Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ya evden kadıköye - kadıköyden eve giderken minibüs caddesinin iğrençliğini unutturan yegane olaydı bu :( Ferrariydi Porscheydi BMW idi inceler dururdum ya. :(
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Nedense Aydın Doğan bu gibi şeyleri önceden haber alıp Automall gibi yerler yapıyor. Yada kanunlar ona göre çıkıyor yorumu siz yapın. Şehir içinde öyle caddeler var ki otogaleriler taşınırsa onlarca dükkan boş kalacak. O büyük dükkanlara başka hiçbirşey olmaz. Bizim burada (Bahçelievler) Talatpaşa caddesinde 70 civarı galeri var bi ara saymıştım. Ölecek yani cadde öyle mi? Mal sahipleri var bunların ayda bilmem kaç lira kira alıp onunla yaşıyorlar. Ha LPG olayı haklı fakat kaç kişinin evinde tüp yok ki? + Bu güne kadar kaç oto galeri patlamış ki? Kapalı alanda LPG li araba olmasının tek dezavantajı araç çalışırken ortaya çıkıyor. Alışveriş merkezlerinin girişlerinde bagaja bakmalarının en önemli sebebide bu zaten. E Oto galerideki araba sürekli çalışmıyorki bi park edip bırakıyorlar. Bu işte büyük rant var. Automall, Otocenter gibi yerlerde dükkan fiyatları 300 500 bin dolar.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o koskoca dukkanlara ole guzel seler yapilir ki dnr lar olur remzi kitap evleri olur restoranlar olur marketler olur
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Olursa 1 er tane olur. Kaçtane olacak ki? Bi de heryer minibüs yolu değil. Çapa Millet caddesi mesela ne olacak orası hiç bi halt olmaz.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Öeh bizim ev Ziverbey'de Türkiye'de. Dört bir yanımız bu dükkanlarla çevriliydi. Baya değişecek bizim oralar şimdi. Adam gibi bişeyler yapsalar bari.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hepsnden birer tane olur u sayede bzim evlerimizinde deeri artar onu gectim sanayi sitesi goruntusunden cikip modern bi sehir yapisi gibi gozukur istanbul
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Selam, Ben de Göztepe'de oturuyorum ve Zivrebey'e kadar olan yolun çehresinin değişeceğini düşünmek bile güzel :D İnşallah olur. Tabi caddedeki galeriler için de bu geçerli olur her halde :P Grey market bundan etkilenecek mi? Saygılar.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 caddedeki galerilerin kalitesiyle ziverbeye giderken gordugumuz 23423 tane galeriyle aynı degil.ztn az ve öz var caddede.onada kimse dokunmaz.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Selam, 'Dokunmaya kalkan olursa üstüme benzin döküp yakarım' tarzı hararetli bir yaklaşım gördüm sende :) Saygılar.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 yok ne alakası var cnm :) nasyoneli s&s motors u vega yı royal motorsu falan kaldırabilirler mi :) o yuzden söyledim
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 caddedekilerde gayet guzel kapanir bence
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sil [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 16:36 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 O galerileri kaldırsınlar, ben taksim meydanında anırırım. (bkz. Galeri mafyası)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Stingray noolacak? :( geçerken diablonun kapılarını açmış içini süpüren bi eleman göremicem :( ulennn ulenn (bu arada o lpg konusunda haksız da değiller...)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 olay büyük oynayanlar için cıkarılmış bi kanun. şehir dışındaki oto showroomlar iş yapsın diye falan. dükkanında 3-5 araba olan küçük galerireli bitirme amaçlı. o insanlar aç kalacak. sdf
matama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 koyarsin adam gibi kanunu lpg li araba yasak diye ustunede dersinki kaldirama koymak yasak biter boyle sacma sapan kanuna ne gerek var sirf birilerinin cebi dolsun
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 stingray kapandi zaten yane kapanmisti baska bi yere mi tasindi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hadi be :P bayaadır istanbulda olmamanın zararları... :S
Öne çıkan mesajlar