Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Darqainu iyi mi ettin kötü mü ettin bilmiyorum ama hasta ettin bizi valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abi şimdi 23teyim de [spo]The Temple of Knowledge Kataklysm'in Nuclear Blast tarafından 96 yılında çıkarılan albümü. bu yoldan ilerleyeyim dedim bir yere varamadım. ayrıca zoom.jpg resminin commentinde Goh.ComeLetArgo diye bir şey var. aratınca italyanca sitelerden bir şeyler çıkıyor. onu da pek çözemedim italyancam olmadığından. ne yapsam bilemedim ha bir de. bu yazan rakamların hepsi ters yazılıyken bir tanesi başaşağı yazılı. said: 34 - 42 - 52 80 - 52 - 64(4 başaşağı) sayfa kaynağında ise yardım yok bence gidip bir kahve alın diyor. oradan birşeyler çıkar mı diye düşündüm onla da bi yere varamadım. [/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 16:44 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 21 help plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 21 için geride cok büyük bir spoiler vardı. bi kaç sayfa önce. bi bakınıver direk cevabı alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 18 help :) [spo]sourceun baş harflerinden Binary yi çıkardım. modem ışıklarından 110,111,101,115 116 sayıları çıktı ACSII ile çevirince noest oluyor :( bulamadım kaldım burdaki hinte baktım yapmadığım birşey yok :( [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lethe buradaki hintleri iyi ara bulursun sonucu her şey burada var. [spo]o değil de taban maban kasamıcam biri 19un broken pathinin cevabını pmlese ya?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hayda dikkat etmemişim. Geçtim neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.amnesya.com/mac-and-linux/ burdan direk commentler öörenilio nie kasıosunuz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 utopia windows calculator ü viewdan falan scientific mode'a geçirion bin'e basıyon topluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 gilean 23 yardım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 23 te [spo]goh.comeletargo nedir yahu. Goh ile ilgili bi tek Great opera house bulabildim. comeletargo bi çağrısım yapmıyor sayılardan zaten hiçbirşey anlamadım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 mumu o italyanca siteler bu oyunun italyan versiyonunda yine cevap için kasanların forumuna ait. rakamlar da [spo]34-42-52 08-52-49 olacak yanılmıyorsam[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:19 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]goh.comeletargo googleearth.com[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ee gugılearth ı indirmem mi gerekiyor. Çok kasıo o program bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bence herkesin ondan sesi kesildi.Üşeniyor millet indirmeye ben dahil.Biri cevabı bulsa da atsa modu var sanki.Yoksa yanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu spo 23 için direkt cevaptır, istemeyen açmasın [spo]Cevap shannon. İrlanda'da Shannon adlı bi yerin koordinatları 52 42 34K, 08 52 49B[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:07 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hmm :S hint verilmeyen bölümlere sinir oluyorum. Close your eyes and reflect... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 irfanview comment gösteriyor dedim.. valla salında göstermesi lzım fakat galiba göstermiyor ( en azından bendeki yapmıyormuş, var öyle bir fonksiyon ama olan comment e yok diyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 29da takıldık bakalım..çok anlamsız bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eyvallah kojiroh, devam edeyim bir bölüm daha bari ben de 23 ile ilgili spoiler; [spo] yalnız birisi ne olur bana açık açık 23 te zoom.jpg i ve buna bağlı değilse eğer kuzey ve batıyı nasıl bulduğumuzu açıklasın delircem, adım atamadım o bölümde[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 23 ile ilgili [spo]zoom resminde sadece comment kısmında adres var.orada da resimdeki sayıları sallıyorsun en azından ben böyle yaptım.kuzey güney doğu batı kasmadım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 20 için [spo]20 de ikinci kısma geçtim ancak orada kuruduk kaldık? Printscreen yapıyorum brightness contrass la oynuyorum ama beceremedim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 smoke açıkla biraz daha tam nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 20. [spo]20 bölümde ilk kısmı prnt screen ile resmi durdurup newgrange i görüp bilgisayarımı geri alarak geçtim. Ardından ikinci bir resim çıktı bir motif gibi gri sarı orada kaldım [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 29[spo] said: 29da takıldık bakalım..çok anlamsız bişi renklerin rgb kodlarından 2 kelime bulacaksın.[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:49 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar