pet imi degistirmistim bayagı bi sure, bisey de olmadı sonra eski hale dondurup patch yapardım), ama karakter degistirmek imkansız sanıyordum ben yuz seklini sac seklini falan hepsini bulup degistirmen gerekiyordu... tbc sonrası onların hepsi tek bir mpq icine gecti sanırım (patch.mpq olabilir) bu yazılar hep eski oldugu icin model.mpq diye geciyor, bu arada sadece degistirecegin mpq dosyasını yedeklesen yeter sanırım (ben oyle yapmıstım), bu arada bu dunemaul'dakinde sadece baska ırklara mı ceviriyosun yoksa ben benim char.ı illidan yapabilir miyim =) ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...