Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Evet yani anlamadım neden ama baya kötü, srv'nin orjinal gitarı onun değişiyle "number one" tamamen ahşaptır. Hatta kullandığı ve sound'unun "king tone" temel unsurlarından biri olan, kendine gitarist diyen çoğu babayiğit(!)in(http://www.last.fm/user/ZaugnaKhaldun profildeki gruplar saf birer örnektir.) tek bir nota bile basamayacağı, 13numara telleri çekemediği için sap ile gövde birleşimine ekstra bolt-on'lar uygulanmıştır.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:24 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O gitardan adam gibi ses çıkması imkansız şekli bunun kanıtı zaten.

@Korax;
warwick'in baya hoşmuş çok yakın bir arkadaşım fender marcus miller signature jazz basını satıyorum oda, stuart zender aşkına warwick'e geçecekmiş:)

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:40 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

glam teşekkür ederim.ben jazz bass sevemedim bitürlü :) warwick başka bi olay,bendeki gitarın gövde maple doğal olarak inanılmaz midli ve tizli bi tonu var.Tabi ona göre tonlayınca engüzel verimi alabiliyosun.Bazı modellerinin enbüyük dezavantajı 2 band eq olması.Onun dışında çok güzel gitarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...