Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 12nin cevabı var konu içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gördüm pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 14? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 13 ? [spo] jpg.......> gpj ama olay nasıl:S[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo] ya 8 in içinden çıkamadım ne yapmamız lazım resim boyutları falan denmiş ama hepsini toplasamda bişi olmuo [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 9 nedir ya. [spo]Ascii istiyor sanırm tersten neye bakıcaz çözemedim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mokoko [spo]resim boyutlarını topla sonra yuvarla çıkıyor sonuç[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @sughnuk [spo]abi o resmi ters çevir ve capon alfabesinde karşılık gelen okunuşları yaz oluyor.[/spo] @mokoko [spo]abi toplayıp yuvarlıyosun sonra[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ascii tablosundan çıkaramadım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @bLackcha0s [spo]abi "john"du sanırım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hahahah 10.level ı hiçbir yardım almadan atladım müthiş haz aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 12 de takıldım :( commodore ile ilgili hiçbirşey çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Cevabı var önceki sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tutorial 6da kaldım dediği şeyi yapıyorum bi türlü bulamadım [spo]o inekli olan, bilgisayara resmi kaydettim ikona sağ tık özelliklerde bişey yok acaba win98denmi dedim, açtım acdsee de properties olayına baktım orda notes diye yer var boş orda olması lazım gibi görünüyo ama diye falan ya neyse kısaca nedir burdaki olay nerden properties e bakacaz? :p [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu yaştan sonra bide katakana mı öğrenicez off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 13 te [spo]japon harflerini nerden çevirdiniz ing. karşılık gelen harfleri bulamıyorum [/spo] yaptım ehehe :) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:44 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]http://en.wikipedia.org/wiki/Katakana aşağıda table of katakana var. bulamazsan mesaj at söylerim cevabı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]shinami oluyo sanırım. gpj.anakatak'den hareketle anlıyosun ki resim ters. Photoshop'ta tersine çeviriyosun, çıkan karakterler sırasıyla shi na ve mi. Ama burdan bi şey çıkaramadım. http://bencamenen.ifrance.com/languejaponaise/table_katakana.jpg [/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:44 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo] shi ye çok benzeyen bir harf var bi de onu dene [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 shi değil o başka bi harf karşılık geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]***nami[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ooo ahah karışıyo harbi :P Edit: En kolay bölüm 14müş. 4 saniye falan sürdü. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:47 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi ben 14 te feci takıldım hiçbirşey gelmiyor hangi kuralları kırıcam anasını satıım kural mı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]abi not'ı silcen[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ahahahah müthiş birşey ya hiç dikkat etmedim oraya. gerçekten müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar