Trevize Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bir kitabın yazdığına göre K.IRAK ta askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde NOTA vermeyen hatta; - Ne vercez MÜZİK NOTASI MI? diyen çok kıymetli belden kırma başbakanımız seçimler yaklaşırken 4dk ihlale NOTA veriyor. Kısaca sormak istiyorum . Ne verildi Müzik notasımı?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ne vercez değil de, "bu müzik notası değil, beyler" dendi caps başlık niye? siyaset konuları yeter bence ne yani bu sefer de mi nota verilmesin?
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 "-Ne vercez MÜZİK NOTASI MI?" demişti sanki de parti salonunda mı ne demişti. Hatta Baykal da dalga geçmişti "-Sayın Başbakan Nota'nın ne demek olduğunu bilmiyor" diye.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Dostum caps açık kalmış bir el atıver.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bu adamın böyle biyerlerden bişiler okuyup gaza gelip tüm gazıyla Caps açık başlık açması (yanlış hatırlamıyosam 3-4 kez oldu) başlı başına bi ekol :) Biraz yavaş yahu, burada herkes biliyor başlığını capsla açmayı, ama kimse açmıyorsa bi sebebi var demektir.
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Verin arkadasa notayı , alın gazını
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 rte hiçbirşey bilmiyor yapamıyor. olay bu özetle.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Admin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben nota vereyim o zaman bu topice. kota da olur mesela 8 msj limiti aşılmış.
Öne çıkan mesajlar