Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar ile ilgili sounlar(ım), çözüm üretebilecek kişiler ilgilensin...

Jaan

Öne çıkan mesajlar

istatistiklere geçsin diye söylüyorum bende basak burcuyum

---

fazla kızlı kurs iyi deil, kız-erkek dengesi orramtılı olsun, mesela okulda kız az, kursa gitcez kız çok, vucud dengesi, hormonların düzeni bozulcak
hem hangisine yazcağına karar verene kadar kızlar bu çocukta iş yok diye düşüncek
Sosyal ağlarda paylaş

abi insanda ŞANS olacak.. yoksa sen ne b.k yersen ye olmuyor..
Allahın odunu taş gibi karılara şaapıyor, bizim okulda zilyon tane çift var böyle.. ama ben de hangi dala elimi atsam, daha atmaya çalışırken dal kendiliğinden kırılıyor...

paran yoksa zaten istediğin kadar yakışıklı karizma ol benim gibi bi boka yaramıyor. para olunca da yedirmesini bileceksin, açacaksın muslukları bu kızlar artık paradan konuşuyor başka bişeyden değil... ne de olsa anlaşırım diyor bi şekilde karşımdaki kişiyle... gerçi sonradan yanlış düşündüklerini anlıyolar ama değişen bişe olmuyo, can çıkar huy çıkmaz misali...

üstüne bir de herşey b.ktan gidince her biri birbirine tuz biber oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

nasip meselesi bunlar. tırmalasan da tırmalamasan da farketmiyor.

tabii bu, "huyu huyuma, şöyle evlenilesi bi kız" durumu için geçerli. geri kalanı tamamen stratejik. emalethin açtıı konular faideli olabilirler. bi bak derim.

bence, en önemli şey, kızın kafasında yer etmek. reklamın iyisi kötüsü olmaz tadında, ulan ne salak çocuktu be dedirtmediin sürece, sana aşık olduunu zannedebilir, sen aklına geldikçe. diplomacy bluff filan kasıcan hacı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...