Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kaede said: Mr Bushido ya Bushido Bob diyip o ismi veren 4chan dı sonuçta. 3. sezon için Jihad Jones muhtemeldir diyorum ben. Double Sand Nigger da olabilir. animesuki spoiler thread'inde ilk bölümden 1-2 ay kadar önce resmi taslak çizimlerine sağ altta Kanji olarak Mister Bushido imzası vardı zaten. İstersen de bulur post ederim onu buraya. Sunrise mi oldu 4c , bari kanıtlayabileceğin şeyi söyle gözünü seversen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bushido Bob espirisini 4chan da ilk sezon son bölüm sonunda grahamı görünce yapmıştık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 O tür ifadelerle zaten Slumdog Millionaire yapılmadan 8 Oscar alacağını söylediğimi de iddia edebilirim, takma kafanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yok canım ne takıcam 25. bölümde gülüceğimiz kadar güldük Bushido Bob'a =) http://img7.imageshack.us/img7/970/1235491375073.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Allah kafanı iyi etsin seni Kaede başka lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Önce gainaxdan prenses yetiştirme oyunu Princess Maker Sonra Digital Cute dan loli yetiştirme oyunu Musumaker Ve şimdi Bandai den setsuna yetiştirme oyunu GUNDAMU MAKER http://img12.imageshack.us/img12/2236/1236268539508.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gurur duydugum bir squadim ve pozizyonum vardi AMA AMAAAAA ELIMDEN ALINDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 S1 e25 i streamden izlerken /m/ deki o tepkiyi hayatım boyu unutamam hhahaa http://img301.imageshack.us/img301/389/1230748898605.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hangi arcana versek Fagfighterlara acep http://img5.imageshack.us/img5/1515/1236403310605.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Kaede said: asdfasdfg http://img12.imageshack.us/img12/9608/1225641052536.jpgahahahahahahahaha bu çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 spoiler 2x22 -Bushido'nun Graham'a geri dönüşümünün başlangıcını gördük tahmin edildiği üzere. Bölümün en güzel yeri kısa da olsa nasıl Bushido haline geldiğini görmemizdi. -GN Sword III debut yaptı da savaş sahneleri hayli donuklaşmış 11-12'ye göre. 0 Gundam -yine- cameo yaptı. -17'den sonra toparlar dediğim seri tümüyle fanfiction çizgisinde ilerlemeye başladı. Haftalardır arkadaşlarla MSN'de ne konuşuyorsam bir bir çıktı. Yorum yok. -Clone Army'i görünce gülümsemeden edemedim. Yine de Regene ve Ribbonz'un sadece 5-6 MS'i olması fikrinden daha düzgün. -Neyse ki 3. bir sezonun -muhtemelen- olmayacağını görmek güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ruhsuz, donuk ve son derece bayik bir bolumdu setsuna graham in newtype diyaloguna girmesinden iyi bisey bekliyordum bushido bob un sensei sini ve meshur capon daglari ve selale sahnesi gorduk, birde elinde katana HIYAAAH AGHHHH diye egitim alan graham gosterselerdi 10 numara klise olucakti ama kliseyi MSe wakizashi ile binen bushido bop ile yaptilar, uzayda wakizashi lulz 0 gundam "limitli" olarak cikti, kesin bir gundam klasigi olarak rastgele birileri intikam vs icin alip onu kacip vurulup olucek setsuna hala odun, feldt gelmis sunrise shiplemeye calisiyor kapil akintiya marinadan daha tatli vegercekci bir karakter var karsinda ama yok "ben gundama gidicem rey rey rey" bas git sand nigga seni su sahne birde ribbons un clone ordusunda katila katila guldum direk TAK TUK PEW PEW BEAM SPAM kraliz biz herseyi kesiyoz BAAAAAM particle zimbirtisi BAAAM BAAM ITS A TRAP! HAYIIIR sopa yiyoruz sayilari cok fazla kesemiyoruz, gemiyi patlaticaklar gemi tehlike altinda! pew pew pew ise ayramaz kathalon geldi aaa gucumuz yerine dondu pew pew cok kraliz biz ZMOG BUSHIDOUUUU GELDI MAFOLDUK KESICEK BIZI HAYIR BIZE KATILMAYA GELMIS ASLINDA zzzZZZZZzzzzZZzZZZZZzzzzzZZzzZZz (gundamda klasik finalde kullanilan uzayda rengarenk isiklarin icinde ciplak ucan ana karakter arti onun savasta olen eski sevgilisi temasini erkek erkege sezon ortasinda yapti reziller, 00 stands for double gay diye yeniden tekrar edip koseme cekiliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 22 Bölümde beni tek hayal kırıklığına uğratan Graham ve Setsuna'nın kapışmalarının çok kısa sürmesi oldu. Bunun dışında fena değildi. 7/10 verilebilir. @Viktor & Kinkaudonau Niye hayal kırıklığına uğradığınızı anlamıyorum. Bu anime 1. sezonunun 1. bölümünden beri böyleydi. Hatta bir ara 2. sezonun nekadar 1.ye benzediği düşüncemi sizlerle de paylaşmıştım. Bukadar şaşırıp hayal kırıklığına uğramayın :D 3. sezonunu olmayacak olması bence de iyi birşey o ayrı mesele. ve son olarak Viktor hadi yazılara spoiler koymadın ama şu son resme koy. İğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 @Rock Konuyla ilgili yazılarımı okursan konuya gay işi imagedump'lardan daha düzgün şeyler yazdığımı görebilirsin. Hayal kırıklığına uğradığım doğru, bunun gerekçelerini de bir başka foruma yazdığım episode 20 sonrası genel S2 izlenimi yazısında yazmıştım. (Temiz kalmış o konuya imgaedumpçuları çekmemek için link vermek yerine aşağıya quote'layacağım) 1-20 izlenim (kendimden c/p) 01-20 arası izlenimler: İlk sezon bittikten sonra hepimiz adeta dünyadan soğuduk ve 2. sezonu beklemeye başladık. Açıkçası ben artık farklı duygular içindeyim. Açıkçası öncelikle S2'nin başlangıç ve gelişiminin beni beklediğim kadar tatmin etmediğini söylemem gerek. Sanmayın ki, Gundam 00 S2 kötü. Haşa, şu sıralar izlenecek 2 seri söyle deseler Sunred ve Gundam 00 S2 derdim ama sanki en az 50 bölümlük konu 25 bölüme sıkıştırılmış gibi. Seri başlarken Innovator'lerin olduğu bir mini boss mantığı olmasına sevinmiştim ama ileriki bölümlerde sevinemedim zira serinin %50lik kısmında Innovator'leri savaşırken göremedik ve kalan %50'lik kısmında da birer birer ortadan kaldırılıyorlardı. Eski serilerden L Gaim'de de buna benzer bir mini boss mantığı vardı, bir ölçüde favorim olmayan seriler olan Gundam SEED ve Code Geass'da da... Ama S2 Innovator'leri kullanma şekli açısından pek de potansiyeli kullanabilmiş göremedim. Bir diğer konu da seri hakkında neredeyse çoğu bilginin internete çok kolay yansımasıydı. Bunda hata kimin bilmiyorum ama yanlış birşey olduğu ortada. Örnek vermek gerekirse sırf Innovator'lerin isimlerinin ne olduğunu öğrenmek için ilk 4-5 bölüm sırasında yaptığım google aramalarının birisindeki 8 kişilik listede Anew Returner ismine rastladım. Maalesef Anew'in Innovator çıkması da beni maalesef şaşırtamadı. Benzer şekilde de Mecha tasarımları... Seriye 3-4 ay kala neredeyse Mecha tasarımlarının yarısına yakını internet sitelerine ve forumlarına yansımıştı bile. Malum, bir Mecha'da önem verdiğim en ön plandaki şeylerden birisi de Mecha tasarımlarıdır. Kunio Okawara gibi veteran tasarımcıların yanısıra Kenatake Ebikawa'nın bir çok tasarımı ilk sezonda çok beğenimi kazanmış ve odamda maket olarak yer kazanmıştı. Maalesef 2. sezonda bu heyecanı pek hissedemedim. Zira iki sezon arasında Gundam 00V materyallerine yansıyan Kyrios Gust tasarımını gördüğümde adeta aşık olmuştum! Fakat 2. sezon Mecha'ları açıklandığında gördüğüm Arios ise bir o kadar ayrıntısız ve düz bir tasarımdı. Aklıma gelen ilk şey Kyrios Gust'un aşırı uzun ve ayrıntı isteyen bir işçilik ile kit olarak yapılabilecek olmasından (belki böyle bir kiti 1/144 olarak hiç yapamayabilirlerdi) dolayı çok basit ve düz bir tasarım olarak Arios'u yapmış olmaları. Sizi bilmem ama, ben Arios'u gördükten sonra Kyrios'u özledim ve Kyrios Gust olmamasından dolayı yıkıma uğradım. Aşağıdaki resme bakın ve kararı siz verin : [spoil][/spoil] Benzer şekilde bir diğer şoku da 2. sezonda yeni bir Throne olmayacağını öğrenerek aldık. Halbuki Kenatake Ebikawa iki seri arasında ne güzel iki Throne dizaynı yapmıştı, maalesef bunları da kullanmadılar. [spoil][/spoil] 2. sezon konusunda en eksi bulduğum konu maalesef yukarıdaki örneklerde anlatmaya çalıştığım üzere, Mecha dizaynlarının ince ayrıntılarına ters orantılı olarak aşırı overpowered edilmiş Gundam'lar görmemiz... İlk seride Virtue'nun iki atışı arasında ne kadar süre geçeceğini düşmanlar kadar biz bile tahmin edebiliyorduk. Oysa şimdi 5 saniyede 2 kez burst modda GN Bazooka atışı yapabilen, üstelik GN Field'i hiçbir şekilde delinmeyen bir Seravee var. (GN Drive Virtue'de de Seravee'de de aynıydı ki bu çelişkiye yabancı forumlara bile sorduysam bile doyurucu bir yanıt alamadım şimdiye dek)Benzer şekilde Dynames aralıklı ateş ediyor ve vursa da GNX'leri tek atışta indiremiyordu. Şimdiyse neredeyse non stop sniper atışı yapabilen ve vurduğunu indiren üstüne funnel saldırısı yapabilen bir Cheuridim var. Arios'un zaten çok da güzel bir dizayn olmadığını ve Gundam 00'ın 0 Raiser yokken bile önüne geleni tek vuruşta kesebildiğini, 00 Raiser halindeyken de zaten artık fantastik boyutlarda güçlendiğini görebiliyorduk. Overpowered mecha'ları sevemdiğim anlaşılmasın. (Ideon'u sıkılmadan izlemiş biriyim) Ama en azından bu güçlenme süreci zamana yayılabilirdi sanıyorum. İkinci sezona yeniden üretilip sadece hayati olmayan 1-2 modifiye yapılmış 1. sezon Mecha'larıyla başlanıp 20li bölümlere dek 3. sezonda kulanılmak üzere yeni Gundam'lara geçilebilir ve seri çok daha karamsar, dramatik, bağlayıcı ve vurucu bir seri olabilirdi. Zeta Gundam'ı izlemişseniz ne dediğimi anlayabilirsiniz. Benzer bir diğer konu da 2. sezonda yeralan, cevabını bulamadığımı bazı sorular... 2. sezonun en albenili yanlarından birisi 1. sezondan cevap bulamadığımız birçok soruya kesin ve kısa yanıtlar vermeleri oldu. Öyle ki Sumeragi, Allelujah/Hallelujah, Marie, Shirin gibi birçok karakterin hikayelerini anlama imkanı bulduk. Ama 2. sezon aynı şekilde çok basit birçok konuya yanıt vermekten uzak kaldı. 3-4 yıldır ağır hücre hapsindeki Allelujah nasıl sanki dün hapse girmiş gibi sinek kaydı traşlı olur? 3-4 yıl hapis yatıp da çıktığı gibi kill ratio almak ne iştir?? Kyrios'u bulup Allelujah'ı hapse attılarsa nasıl Kyrios üzerinde 3-4 yıl hiç mi geri mühendislik deneyemediler??? WLM Memento Mori'nin inşaasına destek olacak kadar kaynaklara sahipse nasıl 3-4 yıl hiç mi Throne Drei'yi upgrade etmez, edemez???? Dikkate ederseniz bu soruların tamamının bir seriyi aşağılamak için uydurma gerekçelere başvuran insanların argümanları olmadığını, aksine Mecha türüne derin bir saygı taşıyan bir insanın serzenişleri olduğunu görebilrsiniz. Çok bilmişlik yapmak istemem ama sanırım yapılması gereken şey bence 2. sezonu yapılabildiğince Spoiler'den uzak tutarak yayına hazırlamak ve TV serisinde anlatılma formatında olmayan olayları/1. sezonun Meister'lerı dışındaki konuları iki sezon arasında OVA yada ONA formatlarında sunup izleyiciyi 2. sezonu daha birikimli olarak hazırlamaktı. Örneğin Solar Wars savaşlarını bir ONA/OVA'da görsek, prequel yapımda Hercules ve Sergei'yle ilgili kısımları 2. sezondan önce görsek yada birçok izleyicinin haberdar olmadığı 1. nesil Meister'ları (15 yıl öncesinin olayları) görebilsek, eminim ki seri tıpkı U.C. kadar "romansal anime" değeri kazanırdı. Aslında daha da uzun yazabilirim ama emin olduğum şey 100'lük potansiyelin sadece 1'nin kullanılarak buralara kadar gelinmiş olması. Açıkçası kalan 5 haftada 1. sezonun son 10 bölümündekine benzer izleyiciyi duvardan duvara vuracak olaylar olmasını yada 4 Meister'dan ölen/ölenler olmasını da beklemiyorum. Sevindiğim tek şey şu sıralar yayındaki en iyi 2 (bilemedin 3-4) kayda değer TV serisinden birisini izliyor olmamız ki zira daha önce tekrar yazdığım üzere 10 yıldır Anime tarihinin en kurak sezonunun yaşandığını ciddi cidi düşünüyorum. Tek umudum Seiji Mizushima'nın seriyi hala Gundam SEED DESTINY türü bir recap/fiiler/kontrolsüz fazlalıkta fanservice üçgenine sokmamış olması. Ama bunun dışında bir U.C. Saga izleyicisinin S2 karşısında -hele hele S1 gibi epik bir sezon sonrasında S2'de- sonrası duyduğu tek şey sanırım üzüntü olacaktır. not: Daha yeni yeni Macross F, Code Geass ve Gundam SEED ile Mecha görmüş toy kitlenin S2 başından beri Seiji Mizushima'yı mail yağmuruna tuttuğunu sanırım yönetmenle yapılan bir röportajda onun bundan şikayetlerini dile getirmesi ile haberdar olmuş olmalısınız. Her ne bu tarz bir yönetmene saldırıyı kesinlikle ahlaksızca ve aptalca buluyor olsam da 2. sezonun yukarıda saydığım sebeplerden ötürü potansiyelini hiçbir şekilde kullanmadığını da itiraf etmem gerekiyor. Ama ben yorum vakti geldiğinde yine de 1. sezonun şerefine (ve 2. sezonda kesin olarak cevap bulan tüm sorularımız için) ilk sezonla aynı puanı vereceğim. Ama eksiklerini de yoksayamayacağım maalesef. Macross F de Code Geass da, hatta Gundam SEED'lerin 3+4'lük Special Edition ve STARGAZER dışında kalan orjinal TV serisi halleri de kanımca bir gerçek bir Gundam 00 olan 1. sezon 15-25 arası gördüğümüz kısım olmaktan fersah fersah uzaktılar ama Gundam 00 S2 anlamında bu noktaya gelinmesinde belirgin bir yanlış olduğunu da yoksayamacağım. Bu yüzden yeni bir U.C. ile Saga'ya dönüş yapılacağı günleri bekliyor olacağım ben şahsen. Zira şu an hissettiğim istek, 00'ı yeniden izlemekten ziyade UC külliyatına yeniden başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Güzal bir yazıymış. Katılmadığım 1-2 küçük nokta olsada beğendim. Eklediğin için teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 İkinci sezonun birinci sezonla alakası yoktu yanlız. Neyini benzettin daha ilk bölümden onu çözemedim ben. Hayal kırıklığına uğradık çünkü ilk 7 bölümden s2 s1 i geçmişti. Daha sonra yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı dizi ve birinci sezonu güzel yapan herşeyi kaybetti. Ha o nedir dersen gerçek anlamda politika ve gundamlerin her ortaya çıktığında yarattığı etki-tepki idi, bulanık ahlaki değerlerdi. İlk sezonda herkes iyiydi, herkes kötüydü. İyiyide kötüyüde sevebiliyordun. Dizide mutlak ahlaki değerler yoktu. Bir de s2 ye bak bakalım http://img255.imageshack.us/img255/6751/1236138613284.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Benzer derken sanırım birşeyi eksik açıklamışım. Birbirlerinde benzer bulduğum nokta ve bu gundam 00'da beğenmediğim şey olayların akışı. Zor durumda kalma ve bu zor durumdan mucizelerle kurtulma üzerine kurulu olması. Bir noktadan sonra sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abi benzer degil loop ta direk bolum baslar ptolemy repair gorur gundamlara bakim yapilir emo benchde zorlama karakter gelisimimsi bisiyler olru murettebat arasi olsun diye 3-4 anlamsiz yapay sahne sok ptolemy saldiri altinda hoop gundamlar launch gundamlar basarili olur birden bire batirirlar yeni dusman gelir saglam hop upgrade karakter gelisimi yeni ozellik vs vs gun kurtarilir bir sonraki bolum bolum baslar ptolemy repair gorur gundamlara bakim yapilir emo benchde zorlama karakter gelisimimsi bisiyler olru murettebat arasi olsun diye 3-4 anlamsiz yapay sahne sok ptolemy saldiri altinda hoop gundamlar launch gundamlar basarili olur birden bire batirirlar yeni dusman gelir saglam hop upgrade karakter gelisimi yeni ozellik vs vs gun kurtarilir gundam of the week temasi yapsalar daha az bayik olurdu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 O dediğin ikinci sezon için geçerli evet. Mobile baseli diziler için Gundam 101 zaten. 00 S1 de ondan eser yoktu ama http://img291.imageshack.us/img291/7012/1236064423408.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 gundam 101 i degil pek aslinda gundamda klasik gundam jack ile acilir ve devami sezon yarisina kadar saldiri altinda olan bir gemi olur genelde ama bir noktadan sonra artik salidiriya gecerler ofansif takilirlar 00 ilk sezonun guzel olmasi bu kurali bozmasiydi birazda, ilk bolumden agresif gundamlar ve siyah beyaz yerine gri bir dunya sunmasi iyi kotunun olmamasi filan ikinci sezon adrenalin pompaliyicagina seri baslangincinda akrakter tanitmak ve hikaye ormek icin kullanilan gemi saldiri altinda klisesi ustune kurulu o yuzden tat vermiyor birazda, sezon finaline yakin kabuguna cekilmis bir cast var elimizde bir sonraki bolum HELESUKUR saldiriya gecicekler ve 3 bolumde veda olayi cozulucek sonra ZMOG diyip yarida kesip mal gibi filmi bekleticekler finallerin film ile olmasina uyuzum eger cok epic bir hikaye yoksa ortada, FMA da yaptilar misal guzeldi pek sikayet etmedim ama gundam bu ve sunrise da "YENI SEED FILMIMIZ COSMIC ERA NIN CHARS COUNTER ATTACK I OLCAK LOLOLOL!" diyen kucuk fukudalar var 00 filmi nasil olucak dusunmek bile istemiyorum uzaylilar filan f91 oda heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yani gundam 101 dediğim mobile base olanlarda öyle benim gördüğüm. Uzun bir süre sonuca varmayan, isimli kimsenin ölmediği, saçma sapan nedenlerden dolayı yarım kalan (lol mermi bitti) kapışmalarla dolu. 0079, Z, SEED neyse hepsi öyleydi. http://img11.imageshack.us/img11/2976/1235999300327.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 said: isimli kimsenin ölmediği, sunda fail oldun :p UC lerin klasik bir olayi var abi son 4 bolumde herkez oluyor asfdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Tomino da öyle ama sonlarda. Dizilerin 9/10 unda gene aynı kural geçerli http://img24.imageshack.us/img24/5298/1235637139267.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Boyuna sallıyorsunuz ben de birşey söyleyeyim: Mecha olayına namus getiren, birden çok seri arasında gönderme yapabilen, gerçek manada bir evren sahibi ilk seri UC'lerdir. İstediğiniz zaman istediğiniz sallama argümanla gelin yine de bunu değiştiremezsiniz.Tabi zaptirik loli serileri öven imagedup'çu markadaşların bu saydığım gerçeği kaldıramayıp inat, ısrar ve kasıntı şekilde Gundam'lara sövmesi bana şaşırtıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 http://img6.imageshack.us/img6/9176/1236140157770s.jpg Namus budur. Namussuzsunuz hepiniz XDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar