zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 k1nayt onlayna laf yok pls. kanq bıraqıyorsan itemları verebil1rmsn aga pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi bu knayta bi turlu ısınamadım ben yawsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yoo,bence gayet alışmışsın çoktan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 O zaman Talos KESİYO MUYUZ!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hepinizden eskiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 k3@s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahaha nickide süpermiş eski arkadaşın x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 içip içip paticiğe takılıyorum bu akşam ... destırakşınprist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 HaHa Herkeze Selam Tekrar Tekrar ve Tekrar ... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Lorrotar said: Biten WEd@l@r@ son 2O QÜN Sen necidin =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 KO'da Nietzsche. Kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 akara Akar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Cons said: .. ortaokul terk internet kafe müdavimi murtaza.. umit wowa başladi yafs?!:S ehuadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kingpin said: axicocuk KiMBUPiSLiK pckopat nickler efsane yalnız, bu insanlarla düzgün konuşmanı talep ediyorum xaenin. Tmm aßi bunu Yéni gördüm :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ee havalar nasil agalar ^^ anlatin bakem :) pati geri dönmüs, yeni dönmüs, cok da güzel olmus, insallah eski seviyesine yetisir xD Eskiden en fazla hit alan bölüm idi kınayt simdi en azlardan biri, canlilik lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Synergenx said: Serhat sen nerelerdesin yahu :) Aswan'dan sonra görüşemez olduk :) hayırlı tezkereler mustafa ^^ [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:08 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] KO dan sonra düzenli bir oyun oynamadım. şimdi dersen oyunları deniyorum arada o kadar. (Deneme derken farklı anlamda :D )Seni sormalı kardeş. Yıllar olmus valla ne çabuk geçiyor zaman ya bir yetişemiyorum şu zamana. BU arada herkese tekrardan selamlar arkadaşlar. Hiç onutuyrum oyuna yeni başlamıştım daha oyun hakkında pek bilgim yoktu 30 lvl olmuştum savaş olduğu zamanlar o breth gidip te kristal altında np toplamak :D gidene kadar 10 defa ölürdüm herhalde. Garibalık desen zaten üst seviyede ordan her turda gelen para neydi be öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sm00th said: Synergenx said: Serhat sen nerelerdesin yahu :) Aswan'dan sonra görüşemez olduk :) hayırlı tezkereler mustafa ^^ [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:08 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] KO dan sonra düzenli bir oyun oynamadım. şimdi dersen oyunları deniyorum arada o kadar. (Deneme derken farklı anlamda :D )Seni sormalı kardeş. Yıllar olmus valla ne çabuk geçiyor zaman ya bir yetişemiyorum şu zamana. BU arada herkese tekrardan selamlar arkadaşlar. Hiç onutuyrum oyuna yeni başlamıştım daha oyun hakkında pek bilgim yoktu 30 lvl olmuştum savaş olduğu zamanlar o breth gidip te kristal altında np toplamak :D gidene kadar 10 defa ölürdüm herhalde. Garibalık desen zaten üst seviyede ordan her turda gelen para neydi be öyle :D Bende ko'yu bırakalı yaklaşık 1 sene oldu WOW'dayım :) 2 Tane 70 lvl charım var takılıyoruz işte :) Oyunun son bölümüne kadar geldim şu anda bakalım 80 lvl'i beklicez sanırım ondan sonra yani WOW'a devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Evvvett AskerLik bitti ve yeniden Aranızdaim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Cypher dan idin dimi pckopat? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Evt. Cypher deim : o) iLk gözağrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bazarow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben ''karakemal'' bilmiyorum benim pass neden değişti acaba kendi kendine!!! herkes diyeceğini demiş. en eski oyuncular birbirlerini bilirler... eskinin bazarow'u, zamaninin nietzsche si bir zamanlarin Moressek'i... bizi bilen bilir! oyuna baslayali 1yil olupta ordan burdan parayla alip item yapam adamlar hakkimizda atip tutmasin. askerlik adam etti beni, ettiki oyunu biraktim. cunku biz bu oyunu dostluk icin sohbet icin oynadik hicbirzamanda birbirimizin ardindan soz etmedik. baktimki yeni oyuncular ya kendini yuksekten satiyo yada cok atip tutuyo ya. son oynadigim server manes ve jubilemi yaptim... Server: MaNeS Irk : Karus JoB : Barbar:) Char : 1LikeMyMorESseK LvL : Bazen 79 bazen 80 Server: Manes Irk : Karus JoB : Priest Char : 1LikeMyMorEssek LvL : 73 Server: Manes Irk : Karus Job : Picakci Char : 1LikeMyBoZEsseK LvL : 75 Arif'e tarif gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abi nickleriniz nereden geliyor anlamıyorum. Girakon serverinda bir priest var KarstanVanaGel nickinde. saygi duyuyorum ya. gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bazarow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bazarow: Eskiden okudugum bir rus kitabindaki karakterin ismiydi. Nietzsche: Bir alman felsefeci Friedrich Nietzsche'den geliyor. bir ara hic'ciydim bende MorEssek: Kendime has bisey olsun dedim. Goren essek geliyo kac, essek geliyo saldir desin misali... 1LikeMyMorEsseK: MorEssek'in torunlari oluyolar. yani unutmadim ilk ve eski charimi yeni serverda yeni chara baslasam bile demek oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bu başlığın düzeltilmesini kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Qim kaldı eski başlıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar