Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 tamam hallettim 7deyim [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 18:58 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende :))) kendimde bi problem olduğunu düşünmeye başladım :( özgüvenimi yıkıyo bu oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 olmuycam kardeşim beware meware olmucam hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 arkadaşlar bol spoiler kullanırsak yada pm daha iyi olur.direk cevap vermek yada almak pek zevkli değil sonuçta bilmece üzerine debelenmek ve sonunda bulup sevinmek amaçlı oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya ben resimlerde brightness contrast ayarlarını yapıyorum paint shop pro ile. ama hiç bir şey belli olmuyor? ne biçim iş bu :P daha 1. bölümü geçemedim! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hatırlatmanız lazım bölümleri tarif ederseniz spoiler içinde daha iyi olur.ben 36ya geçtim en son unuttuğum yerler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya olsun ben cevabı direk burdan alıp yazsamda zevk alıyorum daha 6 yı geçemedi, ipucular yetmiyor ---- ilk bölüm [spo]kontarstlarla oynama zoom yap resme[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 cevabı direk almak için de ilerdeki bölümlerde olan insanlara direk pm atalım ozaman genelimiz cevap görmeyi sevmediğinden rahatsız olabilir forgiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 tutorial 4'te sayfanın sourcelarına baktım, jpg ve mp3'ü denedim olmadı ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 molto [spo]txt de diyo abi orda[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 e zaten demiştim yine olmadı ekleme: enter'a basarken elim virgüle çarpıyormuş oldu şimdi [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:11 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hadi müzisyen patiler çabuk ilerleyen 35 yada 36 tam hatırlayamıom bile artık orda matematikçi ve müzisyen insanlara ihtiyacım var o yüzden virüsü verdim size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ormuooorr ormuuoor napamıorum 6. yı .( [spo]sheer heart attack albümünde kaldım ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 vincent van gogh art square ? name ? hmmm ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sheer heart attack da kaldım ben de. İpuçlarınızdan da hiç bişey anlamadım 3=9 1=2 2=2 8=9 7=14 10=7 Sheer heart attack albüme parçalarının baş harfine göre-> T=D B=K K=K S=D I=S M=I yada alfabeye göre-> C=I A=B B=B H=I N=H L=G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @angelfire: [spo]abi van goghu wikipediadan araştır google'dan resimlere falan bak.o evle alakalı bişeyler bulman lazım square'i soruyor sana..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hihihi ben hep takılıyorum [spo] dopey dio t dio look for the others dio viki den diğer cücelere bakıyorum ama t ile ilgili bir bağlantı kuramadım. [/spo] [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:25 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ayrıca arkadaşlar bilmecelerde aşaada google search bar çıkıyosa o bulmacada araştırma yapcaksınız belli ki.farketmeyenler falan için şimdiden belirteyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]black diğer cücelere bakmaya devam et site içinde=) kahnx yaklaşmış gibisin..çok zorlama alfabe falan..tracklist olayına aban biraz daha tutturmak üzresin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 15e gelen el sallasın size yardımcı olmak için ben de başladım. bi de baya ilerledim 15te ama elimde kaynaklar var tahmin kısmını yapamıyorum sanırsam. kafa kafaya verelim bari :) bi de size hint kaynağı vereyim buralarda 50ye kadar gelmiş adamlar da var. [spo]http://www.nordinho.net/vbull/online-riddles/31956-amnesya-final-riddle-challenge.html http://www.gamershood.com/forum/showthread.php?p=379671[/spo] edik:noktalama özürlüyüm evet. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:32 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:37 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]14 teyim January 21, 2006 loto kazanan numaralar burada http://www.nylottery.org/ny/nyStore/cgi-bin/ProdDetEv_Cat_333661_NavRoot_304_ProdID_1221342.htm dogru iz uzerindemiyim, yardım edin mehmet ali bey :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hintledim seni gaming [spo]o soruda daha basit-geniş düşünceksin.source ta sana bi gaz veriyo ona göre hareket et :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ya ben 8'e kadar tek başıma geldimde, 8'de takıldım Kilolarını nerden bilebilirizki? bilsekte ne şekil yazıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @lathspell [spo]kilo-ağırlık olayını biraz geniş geyik düşüncen abi :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sheer heart attack [spo]şarkı numarası=şarkının x. harfi şeklinde hintimiz. boşluklar harf sayılmıyor [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar