Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 manyetiklerin yerini degistirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ya da başka manyetik taksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hayır arkadaşlar gitarın yapısı ile ilgili bişey bu, ayrıca olay köprü manyetiğini kullanmak değil köprü tarafında tellerin daha gergin olduğu bölgeye tuşeyi yedirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 aynen öyle. Yalnız eşik çok aşağıda ve manyetikte biraz aşağıda ise sürekli çalıyosan elini sakatlama şansın varki geçen sene ben yaptım :) ki okadar yüksekte değildi teller.Sonradan manyetiği biraz kaldırıp telleri indirdim rahatladı atlattım baya ve hatta bisüre sağ elimin 2. parmağı yerine 3. parmağı ile çalma durumunda kaldım. Manyetiklerin yerini değiştirmek nasıl bi fikir anlamadım :D nerden nereye nasıl taşımayı düşünüyosun,açık kalan yeri neyle doldurcaksın vs. Manyetik ve elektronik devre oldukça önemli ama neticede manyetikler,telin titreşimi ile gitarın ağacından aldığı tonu verir.Oyüzden gitarı değiştirmesi en mantıklısı.Upgrade olayı herzaman işe yaramayabilir ve hatta ters bile tepebilir. Arka manyetik üzerinde çalınırsa daha mid'li bi ton alınabilir.Ön manyetik üzerinden çok hoş bi ton alınmıyo genelde.Ama tabi gitarına göre ve çalıma göre değişebilir.Yerine göre ön manyetiğide kullandığım olur mesela benim. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:42 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kopru manyetigini ortadakiyle degistirirsin kalın bir tel takarsın olur diye dusunuyorum. olmadı zakk wylde gibi bilegi dayamadan calın, kolaydır heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Delirium, bas gitardan bahsediyor arkadaşlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 höyt konu kopmuş. biri özet geçse bende katılsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 oku tembel adam işin ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evet baska bir yanlıs anlamada gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Arkadaşlar yine bir Takamine sorusuyla karşınızdayım. Şimdi ben evde de çalıyorum ama sahnede de çalacağım bu alacağım elektro akustik gitarı. Diyorum ki Takamine EG541 C alayım ben. Şöyle birşey: http://www.takamine.com/pics/models/EG541SC_lg.jpg Ama şöyle bir sorum var,bunun akustik sesi beni tatmin eder mi? Bassları falan biraz düşükmüş sanırım. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:22 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kac paran var bilmiyorum ama ibanez elektro akustikler epey verimliydi, 350 dolar civarlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ötekinden neden vazgeçtin? Deniceksin başka bir yolu yok gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yok,Takamine'den şaşmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ötekinden vazgeçmemin sebebi gitarı sahnede kullanacak olmam. Onunla rahat edebileceğimi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Nedenki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Büyük çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 O ne demek :D boyutlarının farklı olduğunu nerden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Neden,bunun gövdesi ondan küçük değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bilmiyorum olma ihtimali varda çok düşük, sen ölçüleri bilip söylediysen tamam ama resme bakarak konuşuyorsan bence aynı boyda görünüyorlar. ikiside 14.perdeden girmiş gövdeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Amaan neyse ya gidip bakıcaz artık,birkaç tane denerim, olmuyor böyle :) Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 En mantıklısı sonuçta ikiside takamine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar