Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amnesya.com - Ailecek Kafayı Yedik...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bol spoiler kullanırsak yada pm daha iyi olur.direk cevap vermek yada almak pek zevkli değil sonuçta bilmece üzerine debelenmek ve sonunda bulup sevinmek amaçlı oynuyoruz.
Mesaj tarihi:
ya ben resimlerde brightness contrast ayarlarını yapıyorum paint shop pro ile. ama hiç bir şey belli olmuyor? ne biçim iş bu :P daha 1. bölümü geçemedim! :(
Mesaj tarihi:
e zaten demiştim yine olmadı

ekleme: enter'a basarken elim virgüle çarpıyormuş oldu şimdi

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:11 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hadi müzisyen patiler çabuk ilerleyen 35 yada 36 tam hatırlayamıom bile artık orda matematikçi ve müzisyen insanlara ihtiyacım var o yüzden virüsü verdim size :D
Mesaj tarihi:
sheer heart attack da kaldım ben de. İpuçlarınızdan da hiç bişey anlamadım

3=9 1=2 2=2 8=9 7=14 10=7 Sheer heart attack albüme parçalarının baş harfine göre-> T=D B=K K=K S=D I=S M=I yada alfabeye göre-> C=I A=B B=B H=I N=H L=G
Mesaj tarihi:
hihihi ben hep takılıyorum
[spo]
dopey dio
t dio
look for the others dio

viki den diğer cücelere bakıyorum ama t ile ilgili bir bağlantı kuramadım. [/spo]

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:25 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ayrıca arkadaşlar bilmecelerde aşaada google search bar çıkıyosa o bulmacada araştırma yapcaksınız belli ki.farketmeyenler falan için şimdiden belirteyim :D
Mesaj tarihi:
[spo]black diğer cücelere bakmaya devam et site içinde=)

kahnx yaklaşmış gibisin..çok zorlama alfabe falan..tracklist olayına aban biraz daha tutturmak üzresin[/spo]
Mesaj tarihi:
15e gelen el sallasın size yardımcı olmak için ben de başladım. bi de baya ilerledim 15te ama elimde kaynaklar var tahmin kısmını yapamıyorum sanırsam. kafa kafaya verelim bari :)

bi de size hint kaynağı vereyim buralarda 50ye kadar gelmiş adamlar da var.
[spo]http://www.nordinho.net/vbull/online-riddles/31956-amnesya-final-riddle-challenge.html

http://www.gamershood.com/forum/showthread.php?p=379671[/spo]
edik:noktalama özürlüyüm evet.

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:32 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 19:37 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...