Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar ile ilgili sounlar(ım), çözüm üretebilecek kişiler ilgilensin...

Jaan

Öne çıkan mesajlar

pek çoğunuz beni tanımaz (tanıyanlar da var :P ). çok fazla yazmam hele ki kişisel kısmına hiç yazmam. ama artık sıcak başıma mı vurdu, yoksa 6600 gt min fan ı yandan yedide oyun oynayamıyorum o yüzden midir. kendimi bu satırları yazarkene buldum. patinin 90% (belki daha da fazla) ı erkek olduğu için kızlara çok rezil olacam derdinde değilim :D

önce kendimden başlıyım. makina müh. son sınıftayım. yani pati yaş ortalamasının 4-5 üstündeyim :D o yüzden bahsettiğim konular konusunda çok alakasız fikirlere ve deneyimlere sahip olabilirsiniz baştan uyarayım.

lise hayatım boyu öss derdine (bir de cs+uo vardı tabi :P ) hayatın diğer kısımlarına pek ilgi duymadım. hani üniye kapağı atalım karı kızla o zaman ilgileniriz dedim.

iyi hoş da üni diye makina ya kapağı atınca tam anlamıyla 3 ün 1 ini almış oldum. bölümde 2-3 kız anca vardı ve onların da sakalları çoğunuzun kinden fazlaydı. :)

neyse işte biraz sosyalleşelim karıya kıza açılalım ortamlara akalım dedik. Ne oldu neler oldu az sonra :P

5 sene boyunca kızlar konusunda ne yaptıysam başarısız oldum.artık bu makinanın laneti midir yoksa benim ultracenabetliğim midir bilemeyeceğim.

burada bir kaç örnek anlatacağım ona göre aranızda bu konuya çözüm üretebileceğini iddaa eden kişiler olursa buyursun gelsin.

1: romantik film klişeleri.
ilk zamanlar liseden görme numaralarla kızlara yazalım dedik. hani böle "merdivenden çıkalım" mantığı gibi kızlara çıkma tekliflerinde bulunduk. kızın peşinden koşalım dedik. herşeyine "he" dedik. kulu köpeği oluruz dedik. Ne oldu, hiç bişey.

bir laf vardır "beyaz atlı prensi bekleyeceğine seyise razı ol, yoksa ata kalırsın" diye. sanırım bu durumda seyis ben oluyordum ve nasıl oluyorsa tanıdığım kızlar da hep prens peşindeydiler. sonra onları çeşitli at arkadaşlarla birlikte gördüm.

sonra böle olmayacak başka birini kendime örne alayım dedim.

2: bi kul madafaka...

evet ben cool um siklemiyorum sizi. kızlar elimin kiri onlar bana hayran tey tey tey. aslında bu da bir film klişesi. Herkez james bond gibin hatun kaldırmak ister. ama bu iş pratikte bana uymadı :D

ilk başta james bond a uzaktan yakından benzmeiyorum hemde hiç birine :P ikinci olarak ta "?" işareti şeklinde bir karizma skorum var.

3: makina nın laneti...

fotokopicide kız keserken

üni hayatımda kızlar benim nerde okduğumu duyunca en ilgili olanı bile soğuyordu. bu nasıl iştir anlamadım. ama kendileri evlilik çağına gelince " beni ne doktorlar, ne mühendisler istedi." diye atıp tutuyorlar. :D

garip bir seçim mantıkları var buna ilerde tekrar değineceğim.

4: türkiye de uzun kız yok kardeşim :D

uzun boylu erkeklerin kısa boylu hatun tercihi

beni tanıyanlar bu konuyu direkt kavramıştır. ama tanımayan arkadaşlar için boyumu söyleyeyim 2.00 metre
bazı insanlar bunun artı bir özellik olduunu idda etseler de ben bir yere gidiğimde herkezin ilk olarak bana bakması dışında bir olayını görmedim hoş bu da bir artı sayılmaz :D

şu bir gerçek ki türkiye de 1.75-1.80 in üzerinde bir kız bulmak çooooooooooooook zor. çoğunlukla kızlar pigme kıvamında. (bana göre) ve cidden çoğunlukla benden korkuyorlar. (sankim s.....m tövbe tövbe)

5: kızlar duymak istediklerini mi isterler yoksa ben mi yalan söyleyemem?

arkadaşlarım bana bu konuda odun derler. çünkü çok kırıcı olabiliyor muşum. oysa ki ben kimseyi kırmak istemem ama ylana söylemek konusunda hele ki pembe yalanlar konusunda acaip başarısızım.

örneğin kız gelip

kız: jaan bak saçlarımı yaptırdım nasıl olmuş.
ben: berbat olmuş eskisi daha iyidi.

hayır kızın saçlarını siz de görseniz anyısını düşünürdünüz kesin. ama kız o anda sizden "çok güzel olmuş" cevabını istiyor kısca soru sormuyor onay istiyor.

kız: bak jaan yeni çantam. nasıl sence?
ben: yeşil.

ehehe hatırladıkça gülerim. ama fıstık yeşili bir çantayı görünce aklıma ilk o geldi :D

örnekler çoğaltılabilir. (hatta kendisine gerizekalı dediğim bir kız zamanında patideydi :P )

tabi burdan benim negatif biri olduğumu zannetmeyin. Ben fikirlerimi söylüyorum. iltifat da ettiğim oldu. ama ne biliyim. bu tür cevaları da zamanında verebiliyorum.

6: sap lık bir bataklık gibi...

aynen bataklık. bir defa batmaya başladın mı biri gelip sana dal mal uzatmazsa dibe kadar gidersin. ve kızlar çamura batmış erkekleri istemiyorlar.

yukarda belirtmiştim. kızların acaip bir seçicilik anlayışı var diye.

kız arkadaşınız yoksa size o kadar fazla ilgli göstermeyebiliyorlar. ama bir kız arkadaşınız varsa sankim sıraya girebiliyorlar.

örneğin tek başınıza veya yanınızda başka bir erkekle dolaşın. pek ilgli çekmeyebilirsiniz. ama yanınızda kız arkadaşınızla veya yakınd durduğunuz bir kızla dolaşın bir anda odak noktası olursunuz.

tabi bunun psikolojik nedenlerini tam bilmiyorum aranızda kız varsa açaıklayabilir belki :P

benim fikrim. rağbet olmayan şeye başvurup kendilerini riske atmak istememeleri.
sap bir erkek rağbet görmemiş erkektir ve onlar da "eğer diğer kızlar buna bakmıyorsa ben niye bakayım" derdinde olabilirler.
en maymun adamın bile yanında kız arkadaşı varsa "bu kız bu elemana baktıysa kesin bir olayı vardır" diyebilirler.

7: gençlik çağları bitiyor iş ciddileşiyor.

bu anlattıklarımı 7 sene öcne anlatsaydım belki çözüm bulması çooooooooooook kolay olacaktı. ama şimdi kzıların da benim de dertlerimiz farklı.

kızlar hafiften evlenecek erkeği şimdiden bağlayayım derdinde. ben de 30 uma kadar sikseniz evlenmem derdindeyim :P

8: artık duygusallığın d si zor be...

dedim ya ilk başta duygusallık felan deneyelim dedik tutmadı sonra bir daha da yakınından geçemedim. Belki sinirimdendir. belki yaşadığım hayal kırıklıklarındandır belki de etrafımda gördüğüm 2 ay sürmeyen "çılgınlar gibi aşığım abi" hikayelerindendir. yada belki cidden manyağım. :P

bir kıza aşığım diyebileceğimi artık pek zannetmiyorum :D (yalandan derim ama o kısmı yukarda belirttim)

9:imaj değiştirmem çok zor.

arkadşalarım demişti. yok küpe tak felan biraz imaj yap diye. ama küpe taksam annem bu yaşta beni sopayla döver. babam ise vurur. sonra converse giy alterno ol dediler. oldu güzelim 45+ ayakla converseler palet gibi oluyor dedim.
jiks ol dediler diyen kişi şu an yaşamıyor.
insanların karşısına mağda adamı gibin çıkmam ama modayı yakından takip edeceğimi zannetmiyorum.

10: yonja dan ümit kesilmez.

arkadaşın "abi kızlar mesaj atıyor" gazı ile zamanında açtık yonja acc unu baktım mesaj felan gelmiyor. uğraşamam dedim. verdim şifreyi ark a ne bulursuan bul dedim bunlar da resimlerim. hala ses seda yok :D dedim ya karizma skoru "?" diye :D

sonuç olarak yaz geldi etraf cıvıl cıvıl. arkadaşlarımın çoğu double date lere koşuyor ben ise her elimi attığım gül ü kurutuyorum :P (msn de beni blocklayan kızlardan dağ olur be :P )

böyle durumlar içinde bana çözüm yolu gösterebilecek veya engin deneyimlerini baz alıp tavsiye verebilecek biri var mı :D

PS:dalga geçen kişileri real da bulup döven bir ekibimiz mevcuttur :P

ps ps:madboy dalga geçerse caddebostan sahilinde döveceğim isteyenler izlemeye gelebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Jaan bu topic benim efsane topiclerim arasına girdi.
baştan sona gülerek okudum çünkü az çok benim etrafımdaki durumlarada benziyo.

benim bi arkadaşın durumuna çok benziyo geceleri muhabbet etmesi mal mal dolaşması ilaç gibi geliyo hahah.

eski makaraları kızları anlatıyoruz eğleniyoruz sdf..
ha bide realde kapışırız xD
Sosyal ağlarda paylaş

24-25 yaşında oldugunu varsayarsak.anlattıklarının hepsini okudum.

bu saatten sora degişebilmen kızların ilgisini çekebilmen çok zor gibime gelio. belki piyango çıkarda ferrari alabilirsen degişebilir.

tam kendi tarzında düşüncende,boyu uzun yada kısa belli olmaz,birini bulup onunla evlenirsin gibime gelio.

benim düşüncem tabi bu.ciddi anlamda tarzını ve kzılara karşı tavrını degiştirebilirsen istediğini elde edersin

kopruyu geçene kadar ayıya dayı diceksin lafı boşuna dememişler :).
bugun cok güzelsin.saçların cok güzel olmuş demek gerekir.

hadi bi git igrenç olmuş diyebilmek için bu konularda geniş bir insan olmak lzm bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

jaan abicim
senin bonusun boyun
180 ustu kizlara full yazcaksin
supply demand hesabi 180 ustu kiz piyasada tutmadigindan direk desperate cogu

ikincisi yonja deilde xuqada ekmek war
bide okulunuzun tanisma sitesi warsa oralari zorlucan
mesela biizm okulunki ytuonline.com
gecen sene 8 9 civari hatunla tanistik bu sayede
ha hic biri sartlari yerine getiremedi beeni cizgisinin usune cikamadi ama
gozlerimi kaparim gorevimi yaparim mentalitesindeysen cok kiz wr cok
Sosyal ağlarda paylaş

mesleğinle uzaktan yakından alakası olmayan bir konuyla ilgili kursa yazıl, ortamı değiştir, içinde bol kız olsun; icraat varsa en mantıklı çözüm, yazın pek işlevsel deil ama olsun

yazdıklarını okudum, bana göre çok da yalnız deilsin bu düşündüklerinde, sadece sap olduğunu kabullenemeyen erkek sayısı fazla. hem dışaraya bakınca kendi başına dolaşan kızlardan başka bişey de görmüyorsun ek olarak

istatistiklere göre ümidi kesmemek laızm, erkek sayısı azalıyor, bekarlık yaşı artıyor, kızlar çoğalıyor, 3dsex devrimi yaklaşıyor filan
hatun seçiyo muyuz bu arada ondan da olabilir, yalnız kalan erken yazdığın gibi dizilere, filmlere sarar, müh. okuysan bir kızın ölçülerini saniyeler içinde celebrity standartlarında kafanda oluşturduğun kıza göre kıyaslıyosundur, aklını karıştırıyosundur, ondan da olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

23 yaşındayım ama saçlarım ağarıyor.

diablo ben de biliyorum aşkta ve savaşta her yol mübah ama. bahsettim. O tür yalanları söylemeyi veya aynı tür yalanların bana söylenmesine katlanamıyorum.

o tür yalanlarla ancak yalan bir ilişki başlar ve kısa süre içinde biter.

ne yapsam yurtdışına mı çıksam orda hem kızlar teklif ediyormuş. :P

bonum partım etrafta uzun kız görsem ayağına yapışacam zaten :P

2. olarak internet vesaire tanışma sitelerinde ben bir kıza mesaj atarsam cevap almam çook zor oluyor. millette şeytan tüyü vardır kızları çeker bende tam tersi var.
Sosyal ağlarda paylaş

ok bonepart öle bir kız ile konuşursam sana linkleyecem her mesajı sora görecez. :P

haa bu arada kimse bir adriana lima aradğımı felan sanmasın haa. Ben brad pitt gibin adam olsam öle birini ararım da. Yok yani. tek derdimiz boyu boyuma huyu huyuma :P

ayrıcana kusr olarak ne tavsiyesi verirsiniz :P

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 17:09 tarihinde, Jaan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sinemada film izlerken hoşlandığı kızın elini tutup kız gözlerinin içine bakarken o eli "nah" şekline sokup perdeye sallamış ve bütün olasılıkları yıkmış bir insan olarak söyleyebilirim ki, eğer bulamıyorsan yeterince aramıyorsun demektir. Öncelikle siteleri bilmemneleri boşver bir kız arkadaş edin kendine (sadece arkadaş, sevgili değil) sonra onun arkadaşlarını arkadaş edin ve zinciri böyle genişlet, kesinlikle bulursun bir tane. Hem o kız arkadaşlar da boş durmayacak zaten hoşlandığın bir tane bulduğunda ona seni övecekler etc.
Kızlar eğlenecekleri erkekler arıyorlar genelde, evleneceklerini de açılmamışlardan seçiyorlar ki eğip bükmesi kolay olsun.
Hem nasıl ki herkes makine mühendisi olamıyorsa herkes de hatun kaldıramıyor. Bu da acı ama gerçek bir olgu.

(Hiç bir şey beceremezsen imzamı oku, ona göre hareket et.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...