Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bir grubun, herhangi bir tarihteki bir konserini izleme sansiniz olsaydi, hangi grubu hangi tarihte izlemek isterdiniz? Mantiken artik mumkun olmayan seyler yani. Tek grup yazin ama, siralamayin : ) Benimkisi Alice in Chains, hemen Dirt albumu sonrasi buyuk bir festivalde. Ah ulan ah butun gun youtube'da konserlerini izleyip ic gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 düşüneyim söyleyeceğim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 In Flames in türkie turnesi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Dark Tranquillity // Türkiye sınırları dahilinde olduğu sürece tarih de farketmez. Özel bir zaman da lazım değil, albümlerinin her salisesi özel bence. Ama bir shadow duet söyleseler orjinal kaydın solistleriyle mükemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ilk ben yazicam bunu nihaho pink floyd un herhangi bi konseri ama pink floyd pink floyd ken, roger waters in gozu para burumemisken falan bir de Buddy Rich yasarkenki caldigi konserlerden herhangi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hmm. tüm zamanlar dahil olunca heralde bilmediğimiz unutulmuş pek çok konser girer buna da bimediğimiz için birşey diyemeyiz : ) onun haricinde, canlı olarak elvis, frank sinatra, edith piaf, barry white falan izlemek isterdim. gruplara gelince, yine 70 lerin falan meşhur gruplarını o zamanki halleriyle izlemek süper olabilirdi. ne bileyim pink floyd, led zeppelin, hatta alice cooper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 KISS Avustralya melbourne senfoni konseri yada Iron Maiden Rock in Rio arada kaldım..seçemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Woodstock =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Pantera'nın herhangi bir konseri. RIP Dime. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 pink floyd Earls Court Exhibition Centre, London p*u*l*s*e gelmiş geçmiş en iyi konser. hayır diyene tokat atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 pussycat dolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Death'in konserini izlemek isterdim gönüllerden Iron Maiden da geçiyor ama nasılsa onu izleme şansımız hala var. Chuck'ı bir kereliğinede olsa yakından görebilseydim nelerimi vermezdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Pulse'da olmak isterdim, hem de nasıl : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ramones konseri isterdim, küçük pis bi yer altı barında olabilirdi. doyasıya eğlenirdik tayfamla, tarih olarak da 70 ler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Woodstock 69 69 senesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Woodstock Iron Maiden Rock in Rio Whitesnake ve AC/DC'nin efsanevi donington park konserleri Blackie Lawless'ın en wild child zamanlarında ki amerika turnelerinin birtanesinde izleyebilmek W.A.S.P'ı. ve criss oliva ölmeden önce savatage i izleyebilmeyi çok isterdim ama imkansız tabi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 69 woodstock veya Led zeppelin how the west was won. 70 başındaki herhangi bi led zeppelin konseride olabilir aslında. Onun dışında john paul jones isterdim şu anda bi tek john paul jones'a takıdlım kaldım acıkcası. ama hangisi diyosanız tek bi seceneğim varsa woodstock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 AC/DC Donington konseri ya da Mötley Crüe Moskova konseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 monsters of rock 91 miydi neydi ac/dc metallica falan olan sovyetlerdeki konser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bon Jovi / One Wild Night Turnesi / Someday I'll be Saturday Night şarkısı sırasında orda bulunmak isterdim.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 pussycat dollz @ cons bap resort euhe madem fantazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 shakira feat nicole (pussycat dolls) feat beyonce feat hillary duff feat j.lo feat bathory in da levent bathorized arena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Jennifer Lopez konyaaltı acıkhava tiyatrosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Iron Maiden TÜRKİYEYE GELECEK! fantezisinin gerçekleşmesini isterdim şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Pulse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar