DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Baggio said: DadashNik0F said: çok merak ediyorum EA ne zaman bir oyunun serisini bitirecek ve yeni oyunlar çıkarmaya başlayacak. Yeni oyun iste sana, konsept farkli, hasar modellemesi var, falan filan. Tomb Raider serisi degil ki bu yani, illa adinin degismesi mi gerekiyor? nası seri değil abi. NFS adı altında çıktı sonuçta oyun. her yeni fikir ortaya çıktığında (hasar modellemesi mesela) bu adamlar yeni oyunmu çıkaracak yani ? fifa mesela. adamlar artık yapacak bişey bulamıyolar anca grafikleri yenilemeye çalışıyolar. bunun sonu gelmiyor işte. adamlar farklı alanlarada el atsalar orjinal bi oyunla gelseler neyse dicem. sonuçta böyle devam ederse ne NFS ne Fifa ileriki zamanda şimdi aldığınız zevki vermeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 NFS 2 SE sempatizanı arkadaşlara katılıyorum. şimdiye kadar 1 günden fazla oynadığım bir NFS varsa o da NFS 2'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Tek gelisen sey hasar modellemesi degil ki, adamlar cesit cesit konseptler yapiyolar. Bi oyunda dagda bayirda 1960 model Porsche kullaniyosun, oburunde polisten kaciyosun, sonrakinde cilginlar gibi drift yapiyosun bilmemne. Teknik olarak da grafikler gelisiyor, arada oyun motoru degisiyor, yenilikler oluyor, burada hasar mesela. Yeterince simulasyon yaris oyunu var zaten, GTR2 olsun cesitli F1 oyunlari olsun, en kaliteli arcade tipi yaris oyunu da genelde NFS, birakin 1.5-2 yilda bir ciksin iste. Butun isini gucunu birakip NFS cikarip hezimete ugruyor sanki adamlar, elli tane oyunlari var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oyunda bariz bi performans sorunu va 1600x1050 shadowslar kapali bi arabalar full detail, digerleri mediumken 40 fps aliyorum ama oyunda bariz bi gec tepki oluyo. vitality ve reloaded grubu kapisiyolardi en son. vitality, reloaded in crack inin cok asiri performans sorunlari oldugunu falan soyluyodu. gerci bende vitality indirdim ama bisi farketmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 nfs 2 se den aldığınız zevki hiç bir nfs den almıyorsunuz da, bu nfs 2 se nin en güzel nfs olduğu anlamına gelmiyor. kurun bakalım nfs 2 se yi bi karşılaştırın, hangisi daha iyiymiş :) o zevk farkının sebebi sizin biraz büyümüş olmanız hehe ama katılıyorum ben de nfs 2 se kadar saran bir araba yarışı oynamadım. iy idemiyorum bakın saran diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 NFS 5'ten sonrası kısmet olmadı bana ama. Porsche oyununu debriyaj destekli bir direksiyonda oynamak isterdim. Tabi oyunda da debriyaj desteği olmalıydı ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Oyunun adı nfs prostreet ama ici tamamen farklı.Beklıyorsunuzkı serının kaldıgı yerden daha kalıtelı bı nfs cıkıcak sız ıstedıgınız gıbı dolasıp ıstedıgınızı yapıcaksınız ama hic oyle degil.Oyun sanki mesaj kaygılı bısı olmus yahu.Ozel pıstlerde yarıslar - Seyirciler guvenlı yerlere konuslandırılmıs - Yarıscı arkadasların kafalarında motorcu kaskı...Menuden menuye atlayarak yarışlara gırıyorsun başka bır menuden garaja gıdıyorsun fln ancak bir oyun bukadar bozulabılır.Su oyunun yapımcıları arasında bır kısıde durun lan bız napıyoruz bu nebıcım oyun icine ettik serinin dememiş.Hayret gercekten ea games in bazı oyunları ıcıne edişi cok ilginc...Sanki bilerek batırmaya calısıyorlar (Diger ornek icin Uo Kingdom Reborn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Zaten oyunda ilk çıkan ekrandaki yazıda Resmen vermiş mesajı zaten. Güvenli pistlerde kafanda kaskla göğsünde kemerle yarış kendi canını tehlikeye atma hede hödö diye yazmış amcalar. Farklı bir nfs olmuş. Belliki amcalar artık aynı şeyi işlemek istemiyorlar. 2 oyun direkt sokak yarışlarına yönelikti (underground 1 ve 2). Ve 3 oyundurda serbest gezinme var. (underground 2, most wanted, carbon) Bence pro street modifiye ayrıntılarıyla oldukça oynanabilir olmuş. Artık autosculpt olayı sadece görüntü değil ergonomik yapı içinde kullanabiliyoruz. Araca autosculpt çektikten(sanayi ağzı) sonra hava tüneline sokup performans değerlerini inceleyip ona göre ince ayar çekebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 "Motorcu kaski" ile "arabaci kaski" farkli mi uretiliyor ben bilmeyeli? Her turlu araba yaris organizasyonunda pilotlar kask takar, bu oyun da sokak yarisindan pist yarisina gectigine gore kask olacak elbet. Fast & Furious filmleri ve Underground'lardan beri trafik MODİFİĞECİ TURBO ŞÖFER doldu acikcasi, versinler azicik mesaj artik bi zahmet, etkili olacagi supheli ama neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Baggio said: "Motorcu kaski" ile "arabaci kaski" farkli mi uretiliyor ben bilmeyeli? /quote] evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Oyle aslinda evet, pardon. Demek istedigim sadece motorcular mi kask takiyor yani, ya da oyle mi saniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 polissiz nfs istiyorum. nfs III'te vardı: hot pursuit. en son nfs: most wanted oynamıştım onda da vardı. slickers said: nfs II se fzr2000 pioneer gerisi yalan :P hahaha efsane... nileppezdel said: NFS2 SE'yi nextgen olarak yeniden yapsınlar, hepsine çakar. Arcade racing'in doruk noktası ya :) valla ps1'da ridge racer, pc'de nfs 2... onlardan sonra hiç bir yarış oyunundan zevk alamadım. lamborghini, ferrari felan varken tofaş'ı mı modifiye etmekle uğraşıcam ben be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bunda da polis yok, dene istersen :) Underground'larda da yoktu galiba, Most Wanted ve Carbon'da vardi. Emin degilim ama. Karisiyo bi yerden sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 carbon ve most wanted'dan uzak durayım ben o zaman. taa kaç sene önce test drive 3 mü ne vardı. ondan beridir kılım polisli yarış oyunlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mojito Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Tabiki yarışcılarda kask takıyor buna kımsenın ıtırazı yok ama oyunlara kadar gırmesının bı manası yok normal bır beyıne sahıp ınsanın bu oyunlardan etkılenıp sokaga dokulucek halı yok onun ıcın bukadar sacmalamaya gerek yok oyunda.Kaldı kı nfs pro street herkes ıcın bır hayal kırıklıgı oldu.Nfs nin en kotu serisi budur diyebilicegim kadar kotu bir oyun cıkmıs ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pasha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oyunu yukluyorum suan. agiz sulandirmak gibi olmasin ama g25le test edip 2 saate kadar yorumumu yazicam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mojito said: Tabiki yarışcılarda kask takıyor buna kımsenın ıtırazı yok ama oyunlara kadar gırmesının bı manası yok normal bır beyıne sahıp ınsanın bu oyunlardan etkılenıp sokaga dokulucek halı yok onun ıcın bukadar sacmalamaya gerek yok oyunda.Kaldı kı nfs pro street herkes ıcın bır hayal kırıklıgı oldu.Nfs nin en kotu serisi budur diyebilicegim kadar kotu bir oyun cıkmıs ortaya. mantığa bak. e iyi oldu olacak askerler de kask takmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mojito Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Galıba tam anlatamadım kendımı oyunun normal sokaklardan ıllegal yerlerden bır anda temız legal bı hal alması hosuma gıtmıyor bunu anlatmaya calısıyorum.Mesaj kaygısı vermeye calısıyor gıbı dememın sebebıde bu.Ben sahsen nfs pro street ın su halınden hıc zevk almıyorm kafada kask yarış pıstınde modıfıyelı araba falan bu yonden demek ıstemıstım. Son olarakta nfs nin bu actıgı bu yoldan galıba Test Drıve devam edıcek gıbı cunku son oyunu Unlımıted baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pasha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ehm direksiyonla pek bi guzel oynaniyo. kontroller klavyede oldugundan cok daha kolay ve donuslerde hantallikdan eser yok. klavyey ve direksiyonla denedikten sonra sunu soyleyebilirim, direksiyonsuz bu oyun oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bende bir hevesle indirdim 1 saat oynadım çok bayıcı geldi nedense. Grafikler süper güzel ama alışıla gelmiş nfs'den farklı oldugu için pek bi zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mojito said: Son olarakta nfs nin bu actıgı bu yoldan galıba Test Drıve devam edıcek gıbı cunku son oyunu Unlımıted baya guzel TD Unlimited cikali 6 ay falan oldu, belki daha fazla. Olsa olsa NFS devam etmistir ordan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 konsollarda bu tür oyunlar aştı neden pc'de yok bilmiyorum xbox 360 - project gotham racing 4 / sega rally / forza motorsport hepsi de aşmış oyunlar playstation 3 - gran turismo serileri... PC - yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ridge racer'ı unutma. popüler bir seri değil ama çok zevkli oyunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Pro Street. Serinin en güzel oyunu gibi geldi.Hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pek beyenemedim nedense kontroller cok güçsüz :( test drive havası kokladım onu da pek sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Oyle aslinda evet, pardon. Demek istedigim sadece motorcular mi kask takiyor yani, ya da oyle mi saniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 polissiz nfs istiyorum. nfs III'te vardı: hot pursuit. en son nfs: most wanted oynamıştım onda da vardı. slickers said: nfs II se fzr2000 pioneer gerisi yalan :P hahaha efsane... nileppezdel said: NFS2 SE'yi nextgen olarak yeniden yapsınlar, hepsine çakar. Arcade racing'in doruk noktası ya :) valla ps1'da ridge racer, pc'de nfs 2... onlardan sonra hiç bir yarış oyunundan zevk alamadım. lamborghini, ferrari felan varken tofaş'ı mı modifiye etmekle uğraşıcam ben be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bunda da polis yok, dene istersen :) Underground'larda da yoktu galiba, Most Wanted ve Carbon'da vardi. Emin degilim ama. Karisiyo bi yerden sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 carbon ve most wanted'dan uzak durayım ben o zaman. taa kaç sene önce test drive 3 mü ne vardı. ondan beridir kılım polisli yarış oyunlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Tabiki yarışcılarda kask takıyor buna kımsenın ıtırazı yok ama oyunlara kadar gırmesının bı manası yok normal bır beyıne sahıp ınsanın bu oyunlardan etkılenıp sokaga dokulucek halı yok onun ıcın bukadar sacmalamaya gerek yok oyunda.Kaldı kı nfs pro street herkes ıcın bır hayal kırıklıgı oldu.Nfs nin en kotu serisi budur diyebilicegim kadar kotu bir oyun cıkmıs ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oyunu yukluyorum suan. agiz sulandirmak gibi olmasin ama g25le test edip 2 saate kadar yorumumu yazicam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mojito said: Tabiki yarışcılarda kask takıyor buna kımsenın ıtırazı yok ama oyunlara kadar gırmesının bı manası yok normal bır beyıne sahıp ınsanın bu oyunlardan etkılenıp sokaga dokulucek halı yok onun ıcın bukadar sacmalamaya gerek yok oyunda.Kaldı kı nfs pro street herkes ıcın bır hayal kırıklıgı oldu.Nfs nin en kotu serisi budur diyebilicegim kadar kotu bir oyun cıkmıs ortaya. mantığa bak. e iyi oldu olacak askerler de kask takmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Galıba tam anlatamadım kendımı oyunun normal sokaklardan ıllegal yerlerden bır anda temız legal bı hal alması hosuma gıtmıyor bunu anlatmaya calısıyorum.Mesaj kaygısı vermeye calısıyor gıbı dememın sebebıde bu.Ben sahsen nfs pro street ın su halınden hıc zevk almıyorm kafada kask yarış pıstınde modıfıyelı araba falan bu yonden demek ıstemıstım. Son olarakta nfs nin bu actıgı bu yoldan galıba Test Drıve devam edıcek gıbı cunku son oyunu Unlımıted baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ehm direksiyonla pek bi guzel oynaniyo. kontroller klavyede oldugundan cok daha kolay ve donuslerde hantallikdan eser yok. klavyey ve direksiyonla denedikten sonra sunu soyleyebilirim, direksiyonsuz bu oyun oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bende bir hevesle indirdim 1 saat oynadım çok bayıcı geldi nedense. Grafikler süper güzel ama alışıla gelmiş nfs'den farklı oldugu için pek bi zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mojito said: Son olarakta nfs nin bu actıgı bu yoldan galıba Test Drıve devam edıcek gıbı cunku son oyunu Unlımıted baya guzel TD Unlimited cikali 6 ay falan oldu, belki daha fazla. Olsa olsa NFS devam etmistir ordan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 konsollarda bu tür oyunlar aştı neden pc'de yok bilmiyorum xbox 360 - project gotham racing 4 / sega rally / forza motorsport hepsi de aşmış oyunlar playstation 3 - gran turismo serileri... PC - yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ridge racer'ı unutma. popüler bir seri değil ama çok zevkli oyunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Pro Street. Serinin en güzel oyunu gibi geldi.Hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pek beyenemedim nedense kontroller cok güçsüz :( test drive havası kokladım onu da pek sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar