circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Arkadaslar su an dershanedeki denemelerde 225 230 puan cıvarı bırsey alıyorum genelde.Dershanede rehberlık danısmanı össde muhtemelen 10 15 puan ustunu alırsın dıyor..yani össden muhtemelen 235 240 cıvarı bırsey alırım gıbıme gelıyor..Asıl hedefım 255 puan almak bu benım ıcın su an zor gozukuyor.(tabı genede 15 gunde ne olucagı bellı olmaz...Calısma tempom össdekı bıldıgım soruların gelme olasılıgı gıbı durumlar vs..)Neyse onumde ıkı secenek var..bırıncısı annemler gelecek sene bu stresı cekme özele gonderelım dıyorlar..Ikıncısı ıse gelecek sene tekrar deneme ıhtımalım..(Kendımde nedense bır guven var bu konuda bılmıyorum ama)Acaba ne yapmayalım gercekten ıkı arada kaldım..Eger gelecek sene denersem cok cabuk bırakabılırım ondan korkuyorum daha da dusurebılırım..Valla cok kararsızım..Lutfen mantıklı yorumlara ıhtıyacım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ailenin durumu varsaiyi bi özele git, kaliteli eğitim, iyi olanaklar mis gibi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 maddi durum iyiyse özele git derim.. çünkü o sınava bi sene tekrardan çalışmak adama çok koyar... çalışırım diyosan bilemem tabi... dandik bi özel üniversiteye de gitme bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Para var huzur var. Varsa maddi durumunuz ozele git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben dersanede aldıgım puanın 15-20 puan ustunu almıstım. seneye bırakma bence denıldıgı gıbı durum musaıtse at kapagı bı yere. uzadıkca bayar ösese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 senin yerinde olsam özele gidecegime bi sene daha adam akıllı uğraşır istediğim yere girerim , mesela ben istediğim yeri kazanamazsam özele gitmek yerine bi sene daha çalışcam. tabi benim özel üni.lere özel bi antipatim var o yüzden de olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Para var huzur var. Varsa maddi durumunuz ozele git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bence de eğer durum müsaitse özele git. Tekrar yaşanmaz o stres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 daha iyi ve kaliteli eğitim için özel. türkiye de özele gittin eziksin denilebilir. ancak şöyle bir durum vardır. kendi statünü kendin belirlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hangi bölümü düşünüyorsun? sosyal bir bölüm düşünüyorsan kas boğaziçine falan gir derim. yoksa mühendislikse veya imkan gereken bir temel bilimse ve imkanınız müsaitse özel okula git derim, hocalar kaliteli gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Özele gıttıgımde sankı benı bır vıcdan duygusu esır alıcak gıbı gelıyor..Ya sankı össye calıstım kazandım dıyemıyecekmısım gıbı gelıyor.ve unıde öss gıbı stresk cekıcekmısım gıbı gelıyor.Ya bu sene kalırsam gıbı.Yanı tek sıkıntım o duygudan kurtulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 eğer össye hazırlanır gibi kasacaksan, 4 üzerinden 3,5 ortalama yaparsan burs alırsın. sen karar ver. Ben tekrar össye ya da özel üniversiteye girmek yerine itü inşaata girip ordan boğaziçi genetiğe yatay geçiş yaptım misal (onu da yapabilirsin) Ne bölüm istiyorsun söylesene ona göre yorum yapacağım?? [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 22:19 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 İmkanın varsa kesinlikle özel tercih et . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben mesela tıp istiorm 240 fln yapıorm 255 civarı çıkarsam yetmio 265 lazım olmazsa özele gitcem...bi sene daha denersem dahada çok düşürürüm çalışamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hadi sizde seneye seçeneği var bende o da yok.Kazandm kazandm kazanamadm gg ya[Özele gideriz her türlü gerçi ama işte koyar adama biraz çalışıpta özele girmek] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ardeth'ın sölediğini dinleme sacma sapan bi adam o, yaparsan ayparsında ölüm yanı. kötü bi özele gitmiyeceksen durumunuzda iyise özele git, calışır burs istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ne yav? 3,41 ortalama ile geçtim. ilk sene çalışan herkes yapar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 he yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kkthx bye lan 3.50 nedirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Aslında 240 puan az bir puan da sayılmaz.O puanı yaptıktan sonra sen çalışmış olduğunu kanıtlamış olacaksın zaten.Türkiye'de şu durumda imkan varsa özelde okumak gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 acıkcası su ana kadar evde hıc calısmadım gunde ortalama 1 2 saat calısmısımdır bır seneye bolersem..Dusundugum bolum ıse hukuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Koç hukukun paralısını kazansan bile meziyet hatta süper bölüm açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Özelin imkanlarıyla devletinki kesinlikle bir diil; Kocaeli Üniversitesi'nin Vinsan kampüsünü gören varsa bilir. Özelin zorluğu şu: fazladan okuduğun her yıl, aileye koca bi yük. Öğrenciler bunun ağırlığıyla ÖSS'de girdiğinden kat kat büyük strese giriyo. Hocaların da bu konuda pek insaflı olmadıklarını duydum; hatta kiminin huyuymuş bırakmak. Özel için imkanın varsa bile, devlete mi gitmek istersin, yoksa özele mi önce bunun kararını ver. Baktın ki devlet istiyosun, bi dene daha dene. ÖSS stresi olayının aşırı derecede abartıldığını düşünen biri olarak, böyle bi durumda tekrar denememenin pişmanlığını duyarsın diyorum. Hem, çok fazla alakasız şeye takılmadıın sürece ilk seneden düşük puan alman imkansız. Mesela ben özel istemedim hiçbi zaman. İlk sene çalışmayıp gereksiz yere açıkta kalınca tekrardan hazırlandım. Şimdi maddi açıdan berbat koşullardaki bi kampüsteyim (şu bahsettiğim Vinsan). Ama emin ol, özelde olsam bu kadar memnun olmazdım. Üniversitemden memnunum; sunucusu NTLDR eksik diyerek göçen ve 2 haftadır yapılamamış olan bi bilgisayar mühendisliği laboratuvarı olsa bile. Not: Laboratuvar dediime bakmayın. 4GB ramli bi sunucu, 40'a yakın thin client ve 5-6 tane de PC'den oluşan felaket bi yer. Korku filminden çıkmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Özele gideriz her türlü gerçi ama işte koyar adama biraz çalışıpta özele girmek Neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yani öss için o kadar çalışmış, o kadar kasmış olmak ama işin sonunda sene boyu yan gelip yatmış, zerre kadar çalışmamış ama parayı bastırıp rahat rahat üniye girmiş tiplerle aynı statüye girecek olmak açısından söylemiş sanırım Ama ben öyle düşünmüyorum, yani tamam özel okullar o tipler açısından bayağı yoğun ancak düzgün tipler de var, ayrıca eğitimleri de gerçekten güzel(doğru düzgün okullardan bahsediyorum tabii ki), fırsatın varsa 1 seneni heba etme, git derim. Zaten çalıştıysan, bu tempoda devam edip notlarını yüksek tutarak burs almak gibi bir şansın var, olmadı girerken de ortalamanın üstünde bir puanla yarı burs gibi alternatiflere yönelerek yükü azaltma şansın da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar