Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Bencede, ezikler kaldıysa seninde oynaman gerekiyor. (ki oynamıyorum. gocunduğum yok. Sadece merak edip bu bölüme girdim :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yada değil ya da da ayrı daaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 OF AHAHAHAHAHAHAHAHAHİ.X(B);):o:S:)o:)o>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 KiMBUPiSLiK said: Zheld said: bu konuşma tarzı ne be уα вυ ∂üηуα вαηα αιт ∂ιιℓ уα∂α вєη вυ ∂üηуαуα αιт ∂ιιℓιм B)- we are eternal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ALL THİS PAİN İS AN İLLUSİON, lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 all thys payn ys an yllusyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o degil de can $i$kosu napiyo, yeni char var bende soyle ona gene dlvl yapcaksa vereyim pw ;p item de var ske belt felan satar kendine ayakkabi alir.. pis $i$ko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bana sorma olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tabi bana sorma olm, beni kari$tirma olm.. beraber yionuz zaten paralari zibidiler.. bu arada direk cevap verdin mnzkym birisi yazsada cevap versem die pusuda bekliyo adama bak o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oha beni mi suçluyorsun. adamın itemları gitti, o da acısını çıkarttı (kendince tabii), ikinizin arasında olan şeye ben niye karışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Nerden bileyim, inanmamış o zaman anlattığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Valla antalya'ya taşınıcaktı en son o, naptı bilmiyorum. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 zktirsin gitsin cok kirildim cok 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 vayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 can sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 canın yaptığını düşman düşmana yapmazmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aaa samet ? naber yaaa :) 10k char kasmıştım pelerin falan vardı da işte sonra hacklediler gmler bıçakçımı sildim sonra vurucu oldum pelerin kastım adam öldürdüm ee sen nasılsın geri dönüş olmuş sanırım eskidik ama yılmadık böyle devam edelim bir gün çayımı içmeye de gel ha bu arada gold var mı ucuza biliyor musun yeğenim de oynayacak ona pelerin almam lazım işte öyle geçyior ama aslında eskilerden kimse kalmadı ya bir ara gelirsin buluşuruz hadi kendine iyi bak görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ne diyon ak 3 taşa rez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Can kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 BERNA NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Can? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ilhan irem? : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 varg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 xXx-=CaN=-xXx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
panzi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben geldimmmm:P bu forum a olan üyeligimi kaybetmiştim ve üye alımı durmustu bir ara şlimdi tekrar geldim Barikat_ aresten 4 yıllık oyuncusuyum bilen wardır bir kaç kişi=) herkese selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar