Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boba Fett'e noldu?

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

aha bak coldwind bu guzel tespit oldu ha. bh nin jedi olayindan sonra on plana cikmis ikinci tip olmasi uzun sure oynama gerektirmesi pazarlama acisindan mantikliligi dogru saptama.

yanniz bhlerden daha onde olan bir tipleme var. pilot. expansion cikarken safi alliance kaskli reb pilotlarla kafasina buzdolabi giymis tie fighter pilotlarini koyarlar artik sitelere, kapaklara.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o expansion paketini adam gibi çıkartırlarsa millet direk bırakıcak bounty huntermış commandoymuş herkes bu sefer pilot olmaya çalışcak ama onu nasıl yapacaklar çok merak ediyorum... yani uzayda sonuçta uzay simulasyonu mu olacak yoksa gene skil kasıp mı pilot oluncak o da belli deil sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

SOE nin olayı son derece saçma benim düşüncem BH karakterime şöyle güzel bir fighter çekip uzayda da avlanmaktı ancak tabi skill cap olayı bu olayı engelliyor.Ayrıca tamamlanmamış oyunun üzerine bir tamamlanmamış expansion alıp daha çok para ödeyim ki?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bu akşam erken dönem sw filmlerini bir daha seyredeyim bari. attack of clones'taki sevgisiz kalmış bir çocuk tiplemesi çizdirilmiş bobba'yı farketmiştim fakat daha önce herbirini 2-3 kez izlemiş olmama rağmen 4-5-6'daki bobba tipi dikkatimi çekmemişti. çıkacak olan episode3'te bobba'nın büyümüş haliyle karşılaşacağımızı sanıyordum. neyse bu akşam, şu daha önce farkedemediğim karizmayı bir görmeye çalışayım :)

bu arada ödül avcılarının en iyilerinden sayılan jango fett de biraz fazla acemi birliği eri gibi öldürülüyor.

neyse zaten hepsi mahsusçuktan... filim icabı yani :-)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

boba öldü... kabullenin, eğer GL bobanın yaşadığını anlatmak isteseydi mutlaka canavara yem oluşundan sonra bi şekilde oradan çıktığını gösterirdi yeni çekim ep6 da. Ayrıca fett ailesinin üyelerinin boy gösterdiği filmlerde ölmekten başka yaptığı bir şey yok yani. Ep2 de karpuz gibi kesiyolar, Ep6da da Han Solo'nun sakarlığından/şansından ölüyo. Adamın tüm filmler boyunca yaptığı adam gibi bir iş yok, Han soloyu takip etmekten başka. Jedi öldürmüşlüğü yok -ki buna Jedi avcısı falan diyolar- Expanded universede bir kısım fan için hayatta tutulan sıradan bir karakter.

Ancak Unitynin Vader la Boba yı aynı kategoriye koyup olayı maskeye bağlamasını kabul etmiyorum. Sonuçta tüm filmlerin ortak noktası Anakin Skywalker a.k.a. Darthvader, yani Darthvaderı sevenlerin sevme sebebini maskeye bağlamak komik kaçar bence.

Son olarak koskoca Jedi Master Qui-Gon nasıl oldu da bi sith app e yenildi denmiş. Sith apprentice leri bir çok Jedi Masterdan daha kuvvetliydi. Normal bişi yani quinin maul tarafından dürtüklenmesi.[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 26 September 2003 17:25 tarihinde demiş ki:
smoke iyi konusmus. harbiden bobafetin bi olayi yok solo kovalamaktan baska. bi de mace winduya bi iki hokkabazlik yapti.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Boba Fettle Jango Fetti karıştırmayalım lütfen... Hoş, Boba Jango'nun klonu ama kendisini baba olarak görüyo, ikisi aynı ama ayrı kişiler yani... :-)

Bi de Boba Fett'in EP6'da ölüş sahnesi babasının ölümünden daha trajik... BH oynayan arkadaşların ilahlaştırdığı (zırhları çok güzel ben de kabul ediyorum) Boba Fett ve Jango Fett ikilisi, çok komik şekillerde ölüyorlar...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

han solo carbonite yüzünden yarı-kör şekilde dolaşırken savaşıyordu o sırada. arkasında boba nın olduğunu görmedi ve elindeki vibro balta ile "yanlışlıkla" boba fett'in jetpack ine vurdu, jetpack açıldı ve karşıdaki jabba'nın gemisine çarptıktan sonra yuvarlanarak aşağı düştü. trajikomik bir düşüş tabi. :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 26 September 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah süper, unity'nin dediklerinin %95'ine hak veriyorum. destekleyecek birşeyler yazacak oldum ama öyle güzel noktalara değinmiş ki daha iyi ifade edilemezdi.. :)

ödül avcısı dendi mi benim aklıma mandayuvayapmışsöğütdalınarian zırhlı baba, cango gelmez lee van cleef'in albay mortimer'i gelir.. 8-)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

dünya bankası kredi verirse ancak, ne makine kaldırır ne hat, bütçe olayı da cabası. sw'ye genel olarak pek ilgim olmadığı halde sırf bu kadar tanıdık bulunduğundan oynamayı isterdim..

neyse belli olmaz, Allah isterse kulunun işini, mermere geçirtir dişini, istemezse kulunun işini, muhallebide kırar dişini.. protez taktırır belki bana..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

farkli serverlerde oynanirsa iki kisinin ayni account ile ayni anda oynayabildigini soyluyorlardi bi arastir istersen. eclipsede karakter acmayacak birisi varsa belki anlasirsiniz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 26 September 2003 17:13 tarihinde demiş ki:
Jedi öldürmüşlüğü yok -

episode 2 yi bir daha seyret istersen. Kont Dooku'nun yanına konan jediyi öldürüyor. Filmde de one on one'da jedi öldüren başka bi karakter yok zaten. Adam iyi yani. Birinde inanilmaz bi şanssızlık yüzünden ölüyor. Diğerinde de güçlü bir jedi öldürüyor ki o öldürmeden önce gergejderavarzorha gibi bi yaratık sersemletiyor zaten.
Bu arada sevilen Boba Fett karakteri zaten I ve II deki değil orjinal trilogydekidir. Öyle melez hafif tombiş mülteci olmamış yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

simdi demek ki o jedi kelebekmis comezmis. yoksa ustasinin yanina ucup konmaz. haddini bilir. oldurebilmis mi mace winduyu ? niyet. zoggobar hayvani dikkatini bozduysa demek ki tedbirini almamis. ne anladim ben mandaloriandan ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

zoggobar jango fett'in üstünden geçtiğinde jet pack e zarar veriyor. mace işini bitirene kadar görebilirsiniz ara sıra jet pack ten kıvılcımlar çıkıyor. yoksa jango o fırsatta kaçardı, ancak kaçacak yer olmadığından malum son geldi..

sonuçta zırh blaster ışınlarına karşı etkili, herşeyi delip geçen sabera karşı değil. eğer episode II yi biraz dikkatle izlerseniz jango fett'in jedi'lara karşı taktiğinin "ışın kılıcını kullandırtmama" olduğunu farkedeceksiniz.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Sosyal ağlarda paylaş

sonuç 'esaslı kötü adamlık'ta boba ya jango sınvaı veremiyorlr tam olarak, "ama şu oldu bu oldu yoksa döverdi, grip olmuştu o gün, aha doktor raporu" açıklamaları yetersiz.. :)

bakınız acun simit'e, adam morpheus'a sıra dayağı atıyor, sonra da neo'yu dünyayı ucuna kadar kovalıyor. yenilse bile yeni bir numara bulup gene neo'yu kaçmak zorunda bırakıyor. bakınız t-1000'e, adamdan her ne yapıp kaçmaya çalışıyorlar, yanlarına geldi mi şansları yok zerre kadar. ama bakınız jango'ya, daha ilk kapışma sahnesinde adam kaçmaya çalışıyor, henüz dk 1 kendini kurtarma derdinde..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...