fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Şimcik benim yiğenin gösterisinde kullanmak üzere Grup Hepsi'nin Karaokesi gerekmekte. Bu zıbıdıklar arka planda enstrumantel olarak şarkı çalarken hoplayıp zıplayıp kendileri şarkıyı söyleyecekler. Bir sürü program indirdim ama ve lakin bir türlü vokali yok etmeyi başaramadım. Doğrudan silinmişini aradım bulamadım. Bana şöyle vokaller temizlenmişinin linkini atabilecek bir babayiğit varmıdır acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 fedo bu anac tavirlarin gozlerimi yasartiyo euheuha midi calsa omuyo mu kolay bulunur midi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 o da olur herhal işte yeterki onunla dansedilip söylenebilsin ama son derece düşük kaliteli sekizinci sınıf org sesi de olmaz haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 upınız efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sanirim bu dedigin biraz zor.bende ayni seyi mesela gitarlari cikarmayi falan denemistim zamaninda, isi bilenler imkansiz ole sey yapamazsin demisti hehe ama turkrock.com forumlarinda uygun bi alana(muzik teknolojileri olabilir) yazarsan orda bu islerle ugrasan insanlar var belki yardimci olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eğer tek vokalli bir grup olsaydı iyicene temizleyebilirdim ama bunlara zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar