Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Doymaz, helede hakkını veren varsa;
[spo][/spo]
[spo][/spo]

Umarım şu resimler ruhunda bir hareket yaratır diyor, seni "müzik"e davet ediyorum.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:10 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
@Dev

İmzandaki siteleri yazma sebebin şaka değilmi?

Ha eğer değilse hatırlatıyorum;
"Jimi Hendrix tanrının oğlu olarak doğmuş ve şeytandan çaldığı melodileri bizlere çalmıştır."

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:15 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Evet yani anlamadım neden ama baya kötü, srv'nin orjinal gitarı onun değişiyle "number one" tamamen ahşaptır. Hatta kullandığı ve sound'unun "king tone" temel unsurlarından biri olan, kendine gitarist diyen çoğu babayiğit(!)in(http://www.last.fm/user/ZaugnaKhaldun profildeki gruplar saf birer örnektir.) tek bir nota bile basamayacağı, 13numara telleri çekemediği için sap ile gövde birleşimine ekstra bolt-on'lar uygulanmıştır.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:24 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O gitardan adam gibi ses çıkması imkansız şekli bunun kanıtı zaten.

@Korax;
warwick'in baya hoşmuş çok yakın bir arkadaşım fender marcus miller signature jazz basını satıyorum oda, stuart zender aşkına warwick'e geçecekmiş:)

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:40 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
glam teşekkür ederim.ben jazz bass sevemedim bitürlü :) warwick başka bi olay,bendeki gitarın gövde maple doğal olarak inanılmaz midli ve tizli bi tonu var.Tabi ona göre tonlayınca engüzel verimi alabiliyosun.Bazı modellerinin enbüyük dezavantajı 2 band eq olması.Onun dışında çok güzel gitarlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Aslında Devil Girl'ü ikinci el bulursam alabilirim. Çalmak için değil elbet - ama yine de sahnede iyi hava yapar :)

Duvara asarım öyle heykel gibi durur. Hohner Headless alacaktım birkaç aya büyük ihtimalle, aklımı çeldi bu. Gerçi Hohner'i çalmak için alacaktım ama.

Mesaj tarihi:
Hohner Headless Srv müzikte vardı ama hala duruyormu bilmiyorum...

@Korax;
Evet arkadaşımında tek derdi mid'li tiz'li ton alabilmek :) mxr eq aldı ama oda kurtarmadı. Mid ton almak için köprü manyetiğinde çalmaktan bir sağlık sorunu yaşamaktan korkar hale geldi çünkü kendini çok zorluyor.
  • Yeni Oluştur...