Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man

Bone

Öne çıkan mesajlar

Apis said:
Ne ara Nick Fury zenci oldu? Bakınız her daim beyazdı kendisi. Spiderman çizgi filmlerinde de beyazdı.

Ha Marvel'in son Ulitmate Galactus Trilogy si var elimde, orda da zenci bu adam ama onu kaale almıyorum. Orda Fantastic 4 18 yaşındaki veletler olarak çizilmişken Thor ışıklı-farlı teknoloji harikası zırhının içinde eli baltalı bir adam olarak gözüküyor.

bütün ultimate serisinde zenci işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi punisherdaki nick furyi bilirim orda beyazdı,spiderman'de de 1-2 bölümde vardı orda da beyazdı.
Filme gelince,büyük beklentiler içinde gitmeyen biri olarak gayet eğlenceli,izlenilebilir bir film diyorum.Özellikle uçuş sahneleri,elemanın espri anlayışı ve gwneth için gidilir.Dogru mu yazdım adını nabtım :S
Sosyal ağlarda paylaş

comic karakteri olarak tanıyan birisi olarak filmi beğendim. keşke basit bir robotla savaşmak yerine mandarinle savaşsaydı diye düşündüm, ama daha ilk filmden pat diye mandarini çıkartmak istememişler demek ki.
diyorlar ki, ikinci filmde tony stark'ın içki problemiyle ilgili olcakmış.

filmi spider-man veya x-men gibi kargacık burgacık yapmadıkları için teşekkür ederim. umarım sonraki filmlerde de aynı şekilde sürdürürler.

filmde beni rahatsız eden tek şey, tony stark'a yeterince eğilmemiş oldukları sanırım. daha fazla dialog görmek isterdim. keşke quantin tarantino ile ortak çekselermiş de, dialoga doysaymışız :)

filmi cam şeklinde izleyebildim ancak. bu şekilde 10 üzerinden 8-8.5 verebilirim.
belki 3d/imax sinemalarda izlesem çok daha büyük keyif verebilirdi. ama öyle bir imkanım olmadı ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi beğendim , özellikle başroldeki şahıs eğlenceli karakteriyle filme baya renk kattı fakat ; gerçek bir kötü adam eksikliği vardı.İlk yarı bitene kadar o afgan kılıklı rambonun kötü adam olduğunu zannedip dumur olmuştum.Ayrıca lord of wardaki nicolas cage arasında çok benzerlik kurdum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...