Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 6.44 hayırlı uğurlu vs..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun yeni assasin'i denedim ilk

traplerinin essek gibi range'i olmus. ekranin bir kosesindeyken taa oteki kosesine cat diye koyuyorsun ve cok az manaya.

kisacasasi haritanin her yerini slow trapleriyle dosemek cok kolay.
oldukca sık gorunmez olabiliyorsun, meld ile, gorunmezken de +200 damage -8 armor vurabiliyor ama cok yakininda olmasi lazim cunku hareket ettigin zaman meld gidiyor, ranged hero ama range'i cok kisa.

3. skilli ne ismini unuttum pasif, creepleri catir cutur indirmene yariyor. ondekine verdigin damage arkadakilere gidiyor.

ilk skill ismini yine unuttum r ile baslayan, baya + damage veriyor 5 ya da 6 vurus icin bir de birkac source'dan gelen damage'den koruyor diyor ama nedir anlamadim bakma firsatim bile olmadi, ilk oyun batirdim ben ama alistiktan sonra cok iyi hero :)

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 11:55 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 11:56 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
undying fena falan degil ya oyle nerflencek biseyi yok. 30 sn cd var buyulerinde. kesmenin cok kolay yollari var ama soylemem, cok guzel domine ediyorum.

undying: against all noobz adli belgeseli izleyin.
Mesaj tarihi:
reflections ın sayıların ıtam blmiyorum da olayı şu
sana X vuruş boyunca +damage veriyor(ursanın overpowerı gibi. ama dmg)
ve aynı zamanda sana yapılan sonraki X saldırıyı ignore ediyor.(direk %100 block)
reflections , meld,vur vur ,tekrar meld, vur vur. adam kalmaz :P
Mesaj tarihi:
Ben pit lordun ultisinde koptum oha.Adam haritanin istedigi kösesine portal açiyor.Direk düsmana saldirdin ve kulesine girdin,baktim sizin üsde de rakip bone fletcher kuleye isleniyor mu,aç bi portal hurra base'e dön.
Mesaj tarihi:
endying imba ben oynadım çözdüm tamamen çok kral.heartstoppers aura kral.yanında ne kadar creep o kadar heal-dmg zaten tam show olmus.zombi çıkarma anca o heal dmg için iyi olur maksat çok canlı =).ultiside çok sağlam.sacred warrior nerflenicek malesef 44b de.öle bi hero olamaz.herif mana harcamıyo hp harcıyo ama harcadıı hp de 15.bi mask of madness yapıyon tamam.purge ü var milletin ultisi.berserk ayrı bela
Mesaj tarihi:
reflections o zaman yanlis hatirlamiyorsam 6 saldiriyi tamamen blockluyor, iyiymis, paso acarsin.

trap'leri herkes gorebiliyor mu yoksa sadece takim mi acaba?

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 17:53 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sadece takım görebiliyor. Yeni herolar karşıda oynayanlar o herolara hakim olmadığı için imba gibi gleiyor. Ama yaptıkları olağanlaştığında iimba olmadıklarını göreceğiz.
Mesaj tarihi:
pitlordun baya bir düzenlenmesi gerekiyor.
corpse explosion iyi güzel ama ilki patladıgımı adam geri çekiliyo.. max 160 dmg yani :)
firestorm da aynı olaydan , simdilik bi pit of malice iş yapıyor birde gate , ve support herosu olmaktan öteye geçemedi o yüzden.
sacred regeni çok imba olmus.
2 HoT la fountainı baya bi tankalyabliyor (diğer heorlara kıyasla BAYAAA uzun bi süre)
onun dışın da artık ursa trueshot aura dan bonus alamıyacak çok üzüldüm buna :( (neyse vladmir yapabilecek en azından :) )
Mesaj tarihi:
Storm spirit nasil int anlamadim ki adama agi herosu gibi maelstorm-butterfly filan kassan ne ölürsün,ne de kimse sende kaçabilir yuh,purge atiyor adam 6 vurusta bir
Mesaj tarihi:
Storm iyi bayağı. Hayatımın oyununu oynadım bugün. Ben de diyorum dün nasıl Dynun ipe dizdi bizi o yeni heroyla daha ilk oynayışında. E tabi onun proluğu da bonus bi yerde sdfds
Mesaj tarihi:
said:
§ 05 Haziran 2007, Salı - 18:18 [ özel msj ]
Shadow Priest tam bir support olmuş, hayırlı, uğurlu olsun. :D

Yeni herolarda Pit Fiend dışındakileri sevdim. Oyuna yeni tat katacakları kesin.

eet demin cafede geldi ilk haline dönüstürmüşler ultisini süresiz refresh falan kasmaya gerek kalmıo weriyorum çoskuyu attackera tanka gitsin kessin bende yaptım bi skadi stun yoktu takımda arkadan arkadan
Mesaj tarihi:
said:
* An announcement is now made when a tower is denied

ehuh, heyecanlı oluyodu bu d-day oynarken. güzel =)
bi de keşke irili ufaklı bikaç kule koysalar, bir tane güçlü kule yerine.
Mesaj tarihi:
said:
Storm iyi bayağı. Hayatımın oyununu oynadım bugün. Ben de diyorum dün nasıl Dynun ipe dizdi bizi o yeni heroyla daha ilk oynayışında. E tabi onun proluğu da bonus bi yerde sdfds

Bence dela dynuna 40 basar
  • Yeni Oluştur...