-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Sikayetim var diye aglayan 2-3 gun once forumda bana acik acik hakaret eden cocuk degil mi? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 NTV de alt yazı geçti az önce son dakika olarak... GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA Kuzey Irak'taki unsurlarımıza yapılan eyleme karşılık verilecektir mi ne öyle bişey yazıyodu, göremeden geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 öncelikle modlardan özür diliyorum böyle olduğunu bilmiyordum bir anlık gaza gelme neticesinde yazdım ama gerçekten çok şikayette bulundum hepsindede geçersiz bulundu denilince öyle bir yazı yazdım. gereken yapılmış çok teşekkür ediyorum. wissy seni şikayet bile etmeyeceğim valla ne olduğun belli... [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 22:20 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 son damla oldu sanırım bu olay. Hatta bu da NTVMSNBC'den ANKARA - Genelkurmay Başkanlığı, bugün öğle saatlerinde Irak’ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde normal görevi kapsamında intikal halinde bulunan sivil kıyafetli Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına araçlarıyla kontrol noktasından geçerken mahalli güçlere mensup kişiler tarafından durdurularak sözlü tacizde bulunulduğunu ve silah doğrultulduğunu bildirdi. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 22:37 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ABD: Türk askeri Irak'ta operasyonlarına devam ediyor ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Tom Casey, Türkiye'nin Irak sınırı içinde ve çevresinde terörle mücadele operasyonları yaptığını ve bu operasyonları sürdürdüğünü söyledi. şöyle bir haber var şimdilik başlığı çarpıcı ama içeriğinde pek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Türkiye 1.körfez savaşından beri ırakta ama biz o operasyonlardan bahsetmiyoruz içeri girecez tampon bölge oluşturup sınır güvenliğini sağlayacaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bu kuzey Irak meselesinde bence kandiriliyoruz. Polis gelsin ben onu bizim Bursa da PKK li kim, kim PKK adina harac kesiyor gostereyim. Her sehirde alenen PKK li oldugu bilinen insanlar ellerini kollarini sallaya sallaya geziyor Istanbul un orta yerinde otobus yakiyorlar. Buradakiler bitti mi sira Kuzey Irak a geldi. Ya secimden sonra meclise girip anayasa komisyonundan tut bilmem nesine kadar gorev alacaklari var, yuzde bes te olsa oylari var. Onlar bitti de sira Irakta kilere mi geldi? Birde sunu soylemek istiyorum. Saddam zamaninda, Irak@i bolmek isteyen Barzani ve Talabani ye yataklik yapan ulkemiz, Rusya yi bolmek isteyen Cecenleri el bebek gul bebek destekleyen ulkemiz, Sirbistan da makedonya da ortaligi birbirne katan UCK militanlarini egiten askerlerimiz, e biz bu Kuzey Irak olayini hakettik gibime geliyor. El alemi bolmek isteyene Kirmizi Pasaport ver, o pasaport doner dolasir senin bir tarafina girer boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 valla geçen bi açıklama geldi tsk dan bundan sonra ne yaparsanız karşılığını göreceksiniz diye.ultimatonlar havada uçusuyor ama bu böle olmamlı idi ne yapılacaksa gizli bir şekilde yapılmalı idi.eğer girecksende gireceksin herkesin o zaman haberi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 allah aşkına, ne kadar gizli olabilir? sadece askeriye bilse bile harekete geçtikleri anda istihbarat'ı gidecek zaten. hazırlıksız yakalanması anca ufak kamplara ufak birliklerle yapılan baskınlar hazırlıksız yakalanmayı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ya daha yapılması gereken bissürü şey her ne kadar bu operasyonu destekliyor olsam da önce siyasi ve diplomatik önlemler alınsın bu bizim kaybımızı iyice azaltacaktır hem de zaman geçmiş olur yani yaz ayında ırak'a girilmez bence kasım gibi fln daha mantıklı tabii ki paşalarımız daha iyi biliyordur ama 91-95arası yapılan operasyonlar kış zamanı yapıldı hepsi dağlarda mağaralarda saklanırken yakalandı şimdi operasyon yapsan hepsi geziyor hareket kabiliyeti çok yüksek düzenli ordu için havanın soğuk olması sıcak olmasından çok daha iidir zaten sürekli hareket halince olacaklar :) önce kapat habur u kes elektriği fln ondan sonra akıllanmazlarsa bi de üzerine incirliği kapat ya da haklarını kısıtla ,asker sayısına uçuş sayısına kısıtlama getir sonra nato ya git orada konuş azcık nasıl olur nato üyesi 1ülke terörist kabul ettiği örgüte yardım eder! haa baktın akıllanmıyor zaten süre de geçmiş olur yaz ın girmektense kışa doğru girersin tam süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar