glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Doymaz, helede hakkını veren varsa; [spo][/spo] [spo][/spo] Umarım şu resimler ruhunda bir hareket yaratır diyor, seni "müzik"e davet ediyorum. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:10 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ben hala Fender'i ESP'ye tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Dean'leri de çok seviyorum ben. Şunu alıp, manyetiklerini Seymour'lar ile değiştirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @Dev İmzandaki siteleri yazma sebebin şaka değilmi? Ha eğer değilse hatırlatıyorum; "Jimi Hendrix tanrının oğlu olarak doğmuş ve şeytandan çaldığı melodileri bizlere çalmıştır." [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:15 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 jimi hendrix was a cock-sucker man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 şaka tabi ki. ciddi algılayanınız var mıydı ahahahahhahaha. bu arada; [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 lan bi gitarda ben alıcam, sonra öğreniriz çalmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 srv'nin gitarı nasıl ama bre kafirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 SRV modelini çaldınmı hiç bilmiyorum ama baya kötü bir üretim. Plastik gibi ve çalınmıyor. Sound'da berbat. Bu arada Gerge bir explorer yada flying-v atıcaksan nolur spoiler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yok çalmadım da çok hoşuma gitti srvde gördükten sonra canım de çekti. ama resmen iştahımı kaçırdın ya :( öyle mi hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Evet yani anlamadım neden ama baya kötü, srv'nin orjinal gitarı onun değişiyle "number one" tamamen ahşaptır. Hatta kullandığı ve sound'unun "king tone" temel unsurlarından biri olan, kendine gitarist diyen çoğu babayiğit(!)in(http://www.last.fm/user/ZaugnaKhaldun profildeki gruplar saf birer örnektir.) tek bir nota bile basamayacağı, 13numara telleri çekemediği için sap ile gövde birleşimine ekstra bolt-on'lar uygulanmıştır. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:24 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 [spo] [/spo] buda benim bebek =p [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 07:38 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 oeh SRV sig gitar, keske olsa bi tane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bu da benim beybi: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 benim dalga da bundan bide şu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ESP Devil Girl: [spo] [/spo] ESP Tryche: [spo] [/spo] ESP Horizon Custom: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Vuhuuuu, 2. baya bi çılgın. Ama o nasıl çalınır bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 2.nin üstüne binince uçuyon zaten gölün üstünden göğe doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şu Devil Girl 700 dolar sadece. Ama Türkiye'ye ne kadara gelir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 O gitardan adam gibi ses çıkması imkansız şekli bunun kanıtı zaten. @Korax; warwick'in baya hoşmuş çok yakın bir arkadaşım fender marcus miller signature jazz basını satıyorum oda, stuart zender aşkına warwick'e geçecekmiş:) [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:40 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 olsun $ekilci genclik alir, sirf onun icin gitar alan dunya kadar adam var eheh. akil, fikir kafalarinda kirsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 glam teşekkür ederim.ben jazz bass sevemedim bitürlü :) warwick başka bi olay,bendeki gitarın gövde maple doğal olarak inanılmaz midli ve tizli bi tonu var.Tabi ona göre tonlayınca engüzel verimi alabiliyosun.Bazı modellerinin enbüyük dezavantajı 2 band eq olması.Onun dışında çok güzel gitarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Aslında Devil Girl'ü ikinci el bulursam alabilirim. Çalmak için değil elbet - ama yine de sahnede iyi hava yapar :) Duvara asarım öyle heykel gibi durur. Hohner Headless alacaktım birkaç aya büyük ihtimalle, aklımı çeldi bu. Gerçi Hohner'i çalmak için alacaktım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 saylona benzettim ben aşırı teknolojik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hohner Headless Srv müzikte vardı ama hala duruyormu bilmiyorum... @Korax; Evet arkadaşımında tek derdi mid'li tiz'li ton alabilmek :) mxr eq aldı ama oda kurtarmadı. Mid ton almak için köprü manyetiğinde çalmaktan bir sağlık sorunu yaşamaktan korkar hale geldi çünkü kendini çok zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar