Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TT net ve nisan ayı kotası


sanchez

Öne çıkan mesajlar

Nisan ayında kotanın 4 gb'a çıktı güyya fakat (3,937 GB) kullanmama rağmen 957 mb kota üzeri kullanım geldi. Şimdi bunu bu arada fatura gelmeden borcu ödedik ancak orda bu kota aşımı ücreti yoktu sonra bu fatura geldi şimdi bu faturayı paşa paşa ödeyecek miyim yani?
İtiraz etsem bişey çıkar mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir şey başınıza geldiğinde TT'ye kafam girsin diyeceğinize gidip müdürlüklere iletin,dilekçe verin.

ADSL'in altyapısı geçen senelere rağmen hala oturtulamadı,özellikle Araplar oturtmaya niyetli değil.Müdürlüğe bildirir,dilekçe yazarsanız ilgilenirler merak etmeyin.Niye dilekçe yazarsanız eğer lafta kalırsa unutulur gider,bu gerekli yerlere bildirilmez,ama resmi evrak sunarsanız bu mutlaka müdür yardımcılarından birine ve müdüre gönderilir,oradan imzalanır ve rahatınıza kavuşursunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ttnet in kota takip sitesinde zaten adamlar oraya not düşmüş ler "bazı programlar yüzünden bu sitede bazen gercek değerlerden farkli değerler cikabiliyor" şeklinde. yani ttnet i savunmuyorum tabiide sitede böyle fatura da şöyle şeklinde bi dilekçe vermek cok sağlıklı olmayabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi senin yaptığın tüm işlemler zaten kayıt altında santrallerde.

O salak kota öğrenme sitesi çoğu zaman hata yapabiliyor,salak fatura basılırken yanlış basılabiliyor vs. vs. Siz eğer resmi dilekçe verirseniz bunun üzerine gidiliyor.

Benim babam TT'de bölge müdürü zaten bilen biliyor daha önceki konulardan,benim bizzat yaşadığım olaydır hatalı fatura basma olayı.Bizzat babam ilgilenmiştir ve adama gerçek faturası verilmişti.

Çok oluyor böyle hatalar,Telekom'un en büyük hatası ADSL'i zamanından önce getirmekti Türkiye'ye.En azından bir 6 ay daha alt yapı çalışmaları yapılsaydı şuan sorunsuz bir internetimiz olacaktı.Çünkü ana şebekelerde bir sorun yok tamamen dağıtımda tüm sorun.E olay böyle olunca müşteri olan biz zararlı çıkıyoruz.O zaman da kafam girsin diyoruz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...