Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K. Irak Operasyonu Başlıyor Mu?

Aragorn

Öne çıkan mesajlar

iyide dagda pkk icin catisan larn beyni yikanmis ya da yiknamamis diye ayirtmak bizim sorumlulugumuz deil ki
anasinin babasinin sorumlulugu kardesinin karisinin sorumlulugu
senin akraban arkadasin kardesin daaga cikip ben terorist olucam ozgurluk kaznaicam ankarayi bombalicam derken sen afferim yap diyosun o senin bok yemen
amerika konusundada linki yolluyorum

http://www.haberkusagi.com/newsfull.asp?id=42657

kaynak sacma bi yer ama butun gazeteler yazdi
googleda ilk bunu buldum
Sosyal ağlarda paylaş

stratejik açıdan köşeye sıkıştık.

1_ eğer saldırır gerekli müdahaleyi gösterirsek bunu yapılan son hamlelerden gördükki abd;burası halen bizim topraklarımız ne hakla saldırırsınız diyerek bize karşı çıkacak müttefikleride buna destek verecek...

2_ eğer saldırmaz politik yollardan ehemniyetli yaklaşmaya çalışırsak bu olay bitmeyecek bitmesinin tek yolu onların istediklerini yapmak

3_ ülke şuandaki siyaseten ve ekonomik açıkdan ciddi bir çıkmazın içinde. Yapılanlar sürekli olarak bizi dahada çıkmazın içerisine sokuyor...

Bu işin içinden belli kararlar ve durumun vahhamiyetini göz önüne alarak çıkabiliriz.

1_ eğer saldırırsak bu kısa süreli olmaz bir çok patinin dediği gibi..
sözde müttefik özde düşman abd ye ve onun gerçek müttefiklerine (ingiltere vs vs vs..) büyük bir koz vermiş oluruz...

2_ eğer saldırmaz politik yollar denersek yukarıdada dediğim gibi bu bizi dahada işin içinden çıkamaz bir duruma getirir

3_her iki halukardada bu durumdan ciddi boyutta zarar görecek olan yine bizleriz....

edik

özellikle ab konusuna değinmedim çünkü ab ye ihtiyacımız olduğunu pazarımızın genişlemesi için onlara muhtac olduğumuzu düşünmüyorum...

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 20:49 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

1_ eğer saldırır gerekli müdahaleyi gösterirsek bunu yapılan son hamlelerden gördükki abd;burası halen bizim topraklarımız ne hakla saldırırsınız diyerek bize karşı çıkacak müttefikleride buna destek verecek...

Versin, kendileri bilir. ABD nin Türkiye'ye açık müdahalesi demek Dünya'yı karıştırmaya davet demek gibime geliyor. ABD nin çok fazla bir yaptırımı olabileceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar da değil. Japonyanın öyle bir olayı olmaz çünkü dışarıya bağlı olduğu ciddi konular var petrol gibi. Abd ye garantisi olmadığı sürece bir karşılık da bulunamaz. AB ye gelince sadece demogoji yapmakla kalır. Rusya ve Çin ancak korkutucu bir güç olabilir. Zaten ABD yi susturacak iki ülkedir diye düşünüyorum. Ama onlar bunu yapmak için Türkiye'yi kollarlar mı, sanmam aslında. Bi yandan da sanarım, Türkiye'nin zarar görmesini de istemezler. Ayrıca ABD nin Türkiye'ye ne gibi bir cevap vereceği seçimlerimize bağlı. Seçim sonuçları çok şey etkileyecektir, çünkü Türkiye isterse ABD ye söz söyletmeyecek kapasiteye sahiptir.
Sosyal ağlarda paylaş

aha soğuk savaş dönemi geri geliyor
abede avrupaya füze kalkanı kuracam dedi
rusya yeni füze denemesi yaptım başarılı hiç bir kalkan durduramaz bizi dedi
sen böyle bir durumda TR ye dalcan dünya da sana bişi demicek?la rusyanın zaten milyar yıldır hedefi sıcak denizlere ulaşmak boğazların kontrolünü eline geçirmek
hatırlayınız yardım boğazı geçemedi rusyaya kitledi savaş :) bunu bir daha yaşamak istemiyorlardır
işte bu durumda ne abede TR ye dalabilir ne rusya veya başka bir ülke TR ye dalabilir
ama tabii bu ülkeler TR nin güçlenip kendi başına karar vermesini de istemez çünkü TR belki diyecek biz abedeyi istemioz rusyayı istioz ya da rusya kötü kaka biz abedeyi istiyoruz o zaman hem güçlü hem düşman bir TR hiç çekilmez olur :)
en iyi ben size borç vereyim yüklü bir miktarda ondan sonra siz bana borçlu iken benim hakkımda yorum yapmaya çalışın :):):)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
offtopic
[spo]Şikayetin iptal edilmesi haksız bulundugu anlamına gelmez. Sikayet menusunde işlemler mesajı silme topici kitleme tasımadan ibaret. Bu islemleri yapmadan da gerektigi gibi islem yapılacak ise sikayeti iptal etmemiz gerekiyor. Dedigim gibi yonetim paneli yeterli degil bu yuzden yeni sisteme geçicez diyoruz. Hemen gaza gelip de farklı yorumlar yapmayın. Oncelikle yonetimle ilgili sıkıntınız var ise bilginiz olsun sonra gerekli bilgiye sahip oldugunuzu düsündükten sonra yorumlamaya geçin. Ayrıca sikayetiniz ile ilgili sorunuz var ise mail atıp soruyorsunuz foruma yazıp da konuyu saptırmıyoruz.
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ColdShadow
üye § 31 Mayıs 2007, Perşembe - 23:25 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

şikayetler hep geçersiz bulunuyor. arkadaşlar kaç yıldır bu sitedeyim ama bu noktaya geldiyse burada yazmamın anlamı da yok. yönetim değişirse haber verirsiniz. saygılar hepinize...

dynamick yazmis ama, bende bir kac laf edeyim. Sikayetiniz iptal edildigi zaman soyle bir mesaj alirsiniz;

Şikayetiniz geçersiz bulunmuştur, detaylar aşagıdadır:

Şikayet KOD: 817
Site: FORUM
Konu: 179824

İşlemin hatalı oldugunu düşünüyorsanız, [email protected] adresine, geçersiz sayılan şikayetinizin kod numarasını ve şikayetinizi kısaca özetleyen eposta gönderebilirsiniz.

senden ne mail gelmis, ne birsey gelmis uzerine dynamick zorunda olmamasina ragmen size ozel mesaj ile bildirmis.

arkadasim bizde kac yildir bu sitedeyiz ama uyeykende yonetimdeykende bu kadar narin, "sikayetim iptal ediliyor gidiyorum yonetim degisince gelirim" diyen uyeler gormedik pek fazla.

ha karar sizin kararinizdir, saygi duyariz, kendinize iyi bakin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...