Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2/weekz to OSS

attackhan

Öne çıkan mesajlar

Gecen sene bu zamnlarda paso deneme cozuyordum fen bilimleri besiktas ortaminda ust katta bi yanda sigara bogaza karsi tey tey//var mi dersane gunleri gibisi hele bir de hafta ici olunca,ozledim be dersaneyi,uniden daha guzeldi vallahi.

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 13:11 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah denemeden çıktım,eve geldim babam dedi gel gireceğin okula bakalım,ok dedik çıktık.MEĞERSE BU BİR TUZAKMIŞ !!!

okul dönüşü zorla berbere götürdü beni ve saçlarımı kestirdi :( Haftalık vermem diye tehdit etti,kafam girsin ÖSS'ye de,o kitapçığa "sınav günü kişi Öss Giriş kartındaki resmi ile benzer durumda olmalı" ifadesini koyana da... Almazlar seni sınava diye saçlar kestirilir mi ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

bende artık heyecan falan yok.
2. oluo çünkü..
panik yapmayın orda çok rahat adamlar var onlar gibi olun...
hatta yanımda adam bildiğin ruffles,lays falan yedi..
arkamdaki çekirdek çitletti. (yalan değil,sınav başlamadan tabi..)

son 1 saat dediği anda ister istemez sıçıyorsunuz. onu önlemenin pek bir yolu yok..
sakın 1 saat sonra ne yapacağınızı, eve gittikten sonra yaz planlarınızı falan aklınızdan geçirmeyin,panik yapıp eliniz,ayağınıza dolaşıyor..
(akşam öss party falan düşüneyin o an.. =) )

matematikte 2-(3+1)= ? gibi ehi ehi diye soruya gülmeyin,güldüklerinden yanlış yapan arkadaşlarım var bizzat.. (salak falan değiller eşek gibi zor soruları yapıp ezdiği soruyu yanlış işaretleyen tipler var..)

sayısalsanız TÜRKÇEDEN BAŞLAMAYIN.. ( bakın büyük büyük yazıyorum anlayın diye.. ben ettim siz etmeyin..)

sabah trafik çok önemli,uykunuzu iyi alın ve evden erken çıkın 1 saat önce gireceğiniz okulda olun.. ( geçen sene gaziemir yolunda bildiğiniz otoban gibi sıkıntıdan yolda dolaşmaya falan başlamıştım o kadar kalabalıktı ilerlemiyordu yol düşünün yani)

(hele ege üni falan gibi eşşek kadar insanın gireceği yere gidiyorsanız 5 te falan kalkın. =)) )

içtiğiniz suyun kapağını kapatın.

eh şimdilik bunlar aklıma başka bişi gelirse yazarım..
Sosyal ağlarda paylaş

integral,türev,magnetik indüksiyon gibi kasınç konuları ögrenirken kendimi konuya motive etmek icin 1-2 sacma sey buldum sizde kullanın belki ise yarar.simdi söyle,

adamlar bunları yoktan varetmiş bundan 100-200 sene önce,belgelerle dökmüsler önüne ve bir o kadar hoca arkanda sana yardım icin.Ve sendeki beyinle onunki arasında bi fark yok,anlamaman icin bir sebep yok.Ve konu gayet kolay,bu konu kolay,bu konu kolay,tekrarlayın sürekli.bi yerde bi hata var sadece anlamadıgımız icin.

evet gördünüz gibi gayet sacma ama böyle atlattım ben
:j

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:30 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...