Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amnesya.com - Ailecek Kafayı Yedik...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şimdi 23teyim de

[spo]The Temple of Knowledge Kataklysm'in Nuclear Blast tarafından 96 yılında çıkarılan albümü. bu yoldan ilerleyeyim dedim bir yere varamadım. ayrıca zoom.jpg resminin commentinde Goh.ComeLetArgo diye bir şey var. aratınca italyanca sitelerden bir şeyler çıkıyor. onu da pek çözemedim italyancam olmadığından. ne yapsam bilemedim
ha bir de. bu yazan rakamların hepsi ters yazılıyken bir tanesi başaşağı yazılı.

said:
34 - 42 - 52
80 - 52 - 64(4 başaşağı)

sayfa kaynağında ise yardım yok bence gidip bir kahve alın diyor. oradan birşeyler çıkar mı diye düşündüm onla da bi yere varamadım.
[/spo]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 16:44 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
18 help :)
[spo]sourceun baş harflerinden Binary yi çıkardım.
modem ışıklarından 110,111,101,115 116 sayıları çıktı ACSII ile çevirince noest oluyor :(
bulamadım kaldım burdaki hinte baktım yapmadığım birşey yok :(
[/spo]
Mesaj tarihi:
mumu o italyanca siteler bu oyunun italyan versiyonunda yine cevap için kasanların forumuna ait.

rakamlar da
[spo]34-42-52
08-52-49 olacak yanılmıyorsam[/spo]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:19 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu spo 23 için direkt cevaptır, istemeyen açmasın
[spo]Cevap shannon. İrlanda'da Shannon adlı bi yerin koordinatları 52 42 34K, 08 52 49B[/spo]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:07 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
irfanview comment gösteriyor dedim..
valla salında göstermesi lzım fakat galiba göstermiyor ( en azından bendeki yapmıyormuş, var öyle bir fonksiyon ama olan comment e yok diyor)
Mesaj tarihi:
eyvallah kojiroh, devam edeyim bir bölüm daha bari ben de

23 ile ilgili spoiler;
[spo]
yalnız birisi ne olur bana açık açık 23 te zoom.jpg i ve buna bağlı değilse eğer kuzey ve batıyı nasıl bulduğumuzu açıklasın delircem, adım atamadım o bölümde[/spo]
Mesaj tarihi:
23 ile ilgili [spo]zoom resminde sadece comment kısmında adres var.orada da resimdeki sayıları sallıyorsun en azından ben böyle yaptım.kuzey güney doğu batı kasmadım[/spo]
Mesaj tarihi:
20.
[spo]20 bölümde ilk kısmı prnt screen ile resmi durdurup newgrange i görüp bilgisayarımı geri alarak geçtim. Ardından ikinci bir resim çıktı bir motif gibi gri sarı orada kaldım [/spo]
Mesaj tarihi:
29[spo]
said:
29da takıldık bakalım..çok anlamsız bişi

renklerin rgb kodlarından 2 kelime bulacaksın.[/spo]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:49 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...