Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ben de lezbiyenim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hepimiz lezbiyeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bi C-String paticik nüfusunun yarısını gay ve lezbo etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bunu giyene kadar giymeselerde olur yani. Pek bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gaylik yasaklansin direk aya filan surmek lazim lezbiyenlerin ise yonetimine ben talibim efm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: Gay ya da lezbiyen olarak doğan herkes otomatikman ülkenin vatandaşlığı için başvurabiliyor. bu ne ya?!? habertürk ne diyon olm sen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eee zevk için ibne olanları almazlar tabii aralarına, elemanlar özgürlük mücadelesi veriyor. Muameleye kanıp kendilerini satacakları almazlar hahah komedi haber sıralamasında 1 numarayı aldı bu haber. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 14:31 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben g-string in dişlerimle ipini çekerim arkadaş ben böyle seviyorum ne lan bu çekicek bi yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: Ardeth üye [şikayet et] § 02 Haziran 2007, Cumartesi - 12:08 [ özel msj ] dorye katılmamak elde değil d: dory bu sana http://www.haberturk.com/haber.asp?id=24848&cat=200&dt=2007/05/31 said: Tarıma elverişli olmayan ve sürekli içme suyu bulunmayan adanın geçim kaynağını turizm, balıkçılık ve pul satışı oluşturuyor. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 dostum bunun filmi varsa paylaşır mısın? emeğine sağlık +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: Eee zevk için ibne olanları almazlar tabii aralarına, elemanlar özgürlük mücadelesi veriyor. evet, mulakata alıyolardır buyuk ıhtımal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Korkuyorum Necla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 beni de alirlar mi acep? ne soruyolardir ki:/ neden boyle oldugunuz? cunku kadinlar cok guzel, erkekler sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ehueuheuh yorumlara bak lan said: gay-man 31.05.2007 23:10 Bir gay olarak bu habere şaşırdım. Bu 2004 yılında çıkmış bir haber. Türkiyeye yeni mi geldi? Türkiyedeki tüm gayler bu adaya göç etse ne olur? Türkiyede ne değerli bir modacı ne de sanatçı kalır. Son derece sıkıcı zevksiz renksiz bir Türkiye ister misiniz? O halde biz eşcinselleri artık lütfen kabullenin. Bizler de sizler gibi insanıztek farkımız genetik yapımız. said: turkije_ist 31.05.2007 11:36 Allah selamet versin islah etsin bunlara ne denirki euhguehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 3metre kare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: Ordu: Dünya üzerindeki gay aktivistlerden oluşuyor. eheheaeaeadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hiç giyme daha iyi yakında bunun mayosuda çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 cikar mi dersin? *agzinin suyu akar* ciksin ciksin bekliyoruz more more! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 dory ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 OEOEOEOEOEOEOEO CILDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 erkek için olanı da çıkar mı ki penth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Erkek için olanları çok sakat olur bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 homoseksüelistan'dakiler geçim kaynağı olarak yapar yakında bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 resmi büyütebilir miyiz biraz?öhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar