Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 http://lolcode.com/ bir kaç örnek program parçası said: FILEZORZ: HAI CAN HAS STDIO? PLZ OPEN FILE "LOLCATS.TXT"? ............AWSUM THX ...................VISIBLE FILE ............O NOES ...................INVISIBLE "ERROR!" KTHXBYE said: COUNT1!! HAI CAN HAS STDIO? I HAS A VAR IM IN YR LOOP ........UP VAR!!1 ........VISIBLE VAR ........IZ VAR BIGGER THAN 10? KTHXBYE IM OUTTA YR LOOP KTHXBYE edit: bakalım kaç kişi lolcatsi, inivisble catsi vs biliyor d: [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 HAI CAN HAS STDIO? I HAS A VAR VAR IZ "PATI" O RLY? YA RLY VISIBLE "ITZ M'L33T LANG!!1" NO WAI VISIBLE "KKTHNX" KTHXBYE KTHXBYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben benim hash heap ve search program ödelerini OOlye çevirip göndercem asistana çok sevdim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İlginçmiş, adamlar compiler yapmaya falan kasıyor anladığım kadarıyla. Geleceğin dili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 evet bir kaç compiler gördüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 guzel :). compiler olursa harika olur, hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 HAI CAN HAS STDIO? I HAS A ZTRING! ZTRING IZ AWSUM VIZIBLE "PLZ GET A CHAR!11" LOLZIN AWSUM AWSUM IZ "SINA" ORLY? YA RLY VIZIBLE "GTFO MY INTERNETZ N00B" NO WAI VIZIBLE "PLZ TRAI AGEIN" LOLZIN AWSUM AWSUM IZ "SLY" ORLY? YA RLY VIZIBLE "U HAS CHEEZBURGA" NO WAI KKTHXBYE KKTHXBYE [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 14:36 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Oha harikaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hahaha süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 abi perl çalıştıkça bu dil aklıma geliyor ya dosya uzantıları .plx heheh vector.plx hello world.plx quotes.plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hahuahuauhahuauh valla süper olur düşünsene. L33t dilinde compiler hayal edemiyorum gülmekten kod yazamayıız .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar