nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Öeh dev bu kadar olur, ilk mesajında yazdığınkadarıyla durumunun benimkinden farkı yok :( Kötü bir durum ama şimdi boşladım zaten. Seneye öss var, aşık olsam kafam bulanır, yok hani çıksam bi kızla sonra öss yaklaşırken ayrılsam yine kötü olur. O yüzden bu sene hiç uğraşmama kararı aldım. Beklerim, ayağıma güzel bir fırsat gelirse kullnırım, gelmezse de bu sene umurumda olmayacak pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Lise bitene kadar ilişkiye girmeme kararı alıyoruz yani nilep , at imzanı altına bakayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Okey attım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hey allam gençliğin haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lisede ilişkiye girmicen ne zaman giriceksin ben onu anlamadım ki ya.yazık gunah harcamayın kendinizi harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hayat lisede yaşanır.Üni falan yalan bakmayın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hayır bi de lisede bi icraatın olmaz, üniye gelince liseyi özlersin, sübyancı derler adama sdffsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Abi nasıl eğlenicez lisede ya, her hafta bizim elemanlara kaynayıp o barda bu barda alkolün dibine vurup sonra geceyi elemanların birinin evinde bi kızla geçirerek mi ? Onun yerine power armor alayım ben +3 str veriyormuş , hem fallout2 cdmi de buldum asdfasdfdsafdsafsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hayatından memnunsan ne diye yardıma ihtiyacım var diosun bilgisayarınla sevişirsin ilerde.kasada delik falan açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Abi Lisede evde parti yapmadan arkadaşlarınla bira yarışı yapmadan tavla turnuvası yapmadan yaşanılmaz yapmayın böyle :) He tabi bundan daha çok zevk alıyorsun kafana göre takıl nasıl huzurluysan öyle Ben lise1 de Uo ya sarmıştım kimseyle çıkmıyor kimseyle gezmiyordum bahar gelince toparladım kendimi :) onun bile acısını çekiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: bilgisayarınla sevişirsin ilerde.kasada delik falan açarsın asdfsadfsda. abi tamam sadece evet deseydiniz de olur du. yani ak ortamlara, dağıt kendini, hoşlanmasan da zamanla hoşlanmaya başlıycaksın, yoksa no-lifer olup pcni s.kceksin mi diyorsunuz ? durum böyleyse koşa koşa ortamlara akıcam, yok kojinin dediği gibi geçer üniye gelince diyorsanız bekliycem üniye kadar oturup evimde kafa dinliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ortasını bulamıyor musun? Üniye gelince geçeri falan yok. Lisede sosyalleşemeyen insan ünide hiç sosyalleşemez.Bulur kendine 3 tane arkadaş.Para muhabbeti wow muhabbeti yapar durursunuz.Bi ev arkadaşım öyle çünkü =) Lisedeykende çık gez toz.Çağrırlarsa git.Oraya buraya git.İlla içip içip dağıtman gerekmiyor pek çok şekilde sosyalleşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 boylu poslu yakısıklıymıssında belliki, arada bi cıkar tkafayı takıl, ne biliyim dene bi işte. aa ilk sayfada dediğim gibi, bunlara cok kafayı takıp yırtınamyada gerek yok, yaşa sen nasıl hoşuan gidiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hayat tabiki de üniversitede yaşanır. Lisede makale yazabiliyo musun? Asd yanlış forumdaymışım nerde lan physicsforum.com hehehe Lisedeyken alt yapını geliştirmeye bak sen bol bol kitap oku ne konuda seviyorsan...Üniversitede çok az vakit kalıyor üzülüyor insan [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:59 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bak misal ardeth üzülüorum çocuaa :( gerçi son derece memnun hayatından :P her postunda makalesini vurguluyor. İmza yapsa gerek kalmıcak parmaklarını yormayacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 onu da yaptım bi kaç gün d: akademik hayat ile sosyal hayat arasındaki denge çok hassas ama kurulabilir bir denge d: ama yine de zaman zaman akademik hayat daha zevkli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yarından tezi yok her nargile event'ına , her cumartesi dışarı çıkmalara falan katılıyorum öyleyse. ama ilişkiler konusunda nileple anlaşmamızı sürdürecek üniye kadar ciddi bir ilişkiye hatta yalan olduğu için hiçbir ilişkiye girmeyeceğim (partilerde sevişmek buna dahil değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hiçbir ilişki diye neden sınırladın kendini şimdi, onu anlamadım ben^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ilişki konusunda takıl kafana göre. bi kalıba girmeye çalışma. ne olursa o olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Abi ne bileyim, böyle ciddi ilişkiye , gerçek ilişkiye girilebilecek kız yok, diğerleri de bağlamıyor beni. Duygusal olarak bağlanmadığım kızlardan başka bir şey alamıyorum zaten. Seks diyecekseniz , çıkmadığım kızlarla da sevişebilme şansım zaman zaman olduğundan yalan ilişki olacaksa hiç olmasın diye bakıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 World of Warcraft :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Gözünü seviyim gerçek ilişki nedir?evlenicek misin? kendimizi kandırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 uzun sürmesini dilediğin bir ilişki? d: bir şeyin bitme olasılığını yüksek görüyorsan bile onun devam edebildiği kadar huzur ve mutluluk içersinde devam etmesini isteyebilirsin d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ortamlara ak demeyeceğim ama, arada arkadaşlarınla dışarı çık. İnsan sosyal bir varlıktır ne de olsa. Ne yazıkki kızlardan elde edebileceğin şeyler genelde; canım cicim, msn paylaşmak, msj göndermek, arada telefonla konuşmak ve sinemaya gitmektir lisede. Üniversitede bu olay farklı yönlere gidebiliyor kişisine göre, nedeni ise aile baskısının azalması kanımca. Dumbleları alarak kas yığını olamazsın istesen de, geçen sonbahardan beri vücut geliştirmeyle uğraşıyorum ve bunu sana rahatça söyleyebilirim. 1.91 boyundayım zayıf değilim, vücudum fitti başlarken ve başlama nedenim tamamen kendime olan saygımdan kaynaklanıyordu, göbekli orası burası sarkmış, ya da sıska tığ gibi insanlar pek kendilerine saygı duymuyorlar demektir. İnsanın hayatı sevmesi için kendini sevmesi gerekir, ve kendi düşüncelerini yeteneklerini ne kadar seviyor olursan ol, ayna karşısına geçtiğinde ya da fiziksel bir aktiviteyle uğraştığında eğer vücudundan rahatsız oluyorsan kendini sevmiyorsun demektir. Ayrıca spor yapmak sadece dumble kaldırmak demek değildir, git yüz, basket oyna, futbol oyna, ya da bir spor salonuna gitmeye başla. Nelerin değiştiğini göreceksin. (Şimdi şu kas yığını olma işine gelirsek; kas yığını olabilmen için ya yıllar yılı mükemmel idmanlar yapman, kusursuz beslenemen (sabah kahvaltısında body builderlar benim 1 haftada yediğimden fazlasını yiyorlar.) uyku düzenini hiç bir zaman bozmaman, haftada 3-4 gün salonda sağlam idmanlar yapman, yazları kardiyo yapıp kışları bulk gezmen gerekir; ya da amino asit alıp, testesteron iğneleri yaptırarak, haplar kullanarak doğal olmayan rezil yollardan şişmen gerekiyor. Bu ikisinden birini yapmazsan goril olamazsın istesende. Ha ama manken gibi vücudun olur o ayrı ve daha güzel kısım :P ) Hayatındaki tüm kızlar hoşlandığın kızlar mı değil mi, yakın kız arkadaşın var mı yok mu bilmiyorum ama benim hayatıma yön veren bir iki tane çok sıkı kız arkadaşım var yıllarca bıkmadan usanmadan konuşabilirim onlarla. Çoğu erkekten 351 kat daha rahatım yanlarında, daha mutlu oluyorum. Erkeklerin güldüğü şeyleri ciddiye alabiliyorlar ve çoğu zaman üzüldüğümde erkek dostlarıma değil kızlara sığınıyorum. Bence bir kız arkadaş edinmek insanın hayatını gerçek anlamda değiştirebilecek şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 teklifim sürüo hala dev. =)))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar