PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 arkadaşlar elektro gitar almayı düşünüyorum veya davul a başlayacağım...biri iki sorum olacak.. -Elektro gitar için nota bilgisi gereklimi yoksa tab okuma ritm vb. yetermi? -davul hakkında ise, biliyorsunuz evde davulu çalmak zor... -çalışmak için pad alsam ayda 5-6 kerede stüdyoda çalışsam arkadaşlarımla yapabilirmiyim? -1.92 cm boy bu ikisi için herhangi bir engel teşkil edermi? -son sorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?(sana bağlı demeyin siz olsanız? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Elalemin şarkılarını sağda solda çalmakla yetineceksen, tab bilgisi de yetebilir. Ancak gerçekten kendin müzik yapmak istiyorsan nota bilgin olmalı ki pentatonik gamlarını falan çöz işin, kendi müziğini yazabilir vs. Ayrıca teorik olarak da nota bilgisi müzik hakkında çok şey katıyor insana, kesinlikle öğrenilmeli bence. Ayrıca gitar da bateri de kötü birer enstrüman BENCE. Herkes ya gitar ya bateri çalıyor çünkü zaten. Ciddi müzisyenlik ilgin varsa işe piyanoyla giriş derim. Boy neden engel olsun onu anlayamadım yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Nota gerekli bence. Boy neden engel olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ne biliym =) hmm peki soruyu şöyle sorsam elektronik gitar çalmaya başlasam sağda solda çalsam bunları yaparkende biryandan nota öğrenmek için kassam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 O olabilir tabii ki. Ama yani nota işini gözardı etme derim. Tab dediğin zaten dünyanın en basit sistemi. Nota öğrenimini hafife almadığın sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 davul olayı peki? Stick kontrol + tab okuma(?) dersi aldıktan sonra geliştirilebilecek birşey heralde? karar veremiyorum ikisinide çok seviyorum ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yani davul tabii biraz daha zor malum sessizce çalınması pek olası bir enstrüman değil :) Ancak sen bilirsin yani, hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa. Ben şahsen bir süre gitar çaldım, sonra herkes gitar çaldığı için sinirlendim, şimdi çalmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Notasız olmaz . Kötü enstrüman yoktur . Piyano hepsinin anasıdır , amacın karizmadan ziyade "müzik" yapmaksa , piyanoyla başla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 brak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar