CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Adam çılgın para harcıyor herhalde. Ne çekseler oynuyor anasını satıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 f22 sahnesi dışında hiçbişiyi olmayan bir film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Finish Him! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Apis said: Ne ara Nick Fury zenci oldu? Bakınız her daim beyazdı kendisi. Spiderman çizgi filmlerinde de beyazdı. Ha Marvel'in son Ulitmate Galactus Trilogy si var elimde, orda da zenci bu adam ama onu kaale almıyorum. Orda Fantastic 4 18 yaşındaki veletler olarak çizilmişken Thor ışıklı-farlı teknoloji harikası zırhının içinde eli baltalı bir adam olarak gözüküyor. bütün ultimate serisinde zenci işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ben bi punisherdaki nick furyi bilirim orda beyazdı,spiderman'de de 1-2 bölümde vardı orda da beyazdı. Filme gelince,büyük beklentiler içinde gitmeyen biri olarak gayet eğlenceli,izlenilebilir bir film diyorum.Özellikle uçuş sahneleri,elemanın espri anlayışı ve gwneth için gidilir.Dogru mu yazdım adını nabtım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 e kingpin ide zenci yapmıştı bunlar :P bi de böyle bişeye rastladım spidey+iron man+hulk bi türlü foruma koyamadım vidyo olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ehehhe harbiden herkes bir kararmış marvel dunyasında! Nick Fury bildiğin sarı saçlı mavi gözlü kansas delikanlısı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ben Mandarin'i istiyorum :( Rahat 3 film çıkar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Zaten 10 parmak 10 yüzük 10'a bölünmüş örgüt gibin acayip göndermeler vardı filimde. Mandarin kesin gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mandarin in kattığı mistik havayı istiyorum ben, Ejderleri de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 iron man in cheese yiğişi beni benden aldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Güzel filmdi valla beğendim. Açıkçası beklentilerimin çok üzerindeydi, bir çizgiroman uyarlamasından bu kadar iyi birşey beklemiyordum. Helal olsun. Son sahneyi de izledim umarım yenisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 dralnu ve jankis le gittik, beenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 adam degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 CoolRider said: Ehehhe harbiden herkes bir kararmış marvel dunyasında! Nick Fury bildiğin sarı saçlı mavi gözlü kansas delikanlısı! ilk defa mı görüyorsunuz yav. ultimate serisinde yıllardır zenci adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Güncel takip edemiyorum çocukluktan hatırladıklarımla yorumlar :) Kingpin'de karadıktan sonra Nick Fury'de kararır illaki. Şunun R5i çıksada 6-7 kere izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ben gitmedim. Civil War'dan sonra Iron Man'e bir gıcığım zaten. Karşısındayım. Korsan izlerim bir ara belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 fizban said: dralnu ve jankis le gittik, beenmedim ben. ben beendim de biraz robocop2 olmuştu o rahatsız etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 üşengeçliğimi aşabilirsem gidicem bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 filmin soundtrack albümünde çok güzel. dinlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Nick Fury aslında japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Filmi gereksiz boğmuş flashback. fb harici güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Dralnu said: fizban said: dralnu ve jankis le gittik, beenmedim ben. ben beendim de biraz robocop2 olmuştu o rahatsız etti Bu filmi bEEnmeyen arkadaşlar, comic karakter olarak iron-man'i tanıyan bilen kişiler midir? Yoksa ilk kez bu filmde mi gördünüz kendisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 comic karakteri olarak tanıyan birisi olarak filmi beğendim. keşke basit bir robotla savaşmak yerine mandarinle savaşsaydı diye düşündüm, ama daha ilk filmden pat diye mandarini çıkartmak istememişler demek ki. diyorlar ki, ikinci filmde tony stark'ın içki problemiyle ilgili olcakmış. filmi spider-man veya x-men gibi kargacık burgacık yapmadıkları için teşekkür ederim. umarım sonraki filmlerde de aynı şekilde sürdürürler. filmde beni rahatsız eden tek şey, tony stark'a yeterince eğilmemiş oldukları sanırım. daha fazla dialog görmek isterdim. keşke quantin tarantino ile ortak çekselermiş de, dialoga doysaymışız :) filmi cam şeklinde izleyebildim ancak. bu şekilde 10 üzerinden 8-8.5 verebilirim. belki 3d/imax sinemalarda izlesem çok daha büyük keyif verebilirdi. ama öyle bir imkanım olmadı ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeY Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Filmi beğendim , özellikle başroldeki şahıs eğlenceli karakteriyle filme baya renk kattı fakat ; gerçek bir kötü adam eksikliği vardı.İlk yarı bitene kadar o afgan kılıklı rambonun kötü adam olduğunu zannedip dumur olmuştum.Ayrıca lord of wardaki nicolas cage arasında çok benzerlik kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar