PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Abazanın teki eklemiş beni :D kız diye :D ben de hemen dalga geçtim. küfür argo dolu dikkatli girin :P [spo]EMİN: sen kızmısın Pru: ya hem de nasıl *mım kabardı hatta EMİN: adın ne Pru: emine melis de sen 2. adım EMİN: yalan konuşmayı bırak türkmüsün Pru: yok rusum da türkçe öğrendim EMİN: bişey dicem senin adın murat değilmi Pru: ne muratı melis diyom manyak mıısn EMİN: ya sen erkek değilmsiin piştt ordamısın Pru: evet melis adında erkeğim ben töbe töbe kızım kız pardon kadın EMİN: kaç yaşındasın Pru: 13 EMİN: 13 yaşında bi kadın :S Pru: eet artık küçükten başlıyoz EMİN: resmin yok mu Pru: oo olmaz mı EMİN: yolla bakim Pru sends: (anna kournikovanın çocukluk resmi yollanır) * * Transfer of "anna-kournikova.jpg" is complete. * EMİN: başka ?? Pru: yetmiyo mu yollamıyom başka EMİN: bi tane daha yolla Pru: gıcığına değil mi yollamıcam EMİN: nerde yaşıyosun Pru: roma EMİN: cidden bakire değilmsiin Pru: değilim EMİN: nasıl oldu pek peki Pru: s**iştim oldu nasıl olcak EMİN: kimle Pru: zühtüyle töbe töbe sevgilimle EMİN: ne vardı üstünde sevişirken nasıl tahrik ettin onu Pru: eteği kaldırınca tahrik oldu zaten EMİN: ne vardı altında :D Pru: hiiç EMİN: beni de tahrik edebilirmisin burdan yeteneklimisin o kadar? :P Pru: evet hem de nasıl EMİN: ben aleti kaldırdım görelim marifetini ? Pru: nesini görücen EMİN: anlat Pru: neyi anlatıcam ya EMİN: nasıl seviştiğini nelerden hoşlandığını s**işirken neler yaptığını Pru: s**işirken parande atıp köprü kurmayı severim EMİN: tanga giyermisin Pru: giymem ben hiçbişey EMİN: naparsın peki Pru: napayım EMİN: nerene boşaldı sevgilin Pru: dirseğime EMİN: hamile kalmadın mı Pru: hyr hap içitm sonra amuda kalktım geeçti EMİN: s**i büyükmüydü Pru: hayır EMİN: zevk almadın mı Pru: almam mı EMİN: g**ünü s**ti mi Pru: hayır vermem EMİN: neden Pru: acır hem parande atarken zor olur EMİN: ben s**ersem daha çok acır Pru: banane s**micen ki EMİN: niye verirsen s**erim Pru: vermem ki EMİN: niye Pru: niye veriyim mal EMİN: zevk almak için mal sensin bende o malı s**enim Pru: hyr beni filden aşağısı kesmez EMİN: ağzına verdimi sevgilin Pru: evet hem de nasıl ağzım yırtıldı ameliyat oldum 1 ay hastanede yattım komada kaldım EMİN: salağa bak ya sen topuklu ayakkabı giymeye başladın mı ufaklık Pru: yoo boyum uzun zaten EMİN: yok sex yaparken fantezi olurdu Pru: banane giymem EMİN: ufaksın sen daha anlamazsın Pru: öyle bi anlarım ki aklın şaşar EMİN: ayakların güzel mi Pru: ya sen şimdi ciddi ciddi inandın yani bana yuh ya abazalığın doruklarında uçuyosunuz ha EMİN: ben şimdi bunları senin manitaya yollıcam hadi eyv.[/spo] edit: kalın olmuş yarısından sonrası :D [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:47 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Emeğe saygı, +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bune ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 rofl süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: EMİN: ben şimdi bunları senin manitaya yollıcam hadi eyv. ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Usta emegine saglik, yalniz baslik acarken dikkat edelim, simdi mod arkadaslar adult hikaye bolumune tasirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hahah süper ya (: +rep dfgdffdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ahahaha eleman süper ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Gerçekse efsanevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Sen topuklu ayakkabı giymeye basladınmı ufaklık? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 *gülmekten yerlere yatar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 abi koptuk biz burda :D işin komiği harbiden gerçek yani ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 uahauehauehauehueh of. gerizekalı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 melissa p. yatmadan önce yüz cybersex diyaloğu satar lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Gülüyoruz da,eğer bu gerçekse çok acı bir durum. Pedofil yahu bu sapık herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: kızım kız pardon kadın said: -nerene boşaldı? -dirseğime dfhdstjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: -nerene boşaldı? -dirseğime hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ŞKSDJHFSŞKDJDSF emesene girince bu topiğin linkiyle karşılaştım ve acı çekiyorum şimdi dsşlfjdsşklfhsşg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 %100 gerçektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: EMİN: ayakların güzel mi kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: EMİN: ben şimdi bunları senin manitaya yollıcam hadi eyv.off off ki ne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bnce korkmalısın bu laftan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar