Draven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 o durumda herkes kacar abi[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 burdan cikacak sonuc jediyi goren bh mandaloriani yaglar mi demek oluyor[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hadi acun simit'i filan da geçelim, bakalım beyaz perdenin bir diğer ödül avcısına. leon kardeşimizi evinde kıstırdı tonlarca polis, adam gebermenin eşiğine kadar savaştıktan sonra kraliçe amidala'yla buluşabilmek için kaçmak durumunda kaldı. jango'nun yaptığına ise halk arasında "zoru gördü mü ... derdine düşme" denir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 kiz tavlamak icin hangi maskeyi almaliyim? scream maskelerini denedimm olmadi bobaninki kizlarda da ise yarar mi?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 maskelerin kiz olayinda ise yaradigini gormedim. boba ve vaderin kanimca denklemi olan guc+kotuluk+maske=roxxorz denkleminde kiza yer yok. hepsi tek blaster dolasiyo. orumcek adamin kizlarla asiri sorunu var, zaten onun denklemi bu degil. batmanla demir adama gelince onlarin tonla parasi var, para dedin mi zaten maskeye gerek yok, suratina kaktus giysen yine olur. yani maskeyi karizma icin seedicen sonra o karizmayi yatirimlarla birikime donusturcen su anki fikrim bu benim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ciddi biseyler soylemek gerekirse bence hersey imaja bagli adamin saberi fln yok ama yine kendine bi sekil yapmis gizemli fln dogal olarak insanlar bayiliyo halbuki yakindan tanisalar bi ay 2 ay beraber takilsalar olayin hic bi gizemi kalmiyacak dolayisiyla da "cool" olmiycaklar... halbuki jedilar fln oylemi adamlarin herseyini biliyosun neye nasil tepki verdiklerini dibine kdr biliyosun olgun insanlar bence genclik sevdalarina kapilmiyolar.. bu kotu adam sevdasi hemen hemen her alanda gecerli ozellikle asi genclerimiz daha yatkin oluyolar.. tabii bana kalirsa bunlar...ben burdaki cogu kisiden daha az bilgi sahibiyim bu konuda(cedaylar fln)...[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 heh yüzüne gelen bir blaster ışınını sanki kalp atışıymış gibi bir refleksle kılınla savuşturamıyorsan yüzünü kapatacak bişey giymen akıllıca olur diye düşünüyorum. Bide haksızlık ediyorsunuz jediler zaten bu evrenin "über"leri ki? Neticede jediye karşı jedi olmayan kim olursa olsun direk ölüyo. Hatta Obi Wan bile soğuk suyun dibini görmek üzereyken Cüneyt Arkın filmlerini aratmayacak bir şekilde ipi iğne deliğinden geçirerek kurtuldu. Adamlar jedi öldürtmüşler Bobba'ya daha ne :) O jedi de öyle eğitimsiz olamaz neticede jedi konseyinin bir üyesi, ha zaten Boba vurmasa Dooku onu parça pinçik ederdi o ayrı. Bi de bu şekilde bakınca Darth Maul'da gözüktüğü HER bölümde ölmekten başka bi iş yapmıyo hehe, derseniz ki o da Qui Gon'u öldürdü ben de derim ki Qui Gon acemiydi olur biter :) Acun Smith'de kendisinden 200 tane kopyalayıp yine hayatının dayağını yedi Neo'dan da kendisi klasman dışı bi varlık olup dayaktan akıllanmadığı için bu sınıflamaya giremez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 eheheheheheh... evet jedi hakkaten en uber mevzuda.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Gunn, 27 September 2003 19:16 tarihinde demiş ki: episode 2 yi bir daha seyret istersen. Kont Dooku'nun yanına konan jediyi öldürüyor. Filmde de one on one'da jedi öldüren başka bi karakter yok zaten. o sahneyi cok iyi hatirliyorum o zavalli jedi baya kotu oluyo hatta bok yoluna gitti diyebiliriz adam daha "aha zipladik konduk ama nereye?" diye etrafina bakinirken hobarey asagi dusuyo ben orda jedi kardesimize cok acimistim o kadar egitim al kas force morce yap sonra da boyle ol valla yazik oluyor bu genclere...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 simdi force var isin icinde, her sey genis bir dokuya uygun oluyor. o jedi oyle poq yoluna gitmese belki jungayi cizecek, boba da yetisemeyecek sonra han solo sonra hede.....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ehe unity ona bakarsan episode I de darth maul speederıyla anakini ezseydi hiçbiri olmayacaktı ep 4-5-6 da geçen olayların :) ya da palpatine in kafasına meteor düşseydi ölseydi star wars olmazdı. olasılık çok yani :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 iste o yuzden cok onemli o kelebek gibi konan jedinin basina gelenler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 barmen bu herif ya[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 tabi siz asıl rolünü bilmiyorsunuz. Dexter Strikes Back[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 dexter bir qui gon iki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar