Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS PRO Street

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
DadashNik0F said:
çok merak ediyorum EA ne zaman bir oyunun serisini bitirecek ve yeni oyunlar çıkarmaya başlayacak.

Yeni oyun iste sana, konsept farkli, hasar modellemesi var, falan filan. Tomb Raider serisi degil ki bu yani, illa adinin degismesi mi gerekiyor?

nası seri değil abi. NFS adı altında çıktı sonuçta oyun. her yeni fikir ortaya çıktığında (hasar modellemesi mesela) bu adamlar yeni oyunmu çıkaracak yani ? fifa mesela. adamlar artık yapacak bişey bulamıyolar anca grafikleri yenilemeye çalışıyolar. bunun sonu gelmiyor işte. adamlar farklı alanlarada el atsalar orjinal bi oyunla gelseler neyse dicem. sonuçta böyle devam ederse ne NFS ne Fifa ileriki zamanda şimdi aldığınız zevki vermeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek gelisen sey hasar modellemesi degil ki, adamlar cesit cesit konseptler yapiyolar. Bi oyunda dagda bayirda 1960 model Porsche kullaniyosun, oburunde polisten kaciyosun, sonrakinde cilginlar gibi drift yapiyosun bilmemne. Teknik olarak da grafikler gelisiyor, arada oyun motoru degisiyor, yenilikler oluyor, burada hasar mesela.

Yeterince simulasyon yaris oyunu var zaten, GTR2 olsun cesitli F1 oyunlari olsun, en kaliteli arcade tipi yaris oyunu da genelde NFS, birakin 1.5-2 yilda bir ciksin iste. Butun isini gucunu birakip NFS cikarip hezimete ugruyor sanki adamlar, elli tane oyunlari var piyasada.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bariz bi performans sorunu va 1600x1050 shadowslar kapali bi arabalar full detail, digerleri mediumken 40 fps aliyorum ama oyunda bariz bi gec tepki oluyo. vitality ve reloaded grubu kapisiyolardi en son. vitality, reloaded in crack inin cok asiri performans sorunlari oldugunu falan soyluyodu. gerci bende vitality indirdim ama bisi farketmedi hala.
Sosyal ağlarda paylaş

nfs 2 se den aldığınız zevki hiç bir nfs den almıyorsunuz da, bu nfs 2 se nin en güzel nfs olduğu anlamına gelmiyor. kurun bakalım nfs 2 se yi bi karşılaştırın, hangisi daha iyiymiş :)

o zevk farkının sebebi sizin biraz büyümüş olmanız hehe

ama katılıyorum ben de nfs 2 se kadar saran bir araba yarışı oynamadım. iy idemiyorum bakın saran diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun adı nfs prostreet ama ici tamamen farklı.Beklıyorsunuzkı serının kaldıgı yerden daha kalıtelı bı nfs cıkıcak sız ıstedıgınız gıbı dolasıp ıstedıgınızı yapıcaksınız ama hic oyle degil.Oyun sanki mesaj kaygılı bısı olmus yahu.Ozel pıstlerde yarıslar - Seyirciler guvenlı yerlere konuslandırılmıs - Yarıscı arkadasların kafalarında motorcu kaskı...Menuden menuye atlayarak yarışlara gırıyorsun başka bır menuden garaja gıdıyorsun fln ancak bir oyun bukadar bozulabılır.Su oyunun yapımcıları arasında bır kısıde durun lan bız napıyoruz bu nebıcım oyun icine ettik serinin dememiş.Hayret gercekten ea games in bazı oyunları ıcıne edişi cok ilginc...Sanki bilerek batırmaya calısıyorlar (Diger ornek icin Uo Kingdom Reborn)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyunda ilk çıkan ekrandaki yazıda Resmen vermiş mesajı zaten. Güvenli pistlerde kafanda kaskla göğsünde kemerle yarış kendi canını tehlikeye atma hede hödö diye yazmış amcalar. Farklı bir nfs olmuş. Belliki amcalar artık aynı şeyi işlemek istemiyorlar. 2 oyun direkt sokak yarışlarına yönelikti (underground 1 ve 2). Ve 3 oyundurda serbest gezinme var. (underground 2, most wanted, carbon) Bence pro street modifiye ayrıntılarıyla oldukça oynanabilir olmuş.

Artık autosculpt olayı sadece görüntü değil ergonomik yapı içinde kullanabiliyoruz. Araca autosculpt çektikten(sanayi ağzı) sonra hava tüneline sokup performans değerlerini inceleyip ona göre ince ayar çekebiliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

"Motorcu kaski" ile "arabaci kaski" farkli mi uretiliyor ben bilmeyeli? Her turlu araba yaris organizasyonunda pilotlar kask takar, bu oyun da sokak yarisindan pist yarisina gectigine gore kask olacak elbet.

Fast & Furious filmleri ve Underground'lardan beri trafik MODİFİĞECİ TURBO ŞÖFER doldu acikcasi, versinler azicik mesaj artik bi zahmet, etkili olacagi supheli ama neyse :p
Sosyal ağlarda paylaş

polissiz nfs istiyorum. nfs III'te vardı: hot pursuit. en son nfs: most wanted oynamıştım onda da vardı.

slickers said:
nfs II se fzr2000 pioneer gerisi yalan :P

hahaha efsane...

nileppezdel said:
NFS2 SE'yi nextgen olarak yeniden yapsınlar, hepsine çakar.

Arcade racing'in doruk noktası ya :)

valla ps1'da ridge racer, pc'de nfs 2... onlardan sonra hiç bir yarış oyunundan zevk alamadım.
lamborghini, ferrari felan varken tofaş'ı mı modifiye etmekle uğraşıcam ben be...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki yarışcılarda kask takıyor buna kımsenın ıtırazı yok ama oyunlara kadar gırmesının bı manası yok normal bır beyıne sahıp ınsanın bu oyunlardan etkılenıp sokaga dokulucek halı yok onun ıcın bukadar sacmalamaya gerek yok oyunda.Kaldı kı nfs pro street herkes ıcın bır hayal kırıklıgı oldu.Nfs nin en kotu serisi budur diyebilicegim kadar kotu bir oyun cıkmıs ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Mojito said:
Tabiki yarışcılarda kask takıyor buna kımsenın ıtırazı yok ama oyunlara kadar gırmesının bı manası yok normal bır beyıne sahıp ınsanın bu oyunlardan etkılenıp sokaga dokulucek halı yok onun ıcın bukadar sacmalamaya gerek yok oyunda.Kaldı kı nfs pro street herkes ıcın bır hayal kırıklıgı oldu.Nfs nin en kotu serisi budur diyebilicegim kadar kotu bir oyun cıkmıs ortaya.

mantığa bak.
e iyi oldu olacak askerler de kask takmasın..
Sosyal ağlarda paylaş

Galıba tam anlatamadım kendımı oyunun normal sokaklardan ıllegal yerlerden bır anda temız legal bı hal alması hosuma gıtmıyor bunu anlatmaya calısıyorum.Mesaj kaygısı vermeye calısıyor gıbı dememın sebebıde bu.Ben sahsen nfs pro street ın su halınden hıc zevk almıyorm kafada kask yarış pıstınde modıfıyelı araba falan bu yonden demek ıstemıstım.

Son olarakta nfs nin bu actıgı bu yoldan galıba Test Drıve devam edıcek gıbı cunku son oyunu Unlımıted baya guzel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...