Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://download.yousendit.com/EB20861E3E1ADF8D Bugün bestelediğim ufak bi jazz ballad. Alt yapıyı band in a boxta yaptım üstüne dijital piyanoyla kaydettim. Yorum isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 *Öncelikle jazzdan anlamadığımı söylemeliyim* Beyendim ama çok ani bitmemiş mi? 59 saniye mi yoksa bendeki dosya mı bozuk? Çok garip duruyor sonu çünkü... Ritim ile solonun uyumu daha iyi olabilirdi. Piyanonun melodisini gerçekten çok sevdim, fakat diğer aletleri gölgesinde bırakmış; biraz bu yönüyle uğraşmak isteyebilirsin, hepsi ilgi çekici olmalı bence. Eğer güzel bir son yazarsan iki-üç günde bir dinleyeceğim bir şarkı olur. Tebrikler. Not : Piyanun sesini beyendim; ne kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 A-A-B... A? şeklinde oldu kayıt. Yarım halde şuan tabii. Tema buldum akorlar buldum. Piyano Yamaha P-120 dijital piyano. Kaliteli sampleları var. Diğerleir band in a boxtan gelen midi sample lar olduğu için sırıttı tabii. Bas gitarı düzeltebilirdim yine dijital piyanodaki samplelardan ama, kaliteli davul sample'ı konusunda ne yaparım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar