xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bu yaz arkadaşlarla kısa bir süreliğine yurt dışına çıkmayı düşünüyoruz. Ama biraz araştırdığımızda ya eğitim için yurt dışı imkanı bulduk ya da paket yurt dışı turları. Biz bunlar yerine gidelim kendimiz gezelim vs. istiyoruz (daha bugün hostel part 2 izledim). Bize en uygun interrail olabilceğini düşündük, bol bol gezer, eğlenir döneriz diye. Ama bu interrail'e sadece ulaşım dahil sanırım, konaklama olarak da önerdiği hosteller vs. var onlar kullanılacak sanırım. Daha önce interrail deneyimi olan var mı? Bu konuda neler önerir? veya interrail'e alternatif önerbileceğiniz neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Son 2-3 gündür konuşuluyordu zaten, yaz geldi interrail tutkusu başladı, gidebiliyosanız gidin gezin valla kaçırmayın fırsatı Hemen daha bir sayfa geride konusu duruyor, iyi geziler: http://forum.paticik.com/konu.php?id=177854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ulasim dahil bitek ha giden bobrekleri saymiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 interrail diye arattım başlık çıkmayınca çok şaşırmıştım :S yanlış yazmışım demekki :( özür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar