dominic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben bile başağım, yükselenim akrep hatta. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 istatistiklere geçsin diye söylüyorum bende basak burcuyum --- fazla kızlı kurs iyi deil, kız-erkek dengesi orramtılı olsun, mesela okulda kız az, kursa gitcez kız çok, vucud dengesi, hormonların düzeni bozulcak hem hangisine yazcağına karar verene kadar kızlar bu çocukta iş yok diye düşüncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende başağım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 benim yukselimde basak aaaaaaaaaaa bole super duzneli titizim ben euheauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 en güzeli hem başak hem aslan burcu, kompozit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 süper başlık gelince okıyım dügüne gidiyom lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hakkaten düğünlere katılsana yazın her yerde düğün nikah var hem beleş, hem zahmetsiz, kız bulamasan bile pasta yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 cok orta yaş işi o bence. adam 23 yaşında zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 xuqa neymiş bi bakalım, inivte plox [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 wedding crashers modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 jaan wedding crasher olup ortalıgı mahfedıyormus bırde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 invte gerkemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ahah mailler direk spam --- http://xuqa.com/EARWEN_EARFALAS yaş 24 istanbul trafiğindne şikayetçi direk vercke işte arabaya, go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bütün paticik başak burcumu lan. ben ikizlerim (slm. asl?). az sora dier kişiliğimle de gelip yazcam. bi sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 akrep ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ıyy sen akrepmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 burçlara nerden girdiniz bea. şimdi acelem var gece doğru dürüst bişeyler yazarım. Burcum BAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAKKKKKKKKKKKKKK değil terazi. yükselenim de terazi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 benim de burcum yükselenim terazi, hiçbişey deneme kendin ol, tabi dengesizsindir benim gibi, biraz dengeli olmaya çalış : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 abi insanda ŞANS olacak.. yoksa sen ne b.k yersen ye olmuyor.. Allahın odunu taş gibi karılara şaapıyor, bizim okulda zilyon tane çift var böyle.. ama ben de hangi dala elimi atsam, daha atmaya çalışırken dal kendiliğinden kırılıyor... paran yoksa zaten istediğin kadar yakışıklı karizma ol benim gibi bi boka yaramıyor. para olunca da yedirmesini bileceksin, açacaksın muslukları bu kızlar artık paradan konuşuyor başka bişeyden değil... ne de olsa anlaşırım diyor bi şekilde karşımdaki kişiyle... gerçi sonradan yanlış düşündüklerini anlıyolar ama değişen bişe olmuyo, can çıkar huy çıkmaz misali... üstüne bir de herşey b.ktan gidince her biri birbirine tuz biber oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şöyle salakça birşey var ki; isteyince kesinlikle olmuyor.. olmadık zamanda olmadık insanlar çıkıyor karşına ve genelde bunu sen belirlemiosun. ama birisi yazmış yanında arkadaşın olsun falan filan diye. kesinlikle bulursun o şekil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yok yaw ne arkadaşı, onların da Allah belasını versin diycem.. bi sürü var ama bi b.ka yaradıkları yok malesef.. işte yine ben ŞANS diyorum bu yüzden... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: invte gerkemiyo XuQa ya üyelik sadece Davetlidir. Bunun anlamı XuQa ya üye olabilmek için, üye olan bir tanıdığınızın sizin email adresinizi arkadaş larak eklemelidir. Bu sayede üyeliğinizi tasarlayabileceğiniz bir link, email adresinize gönderilecektir. invite plox, mailım üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şurda kac yüz veya bin kişiyiz ne akdar şaşırmışız bi kısmı başak cıkınca yahu....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 nasip meselesi bunlar. tırmalasan da tırmalamasan da farketmiyor. tabii bu, "huyu huyuma, şöyle evlenilesi bi kız" durumu için geçerli. geri kalanı tamamen stratejik. emalethin açtıı konular faideli olabilirler. bi bak derim. bence, en önemli şey, kızın kafasında yer etmek. reklamın iyisi kötüsü olmaz tadında, ulan ne salak çocuktu be dedirtmediin sürece, sana aşık olduunu zannedebilir, sen aklına geldikçe. diplomacy bluff filan kasıcan hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar