StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 BanKAAA evet cumartesi pazar bankalardan havale yapılıyormu benim arkadaş bankalar kapalı dedi bilgisi olan yazsın lütfen
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Nasil bi başlık bu?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ezuuhauhahezuhu[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Havale iş günleri, mesai saatleri içinde yapılır.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 "staradam çarpıcı başlık tarzını lütfen burada da sürdürme" diyeceğim ama dikkate alır mısın bilemiyorum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Öne çıkan mesajlar