Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Efendim bir çoğunuzun da bildiği gibi pati yaş ortalamasının rahat 2 yaş altındayım. Bu dönemleri siz de geçirdiğiniz için tecrübelerinize güvenerek , tavsiyelerinize çok önem veriyorum. Baktım herkes yardım istiyor , ve alıyor da isteğinin karşılığını; ben de açılayım, yardım alayım dedim. Konunun nereden açıldığına geleyim ilk başta. Geçen cuma okuldan ve normal hayatımda da sıkça görüşüp konuştuğum iki arkadaşımla güzel karşıyakamın boktan ve izbe bir mekanı olan ama ne yazık ki okul çıkışına en yakın yer olarak gördüğümüz bostanlıdaki mor parkın civarlarındaki nargilecilerden birinin üst katındaki izbe nargile bölümünde buldum kendimi. Konu konuyu açtı derken hayatımızdaki kızların ve kızlara karşı tutumumuzdan bahsettik birbirimize. Biri badaktı. Hep karşı taraftan adım atmasını beklediği için bir ilişkisi olmuş ve haybeye bitmiş. Diğer eleman da aşırı kendine güvensizmiş. Biri "işin ağzın laf yapmasında" diğeri de "ortamlarda olmakla" alakası olduğunu söyledi. Şöyle bir düşününce haksız değiller gibi geldi çünkü etrafımda her hafta başka bir kızla takılan elemanların ortak noktalarıydı bunlar. Hadi tip desek, bu konuda çok hassas olmama rağmen benden daha tipsiz olduğuna kanı getirdiğim elemanlar bile her hafta başka hatunla. Peki ben neden onlar gibi değildim ? Ağzım da laf yapıyor hani, çok rahat en fazla onuncu dakikada bir insanla kaynaşabiliyorum, hele hele karşı cinse karşı utanma duygum hiç yok. İddialara girip neler demişliğim sonra da aynı ortamlarda bulunmuşluğum var. Peki neden ? Olası nedenler düşünüyorum ; 1. "Ortamlara akmayı" sevmiyorum ; Bunun yerine evde oturup sanat icra etmeyi , pc başında wiki gezmeyi , kitap okumayı , lost manyağı olmayı ; dışarıya çıkıp delicesine sarhoş olarak , sahilde yatarak , tanımadığım insanlarla kol kola bağırıp çağırarak geçirmeye yeğliyorum. Ne kadar doğru yapıyorum ? No-Lifer olma yolunda emin adımlar atmış biri olarak bu durumdan kurtulmalı mıyım ? Nasıl ? 2. Kızlar çok boş geliyor Lise çağında belki akranlarımdan çok şey beklememem lazım ama "kitap okumuyorum, eksikliğini de hissetmiyorum" diyen kızlardan tiksiniyorum. Ama ondan daha çok tiksindiğim bir şey varsa o da gitar çalarken "bildiğimiz birşeyler çal" diyen kızlar. Çıktığım kızla günlük yaşamımızda konuştuğumuz şeylerin birbirimize aşkımızı dile getirmekten öteye gitmesinin gerektiği kanısındayım. Yaşadığım şunca 4-5 tane ilişkinin de temel bitme sebepleri budur zaten. Hele hele bir tanesi Uğur Mumcu'nun futbolcu olabileceğini söylemişti. Hata mı yapıyorum ? Oluruna mı bırakmalıyım ? Ne zaman beyni olan ve kültürlü kızlara denk geleceğim ? 3. İlişkiler çok yalan Cepleri çaldırmalardan, msn şifresi paylaşmalardan, durmadan seni seviyorum dedirtmelerden de nefret ediyorum. Daha çıktığımızın ilk günü aşkım kelimesinin kullanılmasını da doğru bulmuyorum. Yahu aşk bir günde olur şey mi, hoşlanırsın , seversin, ama aşk alışkanlıktır, bağımlılıktır. En azından çevremizdeki sağlıklı ve uzun ilişkilerden ben öyle gözlemledim. Bu konuda ne kadar doğru yapıyorum ? Yoksa tüm ilişkiler böyle de biz mi bilmiyoruz ? 4. Bekliyorum Alttaki üç sebepten dolayı titizim, her kızla duygusal anlamda yakınlaşmamaya özen gösteriyorum. Çok klişe olacak ama doğru insanı bekliyorum. Lan hayvan herif, doğru insan ayağına gelir mi bre öküz. Elime bir bıçak alıp ağlamalı mıyım ? Şu Lise bi bitsin , adamakıllı kızlara rastlar mıyım ? 5. Spor yapmıyorum Hem spor yapmıyorum hem zayıfım. Tığ gibi bir şey olduk git gide. Al dambılları çalış kas moduna girmeli miyim ? Spora başlayıp vücudumu kas yığını haline getirmeli miyim ? Bunu yaparsam üstteki saydığım maddelerdeki kızları elde edip , eğlendikten sonra bırakan hayvan bir herif mi olmalıyım ? 6. Herşeyin mantık çerçevesinde olmasına takıyorum Mantıksızca yapılan işlere, dizilerdeki gibi daha olayın iç yüzünü bilmeden karar vermelere falan da sinir oluyorum, takıyorum, kin tutuyorum, unutamıyorum, gece kalkıp kusuyorum. Oluruna bırakmalı, geniş bir insan mı olmalıyım ? Karşı cinsten mantık beklememeli, duygularını anlamaya mı çalışmalıyım ? Ne etmeli ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yahu arkadaş buradan ne tavsiyesi bekliyorsun ? ya duvara kafa at derler ya pencereden atla. neyse bana kalırsa bi psikoloğa görün. mutsuzluk ruh hali bi anda çökmez insanın üstüne bi anda da kalkmaz. zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Doğru yoldasın dev.Tam gaz devam et.Son gülen olmaya bak gerisi boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sadfsffsefsadfaefsdfsda roflcopter yorumlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Valla işler tıkırına 17-18 ve 18-19 geçişlerinde oturuyo. Bu dönemlerim başlayana kadar ben de aynı senin gibiydim. İnsanlarla arama mesafe koyar, her şeyin kontrolüm altında olmasını isterdim. Evde oturup uzun süredir oynamadıım bi oyunu oynamayı, evden çıkıp arkadaşlarla gezmeye tercih ederdim. Lisedeki sınıfımdaki kızların çoğu aynen o tanımladığın tipteydi; "üniversiteye bi giriym o zaman" diyerek geçiştirir onlardan da uzak dururdum. Hem o zamanlar etrafta şimdiki kadar bilgisayar yoktu. Görüşmek isteyebileceğim kişilerle bile görüşemiyodum; çoğunun bilgisayarları yoktu, olanın interneti yoktu, e ben de dışarı çıkmıyodum. Hatta telefonda konuşmak yerine mesajlaşmayı tercih ediyodum; neden bilmiyorum artık utanıyo muydum, çekiniyo muydum neyse sdffsdsdf Sonra bi mucize oldu, bütün bu alışkanlıklarım yok oldu. Benimle arasına mesafe koyana iyice yaklaşmaya çalışıyorum ki iyice tanışalım. Hayatın büyük bi kısmını oluruna bırakıyorum, çünkü her şeyi kontrol etmem mümkün diil. Sülük gibi olmasa da kız peşindeyim (ajsfajsa). İnsanlarla ilişkilerimde eskisi gibi sert ve sabit olmak yerine, anlayışlı ve empati kuran biri olmaya gayret gösteriyorum; öyle yaptım mı karşılığını alıyorum, bi sürü tanıdığım oluyo. Birinin dışarı çağırmasını bekliyorum resmen; çağırdı mı da koşa koşa çıkıyorum evden. Hatta kimi zaman dışarı çıkmaya zorluyorum insanları. Milleti arıyorum gelin gidelim falan diyorum. Kısacası değişiyo her şey. Hem de bi anda ve pek farkettirmeden. Bu kötü huyları atınca dönüp geçmişe bakıp diyosun ki, "ooo ne haldeydim ne hale geldim". Sen olmak istemediğin sürece ilerde no-lifer olmazsın. Ben istemiyodum, ama dediğim gibi bi anda değiştim ve olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 captaina katılıyorum kesinlikle doğru yoldasın etrafındaki 3 mal kız görüntüsünü tüm kızlara yükleme elbet kendine göre insan bulacaksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla öncelikle bulunduğun ortamlar,kızların zeka seviyesindeki düşüklüğün sebebi olabilir. yani izmirde olduğun için örnek veriyorum. her hafta egs yapan,alsancaktan bütün gün mal mal gezen kızlardan falan direk uzak duracaksın.. güncel olaylardan konuşabilecek,tartışabilecek birisi bulman lisede pek mümkün görünmüyor( en azından ben liseyi bitirdim anca buldum ). o yüzden biraz klasik olucak ama en azından üniversiteye kadar kendini mutlu etmeye bak. "ciddi ilişki" arıyorum diye lisede kendini çürütme çünkü öyle bişi zor biraz. (imkansız değil hiç bişi belli olmaz..) spor yap bence.. mesela 20 gün sonra "öss'den sonra" ben body'e gidicem gel beraber gidelim. =)) senden çikin adamlar kızları götürüyor demişin, o biraz paraya ve popülerliğe bakar lise döneminde.. (gerçi üniversitede de farklı değildir herhalde.) ortamlara ak biraz cidden. alsancakta çok güzel bar'ımsı tarzı yerler var. oralara takıl. gel pati buluşmalarına vs vs. öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Takıl bebeğim kafana göre, yok ölemi aman böylemi diye kafata taktığına deymez her şey yürüyo bi şekilde. özellikle bebeğim kullanmak istedim cok da sevindim kullandığıma güzel oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ATTENZİONE Diğer bütün maddeleri salla da.... 5. Madde çok önemli.. Kesinlikle spor yap.. Hem sağlık, tinercilerden kaçarken kesilmeme, kavgada sağlam oturtma gibi yanları var, hem de sağlam bir vücutla kızların dikkatini çekme, insanların saygısını kazanma gibi yanları var.. Ve de en önemlisi spor kendine olan güvenini arttırır, yürüyüşün bilem değişir.. Kesin yap yani.. Kızlar o kadar mühim değil lisedeki kızların %90'ı çocuk beyinli olduğu için takma fazla.. Senin bu dönemde ne yapman lazım? Hoş kızlarla (hoş derken fiziksel özellik bakımından, beyin şart değil) gönül eğlendirmen lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Haftaya 20 yaşına giriyorum.Aşkın zaman kaybı olduguna inanıyorum.Sadece olması gerekeni yapıyorum gerisine karısmıyorum.Kapristen , hesap vermekten , kıskançlıktan , sıkılmaktan ve bunun gibi her insanı rahatsız eden şeylerden hiç hoşlanmıyorum.İşime bakıyorum.Gunluk yaşıyorum.Çözmeye çalışma kızları sonu yok cunku birini çözsen digerinde takılcaksın elbet.Salla bu yaslarda kafanı yaşa.Gez toz takıl.Biri olmazsa diğeri olur zaten felsefe budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hangi okuldasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 1-ortamlara akabilicek durumun yada çevren yoktur.kötüsünden iyisine ortama akmak her insanın yapması gereken bişeydir iyisi kötüsü senin olanaklarına baglı birşey tabi 2-kızlar boş gelior cunku sevgilin yok.sana boş gelen kızla aşk yaşamazsın ama insanın ihtiyaçları vardır.sevişmek yatmak tarzı.sana boşta gelse onunda rızası varsa gönlünü eglendirmelisin 3-valla ne diyim erkek kız ilişkisinde bunlar normal şeyler.bir doktora görün 4-çok fazla romantik film dizi izliosun.hayatının sonuna kadar beklersin garantisini verebilirim.lise hayatını boşa harcamak çok büyük kayıp.uni dede uni bitsin belki hayatımın aşkına rastlarım dersin.böyle gider bakmışın istemedigin bi kadınla evlenirsin 5-spor yapmak mecburi birşey degil. 6-yukardakilerle baglantılı.doktora görün derim.gerçi ben bi kere gittim zamanında orta 1 deydim.bi sorun yoktu öylesine gitmiştim.bana erken boşalma sorunun varmı demişti napıcaksa :).bidahada gitmedim sonuç olarak kızlar şöyle aptal bu insanlar böyle olayı kendini kandırmaktır. kızların cogu senden benden çakallar hepsi aptal rolü oynar.seni rezilde eder vezir de eder bu her zaman böyledir. bilgisayar bagımlılıgından lise ye başlandıgında kurtulunmalı.yoksa asosyallik kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ya lisede sadece kızlar değil genel olarak tüm insanlar kuş beyinli gibi oluyor.. iyi kızlar da erkeklerde çıkabiliyor bir yerlerden ama o tipleri kalabalık içinde bulamıyorsun pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 liseyi bitir. said: gece kalkıp kusuyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 İstanbul a geliyorsun beni arıyorsun. Aleme gidiyoruz bak sonra yaşamdan nasıl zevk alıyorsun otur izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hangi okuldasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi bir kere öyle mantık çerçevesinde kendine uygun birini bulmak bence mucize gibi. Yani 5 yıl lise hayatımı ele alırsak öyle adam gibi ah ne mantıklı ah ne sempatik dediğim kız çok az oldu onlardanda çok azıyla karşılıklı birşeyler yaşadık. Ki bunlar bile çok mantıklı ilişkiler değildi. Bu yaşlarda sonuçta mantık aramamak lazım bence. Evet ciddi düşünüyor olablirsin hatta bu yaşlarda aşık olup hiç bırakmamayı da düşünebilirsin ama bu karşılıklı olduğundan ve şu an kızların çoğu bu şekilde düşünmediğinden, düşünebilen bir kıza rastlaman mucize gibi birşey. O yüzden bu yılları daha çok eğlenmeye adamalısın diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu maddeleri egale ettiğin anda standart bi insan olcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Angelotti, yukarıya bak, ben sordum önceden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 niye öyle diyosunuz ya daha geçen gün hayatımın aşkını buldum çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kimmiş abi şaka yapanmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok ya ne bulacam öylesine söyledim. otuz dokuz kere daha söylersem bulurum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Atakent Anatolyan Haysıkuldayım. Eylülde Tool konseri için İstanbul'a geliyorum zaten (@black) , aktırırsın adfasfsdfdsa. Bu arada yüreğime su serptin koji , umarım dediğiniz gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 @fistan abi kusmuyorum tabi ki abartı o. @diablo abi bana çok çocukça geliyor çaldırmalar falan. illa hatırladığımı kanıtlamak zorunda mıyım. güvensizlik mi var bu ilişkide nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çagrı atmalar,seviyorum dedirtmeler genelde ilişkinin başlangıçlarında olur.daha tazeyken.belirli bir süre aşıldıktan sora özlersin çagrı atmayı :) sorası kavga gürültü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar