Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Çıkmazdayım yardım edin :) Daha yeni görüştüğüm bir kızın beni çok rahatsız eden bir arkadaşı(kız) var,bu arkadaşı hep kıza yapışık geziyor. Çok gıcığıma gidiyor yahu;eğlence manyağı,sürekli erkek-kadın ilişkileriyle ilgilenme ihtiyacı güden(anlayın işte),herşeye karışan bir tip. Benim kızla kurstan arkadaşlar. Benim bu kızdan kurtulmam lazım. Yarın öbürgün kıza saçma sapan konuşmalar yapıp ilişkiyi zedeler bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kir agzini burnunu, bi daha gelmez yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu konuda tek birşey bilirim aralarına girersen suçlusu sen olursun.olay sende patlar.onları dahada yakınlaştırırsın :) o kızın huyuna git derim ben [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:19 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 senin ilişkiyide pati camiası olarak oturtucaz raya :) beni arıyosun. Beraber dışarı çıkıyoruz ben o kızı ayartıyorum siz keyfinize bakıosunuz ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Öbür kızın sende gözü olduğunu düşündürteceksin bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Hangi harf bu kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Benim kız C Rahatsız edici A Ayrıca kıskandırma taktiğinde rol aldığı için B'ye burdan teşekkürlerimi yolluyorum [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:22 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 +1 "aşkim bana cok garip bakiyor, hayır rahatsiz oluyorum" diyebilirsin, seni kestigini düşünsün gibin. ama catfight için gidip, birleşip seni de dovebilirler. mümkünlü. bence cok garip bi durum "yalniz kalmak istiyorum bazen seninle" de, acik olmalisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 o diğer kızı tenha bir yerde yalnız yakala evine giderken filan geçtiği bir boşluk varsa uygundur. kıza seslen boğazından sarıl sık, lan bana bak bir daha seni x'in yanında görürsem beynini deşerim de. işe yarar mı ? yaramaz mı ? %50 ihtimal var. dene bakalım. sonucu yaz buraya ben de merak ederim çünkü. yazmamazlık etme darılırım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bi dakka ya, C yi secmemis miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 euhew welcome to the world of third legs dyoruz sana bu arkadaslar kabaca 3 uncu ayak deniyor bu adamlar o derece yuzsuzdur ki kizla disari cikarsin gelir kizla yisisirsin orda oturur sizi izler salak salak muhabbet eder amaci genelde arkadas aagina iza yanasmaktir sizden extra derece tiksinirler yapabilecegin bisi yok asinda gidip kiza ben bu heriften iksiniyorum gorusmesen en guzel olurdu diyebilirsin kiz seni seni seviyosa olur der ikinci opsiyon herife cirkinlesirsin durmadan yorarsin ama bu tur insannar genelde extra yuzsuz olur dalga gecersin guler felan zamaninda bi tanesi kiz arkim gogus cebimden sigara alip bole sakalasirken al burdan yak bu aha taze ehehehe diye hala kiza yazma cabasndayd son derece full fors yavsak oluyolar genelde yane sana sole bisi diyim kiz arkina guveniyosan zaten avucunu yalar ama yok kiz senle ilk kavgasinda bunun omzunda aglamaya gidip arada ay ben snei cok seviyorum bos ver onu diye sevismeye meyilliyse ilk kavgada kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bone herif degil abi, kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kzılar sevişemiyomu? haaaa demek o yüzden..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bone olayı bitirdi hüheha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 iki kizda sevismeye meyilliyse bence ayirmamak lazim, desteklemeli hatta katilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 eauhuhsahugvauhsa abicim kizsa bi bok yapamazsin aman araya girme senin kafanda patlar aaa dur lan buldum en iyi cozum su o kiza hemen bi erkek arkadas ayarlyiosun cevrenden basini yakmak istedigin arkadasinw arsa sariyosun onun basina direk kizi ekarte ediyosun oteki turlu kizla konusiyim felan dersen direk sicarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Şöyle yapsam nasıl olur ilerde; Kıza şöyle desem "seç birimizi ya ben ya o" Höte gelir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Direkt olarak kötü adam damgasını yersin:) Siyaset yapman lazım bi parça, başka türlü olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abicim o laf fullden sakat bi defa kiz seni secmeme sansi war 50% arti 25% sen ne cirkin bi insanmisin aradasimdan ayirdin beni sansi war 20% de ilk kagada kiza bu bok yemeni anatip kizla arkadas olmaya donus ve sana revenge hatta overpower fvurma sansi war sana diyorum o kiza hemen birini ayarlican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 blakchaos sölemiş zaten ben hazırım ekarte derim kızı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 guzel bi fikir evet kizin remsini koy taliplileri bi dosya haline getir ince eleyip sik dokuyalim secelim en uygununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ehah kız var lan koşun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sevgilim hakkında nası konuşuosunus nan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 black ur seni secmedim daha adaylari gorucem ona gore karar vericem en uygun adaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi harbiden yanlız bir iki yorum sorun değil ama sürekli arkandan konuşuyorsa kızla ve ve böyle çukurunu kazacak cinstense çok kötü. Birincisi cevap verecek durumda olmuyorsun, orda kız arkadaşın yanlış bir düşünceye kapıldığı an onu irdelemeye ve benimsemeye başlarsa çok kötü. İkincisi bu düşünceleri çok ilerlerse senle de paylaimayıp bu sefer kendi kafasına göre kararlar alıyor. Sonra bir gün gelip çat diye bir haftadır düşünüyorum ayrılmak istiyorum senden falan derse şaşırma tecrübeyle sabittir. Ben de bazen tanıdığım arkadaşlarının sevgililerine karşı yaptıklarını ayda yılda bir eleştirirm ama ilişkiniz hakkında sürekli konuşan bir insan ne kadar sık konuşuyorsa kız arkadaşını etkileme ihtimali o kadar yüksektir. İyi niyetli bile olsa, ilişkiniz hakkında çok konuşan kızdan korkacaksın. Bunlar iyi niyetli olup da karşıdaki insanların ilişkisini bozduğunu fark etmeden sürekli konuşurlar, sonra da iki kişi ayrılınca hiç üstlerine alınmazlar. Sonuçta kızamazsın da. Ha niyeti kötüyse her türlü saldırı müsait kız arkadaşını kıskandırmadan, göz korkutmaya kadar d: [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar