aytimania Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 aslı saçları keser ve ben çekip giderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sürekli izlemiyorum ama bu bölümü izledim gladyatörü yine izlemek istemedim :) insanlar nasıl katil oluo diyoruz deniz katil olmasında ne yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bu aslının hurriyet kelebek galeride bikinili resim galerisi var.Rica ediyorum bi görün,yok böyle bişey...Müthiş bi fizik harika bi güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Maalesef türk dizileri 1-2 sezon sonra gayet güzel patlıyor(istisnalar hariç) şekil a, bence bu yeni sezon çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bu nasıl bölüm be 10 yıl yaşlandım izlerken yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 deme ya? izlemesek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahaha tam 1 sene sonra yeni mesaj atılmıs konuya. ne rezil bi dizi ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yo, güzel gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 fena şeyler dönmüş. şu sarp apak mal mal sevimli hareketler yapmasa defolsun gitsin diziden fena kararsın dizi daha da sonra requiem for a dream ayarında bitsin manyak ötesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sarp'ın oyunculuk olarak şu diziye artı bir katkısını ben göremedim daha. Avrupa Yakası'ndaki hareketlerin aynısı, mimikleri aynısı. İnsan geliştirir biraz kendini, herif aynı tipi canlandırıyor sanki. Bu arada Dağhan eziyormuş dizide onu da söyleyeyim. Eksikliği bariz hissediliyor yamuk ağzın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 zaten JDsiz scrubs gibi olucak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bu dizide oynayan sarışın kızı çok beğeniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 baya bişi olmuş. cok uzun zamandır bakmıyorum. yeni dizi gibi geldi ehehue. ama eski izledigim bolumler daha iyiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 en güzel bölümler denizin dark side'a geçtiği sonra adayla takıldığı 2-3 bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ben Deniz'i "Pars, kiraz operasyonu" filminde izledikten sora şu dizide çok soğudum ondan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 harbi ya çok alakasız birbirinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aslı güzelleşmiş , efede ilerde geri dönerse selam ben ölmedim yıllardır polisten saklanıyordum diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 acıklı sahneleri güzel yapmışlar. aslı bazı sahnelerde ağlayamamış. güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 RamsesII said: Bu aslının hurriyet kelebek galeride bikinili resim galerisi var.Rica ediyorum bi görün,yok böyle bişey...Müthiş bi fizik harika bi güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 |Joker| said: Ben Deniz'i "Pars, kiraz operasyonu" filminde izledikten sora şu dizide çok soğudum ondan :D. alço+çoşkun bölü 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bella said: bu dizide oynayan sarışın kızı çok beğeniyorum ben. bende bende;hoş bir tarzı var.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 arkadas noluya lan bu dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ASLI OLDU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yasiyomus yasiyomus ne bicim dizi bu iice moku cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hani spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar