Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

aynen öyle.
Yalnız eşik çok aşağıda ve manyetikte biraz aşağıda ise sürekli çalıyosan elini sakatlama şansın varki geçen sene ben yaptım :) ki okadar yüksekte değildi teller.Sonradan manyetiği biraz kaldırıp telleri indirdim rahatladı atlattım baya ve hatta bisüre sağ elimin 2. parmağı yerine 3. parmağı ile çalma durumunda kaldım.

Manyetiklerin yerini değiştirmek nasıl bi fikir anlamadım :D nerden nereye nasıl taşımayı düşünüyosun,açık kalan yeri neyle doldurcaksın vs. Manyetik ve elektronik devre oldukça önemli ama neticede manyetikler,telin titreşimi ile gitarın ağacından aldığı tonu verir.Oyüzden gitarı değiştirmesi en mantıklısı.Upgrade olayı herzaman işe yaramayabilir ve hatta ters bile tepebilir.

Arka manyetik üzerinde çalınırsa daha mid'li bi ton alınabilir.Ön manyetik üzerinden çok hoş bi ton alınmıyo genelde.Ama tabi gitarına göre ve çalıma göre değişebilir.Yerine göre ön manyetiğide kullandığım olur mesela benim.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:42 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar yine bir Takamine sorusuyla karşınızdayım.
Şimdi ben evde de çalıyorum ama sahnede de çalacağım bu alacağım elektro akustik gitarı.
Diyorum ki Takamine EG541 C alayım ben. Şöyle birşey:
http://www.takamine.com/pics/models/EG541SC_lg.jpg

Ama şöyle bir sorum var,bunun akustik sesi beni tatmin eder mi? Bassları falan biraz düşükmüş sanırım.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:22 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...