paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Amerika, Iraktan çıkınca bitecek. Abso, Amerika Irak 'a girmeden kürt sorunu yokmuydu ki çıkınca bitisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 1918 den beri iraktalar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: bu halde PKK tabanini yitirecegi icin boyle olusumlarin kurulmasida soz konusu olmayacaktir. güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Amerikadan önce vardı ama çevredeki ülkeler ve hatta kendi vatandaşlarını sırtlarından vurup Amerika ile işbirliği yapmamışlardı. 4 taraflarındaki ülkeler ve Iraklı halkının bir çoğu bekliyorlar şuan. Bağdatta daha doğrusu Irakın kuzeyi hariç gayrimüslümlere ne gözle bakılıyorsa yani katli vacip ise Kürtlere de o gözle bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kuzey ırak'a girersek başarısız olma ihtimali de var bence. kayıp veririz çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Elbette kayıp vereceğiz ama boş yere ölmeyecek kimse. Yolda birliğine yürürken veya Ankara ulusta alışverirken ölmeyecek savaşırken bir amaç için ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Taz kimse kayıp vermeyeceğimizi söylemedi ki . Ama hergün mayınlarla ölen askerimiz , çarpışarak ölecek hiç yoktan. Ölümün ikisinide istemem ama mayınla ölmek mi çarpışarak ölmek mi sorusuna mayın diyecek olduğunuda zannetmiyorum aranızdan birinin ... [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 14:10 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Zaten %90 operasyon noktaları bellidir yani isimler kilit noktalar istihbarat ile çoktan belirlenmiştir. Nokta operasyonlar önemli olacak gerisi biraz güç gösterisi ve belli kampları dağıtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sırf Barzaninin "Siz K.Iraka müdahale ederseniz biz de Diyarbakıra ederiz" gibi terbiyesiz bir açıklamayı yapmasından, ülkemizin bütünlüğüne laf edebilme cesaretini kendinde bulabilmesinden dolayı bile K.Iraka girmek şarttır. Bugüne kadar bu kuklalar, arkalarına Amerikan gazını alarak bu açıklamayı yapabildiler. Yapamayacaklarını öğrenmeleri lazım. İsrail 1 askeri kaçırıldı diye her tarafı bombaladı. Sesini çıkaran da olamadı. Çünkü İsrail kimseye danışmadı, kimseden izin istemedi. İzin istersen vermeyeni çok olur tabii ki. Direk giriceksin, televizyondan öğrenecekler girdiğini. Bush her fırsatta, Türkiye müttefikimiz diyor. K.Iraka girmemiz halinde onlarla karşı karşıya kalmamız hiçbir şekilde söz konusu olamaz. Her ne kadar Amerika da, bağımsız bir Kürdistan devletinin kurulmasından yana olsa da, böyle bir operasyonda bu niyetlerini açıkça ortaya koyamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 adamlar kuzey ırağı boşuna boşaltmıyolar bence. bariz diplomasi maskesi altında çekilioruz hafiften türkiye de şu işini halledip bi sussun sonra işimize dewam ederiz felsefesi düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 böyle bir operasyon yapılırda savaş çıkarsa haksız olan Türkiye'dir. sorun siyasidir , yıllar önce atılmış yanlış adımların sancısını çekiyor bugün tsk. sen git doğuda köyün muhtarına köyün ortasında bok yedir,sonra dağa çıkınca ülke kurunca operasyonla çökertmeye çalış. böyle bir savaşta taraf tutmam ve sonuna kadar karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Aragorn +1 Böyle operasyon olmaz, 2 ay önceden bağıarabağıra geliyoruz hazıalrnın denildi. Böyle olmaz. Meclis gizli toplanır, yetki verilir, ordu giriverir kimse nolduğunu anlamadan. Cılkını çıkarttı bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 İşte bu yüzden biz bunlara seçim rüzgarı diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Nasıl askerin yanında sivillerde PKK mayınından ölüyorsa teröristin yanında da aynı şekilde kürtler ölebilir. PKK mayını yüzünden asker ölünce veya sakat kalınca ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. AAA yıllar önceki hatalı birkaç şeyden dolayı bacağın koptu sevgili mehmetçik kusura bakma yapılabilecek biişi yok yana kayda yarın bacağı kopacak arkadalşına yer aç sen en iyisi mi diyorsun. Geçmişte hata ise yapıldı artık geçmişe ne gidebiliriz ne de değiştirebiliriz. Günü yaşayın lütfen. Ülkeni bölmeye çalışan terörüstelere karşı bir operasyon yapıyor ordun öyle düşün. Kürt veya XXX diye düşünme. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 17:56 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Apache haksız mı olur türkiye girerse oraya? tarafsız mısın? şaka yapıyor çocuk herhalde :) aslında senin gibilerine çok güzel laflar söylenirde sora sistem error veriyor mesajlar geliyor. anladın sen mesajı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bende olası bir savaşta taraf tutmayanın vatan severliğinden şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 @Apache Okadar askerimiz insanımız şehit olacak sende taraf tutmayacaksın öle mi? O zaman defol git bu ülkeden ne işin var ki [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:08 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abi gerçekten bazen varya entel bi yorum yapayım derken sıçıp sıvıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: sen git doğuda köyün muhtarına köyün ortasında bok yedir,sonra dağa çıkınca ülke kurunca operasyonla çökertmeye çalış. O muhtar, asker orda değilken PKK ya yardım ve yataklık yapıyorsa, köy korucularını örgütlüyorsa, olan biteni askeriyeye haber vermiyorsa boku yemeyi hak eder. Peki Kürdistanı bizim ülkede kurduklarında çökertmeye çalışmayıp ne yapalım, ne tavsiye edersin? Üzerimizden yük kalktı, zaten oralar gelişmemiş diyip bırakalım mı? Bu ülke topraklarını vermemek için çok savaştı, çok kan döküldü. Böyle bir mesajı yazmanın sebebini, Kurtuluş Savaşının ne olduğunu bilmemene bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 tam ben yazıcaktım Aragorn yazmış bile.. Ben o bok yedirenlerin yerinde olsam tuvalet çukuruna atar bunu bitir demessem adiyim. Devlet olayındada aragorn çok haklı. Biz ne savaşlarda ne şehitlerimizi kaybettik o bir avuç toprak parçaları için. Şimdi elin oğlu gelip devlet kuracak. Yok ya [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:15 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 cevap vermek isteyen özel mesajla gelir alır agzının payını sonra ama. atara gelemem hic. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:16 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: şaka yapıyor çocuk herhalde :) aslında senin gibilerine çok güzel laflar söylenirde sora sistem error veriyor mesajlar geliyor. anladın sen mesajı :) coldshadow tartışmaları sen sadece küfürden ibaretmi sanıyorsun.nasıl bir egitim aldın cok merak ediyorum.baban asker diye bu kadarmı kalıplar içerisinde büyür insan yazık ya özgür düşünmenin o mükemmel hissini hiçbir zaman yaşayamayacaksın.en son tartışmanda kafadan bir 10 tane mesajın silinmisti hala aynı tavırlar aynı şekilde konusmalar. gel sisterm erörünü bizbize verelim,böyle foruma açık alanda "anladın sen" tarzı kıt kanaat cümlelerle geçiştirme. farklı düşüncelere sevgin yok anlıyoruz da,saygında hiç yok.saygısız adamdanda pek bir cacık olacagını dusunmuyorum. hep boylesın cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: @Apache Okadar askerimiz insanımız şehit olacak sende taraf tutmayacaksın öle mi? O zaman defol git bu ülkeden ne işin var ki Simdi mevzu soyle ki,doguya sen istihdam saglamıyorsun yıllar boyu egıtım yok is yok emege saygı hic yok sonra adamların siyasete gelmesini önlüyorsun o adam dağa çıkar. sen empati kurmakta özürlüsü insan.orada doğmuş,büyümüş olan sen olsaydın açlıktan sürünseydin etrafında okuma yazma bilen bir tane adam olmasaydı "İNSAN HAKLARI"nın gerektirdiği yükümlülüklerin hiçbirini almasaydın ne yapardın söylesene bana? yaa bu kadar düşünce kabiliyetsizi olmayın.biraz size verilenin etrafını çevresini hiç olmazsa öbür yüzünü araştırın.düşünmeci,apolitik olmayan gençlik diyorsunuz ne verilirse yiyorsunuz,afiyet olsun anam devam edin bigün sindirim zorluğu çeker ishal olur altınıza sıcarsınız o yedirilenlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 şu sıralar özgür düşünmek aydın olmak Tsk ya laf atmaktan, pkkyı korumaktan, vatanı satmaktan geçiyor değil mi? vay bea ne aydınsınız... kimse tutamaz sizi... ayrıca burada bir küfür göremiyorum ben. ama içimden çok güzel laflar geçti evet haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 O zaman silahları indirelim arkadaş, biz bir hata yaptık ve bunun cezasını çekmeliyiz, bir miktar daha askerimiz ölmeli hatta sivilimiz de ölmeli. Böyle saçma yorumları önemsiz konularda yapalımki kahkaha atabilelim lütfen. Ha bir de terbiyeyi savunup da sokak çocuğu gibi konuşanlara da hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar