Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıcaklık sorunu

knoxville

Öne çıkan mesajlar

selamlar
son 2 gündür hddden viujj diye sesler çıkıp 2 saniyelik kitlenmeler oluyodu pcde. ara sıra da reset atıyodu bu yüzden tozlardan temizlemeye kalkıştım. ondan önce de speedfan yükledim. şöyle bir tablo çıktı karşıma

tık

bütün değerler normal gözüküyo ancak biri 127 derece. bu nedir bilen varsa beni aydınlatsın.
şimdiden teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

tam bi fikrim yok malesef. ama yani pcnin neresi 127 derece olursa sorunu olmaz =) nforce2smbus address olarak da $48 yazıyo başka da bilgi yok. listedeki tek nforce2smbus da değil bu arada.

bi de iki fan için hızlarını oldukça düşük çalıştığını söylüyo 100% yapmama rağmen rpm'de bi değişiklik olmadı

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 20:46 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Motherboard monitor varbir de aynı işi yapan program, onu kur belik orda bi bilgi yazar neiyn sıcaklığı olduğuyla ilgili..

O sıcaklığa çıkaiblicek pek bişey yok aslında bilgisayrda, gpu var, ama o ankaarta sıcaklık bilgisi iletmez, işlemci var, onun da düşük bi ihtimal 127ye çıkması.

Belki öyle bi değerdir o, okunması gerekmeyen, belki sıcaklık değil başka bişeyin değeridir, üreticinin kendi özel amaçları doğrultusunda kullanılan..
Sosyal ağlarda paylaş

programa gerek yok ki, biostanta ayarlayabilirsin. speed fandan da eğer menusu varsa kurcala o temp gostergeleri için.

edit yanlış oldu.

rpm 1,7 görmüşüm pardon. 1k-2,5k arası rpm normal olanı. doğru söylemişsin

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 11:59 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...