Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Valla Siirt Jetpa'da bişi dedi mi hatırlamıyorum da İstanbulspor'dayken "Bu kulübü büyük yerlere getirecez" demişti. Heyt be ne kadroydu o İstanbulspor kadrosu... Oğuz Aykut Sergen, Saffet Akbaş, Hamza, Halilagiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 demiroviç vardı adam çok sağlam dmc oynuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Emre Aşık da bunlardaydı bak... Uzan acaip takım kurmuştu, o kadroyu o haliyle bu seneki lige koysan şampiyonluğa oynardı hatta olurdu heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 dün süpersportta eski gs-istanbul maçını gösteriodu , gerçekten sağlamdı kadrosu istanbulun. o maçta oynayanlardan hatırladıklarım ; ömeroviç, emre aşık, timur, saffet, aykut, demiroviç, nesim, mithat, mehmet yozgatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok lan A.Tandoğan cidden fanatik fenerli. İstanbulspor Uzanlarındı deli gibi transfer yapmışlardı.Hatta İstanbulspor 1.lige ilk çıktığı sezon 6.ıydı Altay la bayrampaşa da bir maçları vardı hatırlarsınız sahanın sağ tarafı komple duvardı :=) halısaha gibi Birsürü haksızlık yapmışlardı İstanbulspor a Sonra şampiyonluk umudu beslemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lucescuya tercıh ederım.Istemıyordum lucescuyu.Süphelerım var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bu arada belirtelim Tayfur istifa etmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ben de fanatik fenerliyim aslında itiraf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar