Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eski rank 11 rogue'me geri döndüm ve kasmaya karar verdim, kendileri şu an için 60 lvl ama yakın süre zarfında 70 olacak inşaallah. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=40010 n.elf rogue'nin teki undead skin'iyle oynuyor, daha önce druid için açmıştım böyle bir konu ama beynimin konuyu algılamaması üzerine tekrar açıyorum. [ özeleştiri ] [ abi verilen programları kullanıp skin yapamadım, beceriksizim. ] en azından gerekli programların kullanım detaylarını anlatırsanız çok bahtiyar olurum. veya bu konu üzerinde uzmanlaşmış ve hali hazırda skin'leri olan rogue [ alliance ] arkadaşlar var ise bir linkte bizlerle bunu paylaşırlarsa sevinirim.(z) veya hali hazırda bildiğiniz bir link varsa o da olur. ulan faturanızı bile yatıracam, pot verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Skin değiştirme programı kullanmak yasaaah yasssaaaaah Yakalarlarsa cızz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 adamlar video çekiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Niye yasak ki? Oyuna etki etmiyor. Sadece göz zevki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 3rd party program kullanıyorsun (bir nevi) Mesela "flying mountumu pheonix yapabilirr miyimmmmmmm?" diye sormuşlardı forumda, men in bluelar yasak demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abi legal/illegal olduğunu tartışmasak. illegal olabilir, ama oyunda da bir esneklik var, biliniyor. gold farm yapanları ispiyon ediyorsun, tşk mesajı geliyor vs, bakıyorsun adamlar aynı yerde devam ediyorlar gold'lara. bunu yapanlar ban yemiyorsa, en azından esneklik payı var ise, skin için bu esneklik payı daha geniştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Taş o farmerdan seker sana gelir boşa banlanırsın boşver skin işlerini bence.Toplu ban atılıyor genelde göze çok batmıyorsa yapılan. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 12:15 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Koskoca Last Resort guildinin Kael'thas kill videosunda troll mage undead female skin'iyle çekmiş video yu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 neyse peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Kızmadın umarım ilerde bir gün boşa banlanmaman için söyledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kızmak değil, ben en iyisi eski topic'leri karıştırıp birşeyler yapayım. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Karakterin skinin değiştirmek çok zor zaten. Çok fazla ayrıntısı var - dance emote vsvsvs degısıyor cunku - Nasıl oldugunu bulursan yazmayı unutma =) potion motion çekmiştir o eleman belki bilmiyorum ole bişi var mı yok mu da. ama ban yersin anlaşılırsa, ayrıca toplu ban geliyor o farmerlara [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:42 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 istiyorum bende baydı dwarf female undead yada male blood elf gief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Çok zor değil. Yani mpq dosyalarında rename yapınca olması lazım ama yasak olduğundan denemek yemiyor :) Ama sadece kendi charının görüntüsünü nasıl değiştirirsin onu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 http://www.dunemaul.org/forums/viewtopic.php?t=8700 burda anlatılmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 işin enteresan kısmı, benim data'nın içinde ''model.mpq'' diye bir zımbırtı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yapılmaz bişi değil elbette ama yapmadan evvel bütün WOW klasörünü kopyalamak lazım başka bir yere ve sonra çalışmak lazım. Zamanı gelip patch yapacağında veya sıkıldığında yedek klasörü copy paste yapınca sorunsuz devam edebilirsin. Bu yol dısında butun oyunu sıfırdan kurmak lazım her patch sonrası ki o da bayar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 data'nın içinde model.mpq dosyası olan var mı ? bakınız 2 dakika yahu, bu işte bir sorun var (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ya tbc oncesi vardı ben de o dosyalar (hatta pet imi degistirmistim bayagı bi sure, bisey de olmadı sonra eski hale dondurup patch yapardım), ama karakter degistirmek imkansız sanıyordum ben yuz seklini sac seklini falan hepsini bulup degistirmen gerekiyordu... tbc sonrası onların hepsi tek bir mpq icine gecti sanırım (patch.mpq olabilir) bu yazılar hep eski oldugu icin model.mpq diye geciyor, bu arada sadece degistirecegin mpq dosyasını yedeklesen yeter sanırım (ben oyle yapmıstım), bu arada bu dunemaul'dakinde sadece baska ırklara mı ceviriyosun yoksa ben benim char.ı illidan yapabilir miyim =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 gitsin undead açsın o skinle oynicana.kendini kandırmasın dışardan bakınca gay.he legal illegal olayına karşıyım ben başkası görmüyoki birader sanane sizene yani.nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok öle konuştum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar