nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 İzlemeyeimama bi Irak'a girersek siviller ölecek 1 Onlara yazık, 2 tepemize başta ABD olmak üzere başka ülkeler biner. Elimize alırız yani kanımca. Koruyacak bir vatanımız var en azından şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 iyide dagda pkk icin catisan larn beyni yikanmis ya da yiknamamis diye ayirtmak bizim sorumlulugumuz deil ki anasinin babasinin sorumlulugu kardesinin karisinin sorumlulugu senin akraban arkadasin kardesin daaga cikip ben terorist olucam ozgurluk kaznaicam ankarayi bombalicam derken sen afferim yap diyosun o senin bok yemen amerika konusundada linki yolluyorum http://www.haberkusagi.com/newsfull.asp?id=42657 kaynak sacma bi yer ama butun gazeteler yazdi googleda ilk bunu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 stratejik açıdan köşeye sıkıştık. 1_ eğer saldırır gerekli müdahaleyi gösterirsek bunu yapılan son hamlelerden gördükki abd;burası halen bizim topraklarımız ne hakla saldırırsınız diyerek bize karşı çıkacak müttefikleride buna destek verecek... 2_ eğer saldırmaz politik yollardan ehemniyetli yaklaşmaya çalışırsak bu olay bitmeyecek bitmesinin tek yolu onların istediklerini yapmak 3_ ülke şuandaki siyaseten ve ekonomik açıkdan ciddi bir çıkmazın içinde. Yapılanlar sürekli olarak bizi dahada çıkmazın içerisine sokuyor... Bu işin içinden belli kararlar ve durumun vahhamiyetini göz önüne alarak çıkabiliriz. 1_ eğer saldırırsak bu kısa süreli olmaz bir çok patinin dediği gibi.. sözde müttefik özde düşman abd ye ve onun gerçek müttefiklerine (ingiltere vs vs vs..) büyük bir koz vermiş oluruz... 2_ eğer saldırmaz politik yollar denersek yukarıdada dediğim gibi bu bizi dahada işin içinden çıkamaz bir duruma getirir 3_her iki halukardada bu durumdan ciddi boyutta zarar görecek olan yine bizleriz.... edik özellikle ab konusuna değinmedim çünkü ab ye ihtiyacımız olduğunu pazarımızın genişlemesi için onlara muhtac olduğumuzu düşünmüyorum... [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 20:49 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: 1_ eğer saldırır gerekli müdahaleyi gösterirsek bunu yapılan son hamlelerden gördükki abd;burası halen bizim topraklarımız ne hakla saldırırsınız diyerek bize karşı çıkacak müttefikleride buna destek verecek... Versin, kendileri bilir. ABD nin Türkiye'ye açık müdahalesi demek Dünya'yı karıştırmaya davet demek gibime geliyor. ABD nin çok fazla bir yaptırımı olabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dunya neden karışsınki? kim amerikaya Türkiyeye dokunursan bende sana dokunurum diyicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Türkiye'ye dokunursan demiyecek belki ama sessiz mi kalıcaklar sence ABD nin "gizli" düşmanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sessiz kalmazlr kaka abd kötü abd derler, ama Türkiyeye girilmiş olur abd yine istediğini yapar evet, evet biliyorum öle kolay değil Türkiyeye girmek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Cuce Amerikanın Türkiyeye müdahale etmesi durumunda, karşısına çok ülke çıkar, buna adım gibi eminim. Irakta sadece kınayabildiler fakat Türkiyeyi de vermezler. Rusya, Çin, Japonya, AB hepsi karşı çıkar ve böyle bir durum halinde 3. Dünya Savaşı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 O kadar da değil. Japonyanın öyle bir olayı olmaz çünkü dışarıya bağlı olduğu ciddi konular var petrol gibi. Abd ye garantisi olmadığı sürece bir karşılık da bulunamaz. AB ye gelince sadece demogoji yapmakla kalır. Rusya ve Çin ancak korkutucu bir güç olabilir. Zaten ABD yi susturacak iki ülkedir diye düşünüyorum. Ama onlar bunu yapmak için Türkiye'yi kollarlar mı, sanmam aslında. Bi yandan da sanarım, Türkiye'nin zarar görmesini de istemezler. Ayrıca ABD nin Türkiye'ye ne gibi bir cevap vereceği seçimlerimize bağlı. Seçim sonuçları çok şey etkileyecektir, çünkü Türkiye isterse ABD ye söz söyletmeyecek kapasiteye sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 aha soğuk savaş dönemi geri geliyor abede avrupaya füze kalkanı kuracam dedi rusya yeni füze denemesi yaptım başarılı hiç bir kalkan durduramaz bizi dedi sen böyle bir durumda TR ye dalcan dünya da sana bişi demicek?la rusyanın zaten milyar yıldır hedefi sıcak denizlere ulaşmak boğazların kontrolünü eline geçirmek hatırlayınız yardım boğazı geçemedi rusyaya kitledi savaş :) bunu bir daha yaşamak istemiyorlardır işte bu durumda ne abede TR ye dalabilir ne rusya veya başka bir ülke TR ye dalabilir ama tabii bu ülkeler TR nin güçlenip kendi başına karar vermesini de istemez çünkü TR belki diyecek biz abedeyi istemioz rusyayı istioz ya da rusya kötü kaka biz abedeyi istiyoruz o zaman hem güçlü hem düşman bir TR hiç çekilmez olur :) en iyi ben size borç vereyim yüklü bir miktarda ondan sonra siz bana borçlu iken benim hakkımda yorum yapmaya çalışın :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hiçbir diplomat zaten içinde babalar gibi üssünün bulunduğu ekonomisini, borunu, madenlerini çatır çatır sömürebildiği yani sütünün üstünden kaymağını rahatça sıyırabildiği bi yere dalmak istemez =) şahsen diplomat olsam ben istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 allah aşkına boğazmı kaldı cok kasınca ucurup geciriyolar itşe herşeyi nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 aslında gemilerle yapılan ticaret baya bi ucuz olduğundan ve bi taşıyışta 23432 tane kargo uçağından bile fazla malzeme gidebildiğinden biraz daha mantıklı olabilr belkim =) (ha tartışılan olayla bi alakası yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 elbet gemiler dha ucuz, ama boğazların kontrolunu gerektiricek topyekün bi savaşta kimsenın gemi kadar hantal bi aleti kulalncağını sanmıyorum kıyı şeridine bağlı kalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 savaş farklı tabi benimki sadece ticaret olsun fantezi olsun falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 şikayetler hep geçersiz bulunuyor. arkadaşlar kaç yıldır bu sitedeyim ama bu noktaya geldiyse burada yazmamın anlamı da yok. yönetim değişirse haber verirsiniz. saygılar hepinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 offtopic [spo]Şikayetin iptal edilmesi haksız bulundugu anlamına gelmez. Sikayet menusunde işlemler mesajı silme topici kitleme tasımadan ibaret. Bu islemleri yapmadan da gerektigi gibi islem yapılacak ise sikayeti iptal etmemiz gerekiyor. Dedigim gibi yonetim paneli yeterli degil bu yuzden yeni sisteme geçicez diyoruz. Hemen gaza gelip de farklı yorumlar yapmayın. Oncelikle yonetimle ilgili sıkıntınız var ise bilginiz olsun sonra gerekli bilgiye sahip oldugunuzu düsündükten sonra yorumlamaya geçin. Ayrıca sikayetiniz ile ilgili sorunuz var ise mail atıp soruyorsunuz foruma yazıp da konuyu saptırmıyoruz. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: ColdShadow üye § 31 Mayıs 2007, Perşembe - 23:25 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- şikayetler hep geçersiz bulunuyor. arkadaşlar kaç yıldır bu sitedeyim ama bu noktaya geldiyse burada yazmamın anlamı da yok. yönetim değişirse haber verirsiniz. saygılar hepinize... dynamick yazmis ama, bende bir kac laf edeyim. Sikayetiniz iptal edildigi zaman soyle bir mesaj alirsiniz; Şikayetiniz geçersiz bulunmuştur, detaylar aşagıdadır: Şikayet KOD: 817 Site: FORUM Konu: 179824 Mesaj: 0 İşlemin hatalı oldugunu düşünüyorsanız, [email protected] adresine, geçersiz sayılan şikayetinizin kod numarasını ve şikayetinizi kısaca özetleyen eposta gönderebilirsiniz. senden ne mail gelmis, ne birsey gelmis uzerine dynamick zorunda olmamasina ragmen size ozel mesaj ile bildirmis. arkadasim bizde kac yildir bu sitedeyiz ama uyeykende yonetimdeykende bu kadar narin, "sikayetim iptal ediliyor gidiyorum yonetim degisince gelirim" diyen uyeler gormedik pek fazla. ha karar sizin kararinizdir, saygi duyariz, kendinize iyi bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben ezberledim o mesajı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sikayetle ilgili topic acılmıstı. Kitli suan ama orada kısaca yazmısız durumu. Okumanız yeterli. Konu sapmasın http://forum.paticik.com/konu.php?id=181188 [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 23:47 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ben geçenlerde kendimi şikayet ettim direkl işleme kondu. Şikayet kurumu iyi çalışıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Beni şikayet eden eşşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Beni şikayet eden eşşektir. Beni de!!! Eee o zaman ben eşşeğim. Zaten eşşek olmasam o mesajım silinmezdi ya da ben bu konuyu biraz daha düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bence ayse bu sıralar tatile cıksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 :) güzel bir detay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar