Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayıııırrrrrr!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedense Aydın Doğan bu gibi şeyleri önceden haber alıp Automall gibi yerler yapıyor. Yada kanunlar ona göre çıkıyor yorumu siz yapın.

Şehir içinde öyle caddeler var ki otogaleriler taşınırsa onlarca dükkan boş kalacak. O büyük dükkanlara başka hiçbirşey olmaz. Bizim burada (Bahçelievler) Talatpaşa caddesinde 70 civarı galeri var bi ara saymıştım. Ölecek yani cadde öyle mi? Mal sahipleri var bunların ayda bilmem kaç lira kira alıp onunla yaşıyorlar.

Ha LPG olayı haklı fakat kaç kişinin evinde tüp yok ki? + Bu güne kadar kaç oto galeri patlamış ki? Kapalı alanda LPG li araba olmasının tek dezavantajı araç çalışırken ortaya çıkıyor. Alışveriş merkezlerinin girişlerinde bagaja bakmalarının en önemli sebebide bu zaten. E Oto galerideki araba sürekli çalışmıyorki bi park edip bırakıyorlar.

Bu işte büyük rant var. Automall, Otocenter gibi yerlerde dükkan fiyatları 300 500 bin dolar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben de Göztepe'de oturuyorum ve Zivrebey'e kadar olan yolun çehresinin değişeceğini düşünmek bile güzel :D İnşallah olur. Tabi caddedeki galeriler için de bu geçerli olur her halde :P

Grey market bundan etkilenecek mi?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Stingray noolacak? :( geçerken diablonun kapılarını açmış içini süpüren bi eleman göremicem :( ulennn ulenn

(bu arada o lpg konusunda haksız da değiller...)
Mesaj tarihi:
olay büyük oynayanlar için cıkarılmış bi kanun.
şehir dışındaki oto showroomlar iş yapsın diye falan.
dükkanında 3-5 araba olan küçük galerireli bitirme amaçlı. o insanlar aç kalacak. sdf
  • Yeni Oluştur...