Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bence gayet hoş, tatlı ve yaratıcı bişi. "Öptüm canım" dese bu kadar sansasyon yaratabilcek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: ya abartmayım bukadar uğraştığınız başka şeyler olsun ya da bizleri böyle boş işlerle oyalamayın,değerli insanlarız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sevmiyorum insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 nie :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Der, neden demesin? Asil bir insan sevgilisinin ona soyledigi boylesi bir seyi foruma tasiyip aklinca asagilar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 büyük laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ahah. said: Asil bir insan sevgilisinin ona soyledigi boylesi bir seyi foruma tasiyip aklinca asagilar mi? topici bitirdin wis. dağılın. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abomination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 obsesyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 benim de pek tasvip etmediğim bişe bu durum ama şimdi sana iğrenç geliyosa kaç.. yok hoşuna gidiyosa (ne bilim kız çok şirindir) diycem ama bu laf çok tikice yaw.. çocukca konuşulur da tiki versiyon yok yok vazgectim.. bi daha öyle derse söyle ona operim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 beğenmiyosan sana yolladığı mesajı gelsin bana yollasın bence o mesajda hiç bişi yok. hatta hoşuma bile gider janıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 vaaay şimdide aşkitom oldum vay bee neler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 oha dur durr !! ÇIKMIK NE LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bırak o kızı abi yaramaz sana valla bak sıçmık var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 haha.. aşkitom.. bu lafı patide birinden öğrenmiştim ben.. eski sevgilimde sürekli öyle diyordu.. enteresan ve gzl bişi gibi görünüyor ama gel gör ki şimdi nefret ediyorum. dsfsdgfjknsfdç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yok abi olay çıkmık ta biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 cıkmık, cımaktanmı geliyo? yanı kızı "cıkmık"ımı oluyosun. iyimiş ben tuttum kızı. ama cıkmık olarak görülmek koyabilir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Kız bana demedi çıkmığı. Ama öyle bir kelime olduğunu öğrendim. Çıtır çerez sevgili gibi birşeymiş erkekler kullanırmış genelde. vay bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 haa tek cıkımlık şeye cıkmık diyoruz. hmm etkisini kaybetti biraz böle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi sennerden buldun kızı tikiyiz.biz denmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yeni başlangıçlara adım atıyor gözlerinde yaşlar bensiz akıyor değmeğin şu halime için yanıyor sevdiğim istanbulaa gelin gidiiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 aslında benim yaptığım daha ayıp. bir insanın özel hayatını ve özelliklerini hiçe sayıp burada afşe ediyorum. insanlar kendisi farkında olmadan onunla dalga geçiyorlar ben napıyorum mutlu mu oluyorum ? hayır. ama çok sıkıldım ben bugün mesela. topiği açtığımda da çok sıkılmıştım. ben sıkılıyorum kardeşim //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bende yuppi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar