Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gitti bundan aldı mannak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Oha GIEF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 fazer güzel motor,ama dönüpte kafanızı çevirticek bi motor değil bence. *bok atar* bende a2 ehliyeti aldım motorum yok kıskanıyom. fazer düşündüklerimin arasında. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 21:57 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 babam 52 yaşında bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 zomg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 önceki motoru ne? bide babanı takas etmek istermisin benimkiyle? [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 22:04 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 benimki de istiyordu, biriktirdiyi parayı kafasını karıştırarak başka şeylere harcattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Orta yaş bunalımı diyeceğim de, 50 yaş pek orta da değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 R1 i tek geçerim . Diyeceğim tek şeyde Video yu izleyin ve nasıl bir alet olduğunu görün http://www.youtube.com/watch?v=KqcdtsQpKrQ [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 22:15 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 omg funny daddy:),Bizimki de hala bana araba sürerken yavaş git desin iyi mi!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Sus! Babaya deli denmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Çılgın baba eheh başlığa bayıldım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yalnız videoda adam bi kerer bile sağdan geçmedi bekledi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 öle babaya can kurban lem adam adrenalin istiyo hayat dolu ne güzel ya bizimkide evden işe işten eve mülayim adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 allah herkese böyle baba nasip etsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 benim babam delirince 1 kilo tulumba tatlısı alıyo vay be millette ne babalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 öyle babaya can kurban yaw.. helal diyorum. benim de dayı var onda da motor var ama kawasaki en500 hız motoru değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 genetik bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 motor abi sonucta sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 "sonunda babam delirdi ve eve esmer motor bi afet aldı! baaabbaaa bi tur binebilir miyiiiim?" gibi bi olaya nazaran daha hayırlı bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sevinmelisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Eheh , benim babam 3 sene önce 52 yaşındayken saksafon almıştı, hala 3 senedir çalıyor, ama başlarda işkenceydi direk zart zurt sesler çıkarıyordu , birkaç ay içerisinde ders aldı toparladı vs şimdi türk halk müziği ve bazı jazz parçalarına eşlik falan ediyor :) bu arada motora binen baba isterim ben de , harleyi olacak pis sakalı olucak beline kadar saçı olacak, 80 lerin heavy gençliğinden olacak (uyuşturucu , alkol bağımlısı ve psikolojik problemleri olmasın tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 benim de babam 50sinde bir chopper almıştı Honda Shadow çok hoş motordu valla sonra satmasa ben konacaktım ama işte gitti elden. Sen benim gibi geç davranma, al babanın altından o kullanmazsa...asdasdjsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Madboy ben büyğünce öle olucam, kesin cocuklarım falan tikky cıkıcak veya para göz cok sınır olucam cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar