bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 15 in resimleri açılmıyor yoksa başka bi iş mi var :) 15 in şifreyi alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]butun jpg linklerini tek tek dene.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 blackchaos hiç uğraşmıyosun abim bitirdin heba ettin oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 harbi abi yani biraz kas sonra kendin yap sonra şimdikinin 1239 katı zevk alıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kalbimi kırıosunuz ama :( napiim aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tamam ben doğru yoldaymışım hatta buldum firefox da görünümden sayfa kaynağını görüntüleyemediğim için yalan olmuşum sağ tuştan oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 lütfen biri yardım etsin şu 17ye bruxelles ile ilgili olan 2 tabela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben 16 yı sormaya utanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 16 var geçmiş sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo] said: lütfen biri yardım etsin şu 17ye bruxelles ile ilgili olan 2 tabela 17 de tek gereken sey sayfa kaynagında yazıyor.[/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 22:49 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 oha ya 17 yi nasıl bulamamışım çok kolaymış keşke bakmasaydım spoilera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben içerken oynuyorum bu oyunu o yüzdenmidir çözemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ya kafam mı durdu nedir, 17'yi geçemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yoktum bütün gün..şimdi 23teyim..yarın öğlen devam edeceğim..sorusu olan bıraksın..ve bölümde ne olduğunu da söylesin unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 21 de takıldım bu sefer ben, demek ki benim olayım 18 e kadar falanmış, ondan sonrasında hintsiz geçemez oldum buna da bir hint verin de moralim düzelsin bari =P 21 için çıkardıklarım spoilerı; [spo]büyüme hikayesinden anlam verebildiğim sadece 1234 çıkartıyorum ve kalıyorum, amcanın kimliği konusunda en ufak bir ipucu da bulamadım[/spo] 17 için spoiler; [spo]karmaşık veya muğlak değil zaten kaynakta verdiği hint, olduğu gibi kabul et verdiği bilgiyi ;P[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:14 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 nefr [spo] bi kere yanlış saymışın..1-2-3-5 olcak o..ayrıca başka da bi hint nası vericem bilmiorum..o sana direk cevabı veriyo..bir sayı dizisinin adı diyim..hatta zamanında patide topiği vardı volfied açmıştı glb..daha fazla bir hinti yok olayın=)wikiden meşhur matematikçilere bir bak..haa bir de italyan olsun=P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]finobacci :p [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 süfer, aramaya gerek kalmadı yanlış saymışsın diyince =] geliyorum 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 nefr ben şimdi yatıyorum..22 çok çok salak bi bölüm haberin olsun..chess'e takma kafayı çok fazla onu söyliyim sadece=)cevap çok alakasız bişi diyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 17 :( [spo]ambguinos değil mi (yannış yazdım biliorum) onu deniyorum değil diye animasyon çıkıyor ?[/spo] bu arada ben kapattım 17 ye nasıl dönücem :/ [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:35 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 http://www.amnesya.com/11-20/17-Road-trip/ Burdan direk gidersin 17'ye de, çözmeye kasıyom hala. Bi şey çarptı beni demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 17 [spo]ya oyundaki bazı bölümler sadece kelime oyunlarından ibaret (bkz: cut it) 17 de bunlardan birisi diyim size..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 12de commodore 64 cpusunun ismini bulmadım yaws. Yarıdmcı olacak var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kelime oyunlarına ve grafiti sorusuna ayıp diyorum başka bir şey demiyorum.Özellikle grafiti olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 12de problem yaşıyorum [spo]boyut derken ben kapladığı alanı topluyorum 25kb 14 ve 10kb diyelim 25+14+10=49 ben 50 yaptım olmadı?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar